המלצה למתכונים טעימים ברגע

רותי ע

New member
../images/Emo32.gif המלצה למתכונים טעימים ברגע ../images/Emo71.gif

קונים רוטב שום ודבש של אוליביה. מסדרים בתבנית יפה קוביות תפו"א, יוצקים מעל חלק מהרוטב מעורבב עם קצת מים רותחים. מעל מסדרים שוקיים מרוחות ברוטב. מכניסים לתנור ואופים. מוציאים וישר לשולחן. יוצאת מנה שהיא לא רק מאוד טעימה אלא גם כל כך יפה להגשה.
פחזניות גבינה-מתאים במיוחד לארוחה של שבת בבוקר. 5 דקות הכנה, 50 דקות אפיה (או פחות) וכל הבית מתמלא בניחוח טוב. 1/2 1 כוסות קמח. 1/2 1 כוסות חלב. 3 ביצים. 5 כפות שמן. 1/2 כפית מלח. 1 כפית סוכר. 150 גרם גבינה קשה. מערבבים את כל החומרים למעט הגבינה במעבד מזון. משמנים תבנית שקעים (12 שקעים). יוצקים את התערובת. בכל שקע שמים קוביית גבינה. אופים בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות. בתאבון

ועוד מתכון ברגע

הבנות שלי מתות על זה. מצרכים: --------- בצל גדול חתוך לטבעות קופסת פטריות חתוכות 2 שניצלים חתוכים לרצועות תבלינים לפי הטעם (מלח, כמון, כורכום, פפריקה חריפה או פלפל שחור) אופן ההכנה: ----------- מטגנים את הבצל עד שהופך להיות שקוף מוסיפים את הפטריות לטיגון נוסף מוסיפים את התבלינים מוסיפים את השניצל, ומערבבים יחד עד שהשניצל לבן ורך. ----------------------------------------------------- מתכון בצ´יק - 10 דקות וזה מוכן, מתאים ליד פירה או מקרונים או סתם בפיתה עם חומוס וממש טעים בתאבון

limori

New member
רותי, בקשר לפחזניות איזה גבינה את

מוסיפה מלבד העובדה שהיא קשה האם היא מלוחה ?

iris and ben

New member
לרותי בנוגע למתכון../images/Emo97.gif

האם זה נראה כמו פחזניות או מאפינס? הסוכר בילבל אותי-האם זה יוצא מתקתק? ואיזה גבינה לשים צהובה או צפתית או משהו נטרלי כמו אורדה?

רותי ע

New member
איריס ולימור

זה נראה כמו פחזניות עם קצת צורה של מאפינס
זה מלוח וממש לא מרגישים סוכר. גבינה-קשקוול, בולגרית, או כל גבינה קשה שבא לכם. אני שמתי קשקוול. ובדיוק עכשיו, עם ה
גמרתי את האחרונה...

iris and ben

New member
רותי-תודה רבה../images/Emo13.gifו../images/Emo91.gif

והמלצה כשאני משתמשת בתבנית שקעים אני לא משמנת את השקע אלא שמה מנג´ט גדול ואז זה תמיד יוצא בקלות וגם יפה להגשה ומרזה...
פחות שמן....

שירי ל

New member
טוב, נו, אז גם אני- ../images/Emo13.gif

רוטב דלעת וג´ינג´ר של קנור - 2 כפיות רוטב סויה משמש של אוליביה- 4 כפיות מערבבים ומורחים על עוף ומכניסים לגריל. טעים!!!!!!! עוף בחרדל ודבש- כפית חרדל ו-2 כפיות דבש קל - למרוח על עוף ולאפות.

לחץ חברתי, אז גם אני - מתכון לעוף

מסדרים בתבנית עיגולי בטטה, מעל תפו"א מעל טבעות בצל, מעל מניחים עוף שופכים על הכל קולה (לא דיאט) ולתנור. הירקות יוצאים עם טעם מ ד ה י ם ! ! !

_גלית_

New member
טלי, לא הספקתי לכתוב עם כולן...

אז, חיבוק, ומקווה שהכל יהיה בסדר! תנסו להפיק את המקסימום מהתקופה הזאת שנפלה עליכם ואולי בסוף דווקא תרויחו!

תודה מתוקתי! והרי עדכון-

בגלל אי הצדק המשווע- ירון נשאר כאילו עובד עד סוף מאי, ורק אז יקחו לנו את הרכב, וישלמו לו את כל הפיצויים, כך שיש לנו טווח נשימה לא קצר. ומאז הצימצום כבר הגיעו שלוש הצעות עבודה מפתות, וגם החלטנו לחרוש על האוטו כל עוד הוא אצלנו, ולטייל בארץ. התעודדנו, החלטנו להמשיך עם רכישת הדירה, וכמו תמיד- אופטימיים. תודה שוב לכולכן על החיבוקים והאהבה והעידוד
לכולן!

imale

New member
יופי - טוב לשמוע ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ובמסגרת חרישת המולדת, אתם מוזמנים לחניית ביניים בבנימינה
אני מתגעגעת

הי הי, אתן חולות, לא?

רק עכשיו סיימנו שיעול וצינון רציניים.. זה הדבר היחיד שעוצר אותנו מלבוא. כשתבריאו- אנחנו נגיע!

למעלה