טלי, עד לאן מגיע החריש? גם לצפון?
ט טלי של גלי New member 11/3/02 #24 אני אענה רק פעם אחת, טוב?../images/Emo8.gif יכול מאוד להיות שכן! אני אצור איתך קשר.
O odeia New member 11/3/02 #27 טלי, אתמול השרת החליט לא לשרת אותי והחליט לשלוח כל הודעה שלי מלא פעמים ולהראות לי כאילו לא נשלח. מאוד נשמח לארח אותך ולהפגש.
טלי, אתמול השרת החליט לא לשרת אותי והחליט לשלוח כל הודעה שלי מלא פעמים ולהראות לי כאילו לא נשלח. מאוד נשמח לארח אותך ולהפגש.
A Amit mom New member 11/3/02 #25 רותי הפחזניות גבינה משגעות../images/Emo71.gif אישי היקר טרף 3 כהרף עין וביקש לשאול אם יש לך עוד אלו מתכונים טעימים. יפעת
רותי הפחזניות גבינה משגעות../images/Emo71.gif אישי היקר טרף 3 כהרף עין וביקש לשאול אם יש לך עוד אלו מתכונים טעימים. יפעת
א אמנון מרגלית New member 11/3/02 #26 ממש לא הוגן...../images/Emo43.gif רוב המתכונים עם הדברים האלה שיש להם אבא ואמא ואנחנו לא אוכלים.... טוב זה היה סתתתתתתתתתתם בשביל להעיר אתכם... אני משתמש בספר חדש שקוראים לו "בישולה" - חבל"ז - מתכונים מהירים וטעימים והמון לכמונו (צימחוניים, כבר אמרתי לא ????) הרבה בריאות אמנון מרגלית
ממש לא הוגן...../images/Emo43.gif רוב המתכונים עם הדברים האלה שיש להם אבא ואמא ואנחנו לא אוכלים.... טוב זה היה סתתתתתתתתתתם בשביל להעיר אתכם... אני משתמש בספר חדש שקוראים לו "בישולה" - חבל"ז - מתכונים מהירים וטעימים והמון לכמונו (צימחוניים, כבר אמרתי לא ????) הרבה בריאות אמנון מרגלית