המלצות

../images/Emo32.gif המלצות ../images/Emo32.gif

בימים אלו (שמתארכים לחודשים ולשנים
) שבהם הסדרה לא משודרת, והפורום שומם משהו, חשבתי שנעשה פינת המלצות קטנה - כולם ימליצו על דברים שהם אוהבים והם היו רוצים לחלוק עם חברי הפורום האחרים: שירים שהם אוהבים, סרטים, תכניות טלוויזיה, פורומים באינטרנט, אתרים, מקומות שהם בילו בהם, ספרים - כל מה שאתם חושבים שהוא טוב וראוי להעביר הלאה. כשאתם נותנים
על משהו תתארו אותו כדי שהאחרים יוכלו לדעת אם זה הטעם שלהם, ונשמח אחד את השני עם דברים משובחים
יאללה, להפליץ! אממ סליחה, להמליץ!

ואני אתחיל ../images/Emo9.gif

מיליון דולר בייבי - סרט מדהים. מי שלא ראה חייב לראות דחוף, סרט מרגש ממש אבל לא כבד... ממ אני יכולה לספר את הסיפור למרות שזה לא ממש אומר הרבה - בכללי זה מדבר על מתאגרפת בת כמעט 30 שאף פעם לא עבדה עם מאמן אבל כל החיים שלה זה איגרוף והיא רוצה שמאמן ידוע יקח אותה. הוא לא מאמן בנות, אבל בסוף הוא לוקח אותה והחיים שלהם נקשרים זה בזה, ולגמרי לא בקשר רומנטי. סרט חובה, מומלץ בחום לוהט!
System of a down
- אחת מהלהקות המשובחות, לדעתי. היא כבר מוכרת להרבה מאוד אנשים, אבל לטובת אלה שלא מכירים - זה סוג של רוק שאני ממש לא יודעת לקטלג אותו בתת-קטגוריה, צריך לשמוע בשביל להבין. שירים כבדים אבל מעלפים, בעייני. השיר הכי מוכר שלהם זה Chop Suey שהוא מעולה, אבל אני אישית ממליצה למתחילים על Hypnotize שהוא קליל יחסית, משם אפשר להמשיך הלאה (אני לא בורחת
)
עטים 0.4
- העטים הכי נוחים שיש
עטים דקים דקים שיש איתם את הכתב הכי יפה בעולם
וזהו להפעם, תמשיכו אתם ואני גם אחשוב על עוד דברים

עוד ../images/Emo91.gif

You're So vain - השיר
אני לא מהאוהדים הגדולים של אולדיז, אני חושבת שהביטלז הם להקה שהיו אולי בזמנם גדולים בגלל שהם עשו משהו שלא היה קודם, אבל היום יש טריליארד דברים הרבה יותר חדשניים, ובלי קשר לחידוש פשוט כל כך יותר טובים מהם. אלביס? פשוט זקן ששר שירים שהתאימו לתקופה ההיא. קיצר, אני ממש לא מחבבת באופן כללי שירים ישנים, גם כאלה שנחשבים לקלאסיקות, אבל זה שיר שווה גם לאלה שלא מתרפקים על התקופה הזאת. אני פשוט אוהבת אותו. ומה איתכם? אין שומדבר טוב שתחלקו עם השאר פה?

purple rain2

New member
עטים 0.4. שליטה ../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

וואי יש לי אותם בכל צבעי הקשת

purple rain2

New member
אשריך על הרעיון! ../images/Emo24.gif

אממ ת'אמת יש סרטים ממש גרועים לאחרונה
אבל אם אתם אוהבים את הסגנון של שרק אז גם תאהבו את "מדגסקר" ו"רובוטס"- אני אישית מתה על סרטים מצויירים
ספרים
אממ האחרון שקראתי היה "שבועת רחל".. נשמע די מעפן אני יודעת
אבל זה רומן ממש נחמד כזה שמשלב שני סיפורים- של נכדה וסבתא בשתי תקופות שונות
מוזיקה
אממ הגירסה האקוסטית החדשה של jagged little pill!! מעולה!
אמממ... וזהו להפעם
שתפו פעולה כבר

רובוטס!? איזה סרט זה?!

מתי הוא יצא?!
וואי היה לי לפני איזה שנתיים לקרוא את שבועת רחל בספרות
אני שונאת ת'קטע הזה... אין דבר שפחות מעודד לקרוא מאשר שמכריחים אותך לקרוא ספרים! זה הדבר הכי מרחיק, כי נותנים לך רשימת של נגיד 4 ספרים שמהם צריך לבחור 2 - אין באמת בחירה... ואנשים שונים אוהבים לקרוא דברים שונים וזה כל כך מדכא ת'אהבה לקריאה
אניוואי לא קראתי אותו, ומה שלא עשיתי אז אני לא אעשה גם עכשיו (הטראומה
) ו- הגרסה החדשה של jagged little pill בדרך אליי... אלאניס, אלאניס
זאת אחת הזמרות שאי אפשר ליפול על שיר רע שלה, אני מרחיבה את גבולות ההמלצה של הילית לכל השירים של אלאניס! היא מדהימה, באמת.

oOBAGIRAOo

New member
אם את כ"כ אוהבת סרטים מצויירים,

אז בואי לסמ"ו
אני אסדר שיקבלו אותך יפה

oOBAGIRAOo

New member
סמ"ו סמ"וראים.

סרטים מצויירים ודיסני
הפורום הכי מושלם בתפוז

L U Z I A

New member
ברור שזה../images/Emo15.gif

סרטים מצויירים ודיסני ידעתי את זה

ההמלצות שלי ../images/Emo27.gif

ספרים- יש כמה ספרים יפים שקראתי לאחרונה: סנדלרית (של עירית לינור), מיקסי גירל (לא זוכרת של מי) ומשחק כפול של יוסף שביט.
שירים- שירי חורף
blame it on the weatherman kiss the rain טיפה טיפה של מירי מסיקה והרשימה עוד ארוכה...

אה, ושכחתי סרט...

המון זמן כבר לא ראיתי סרט טוב, אבל לפני כמה ימים היה בטלוויזיה את "סיפור סינדרלה" עם הילרי דאף. סרט חביב ביותר
.

למעלה