המלצות

חחח שירי חורף ../images/Emo9.gif

הזכרת לי את kiss the rain, לא ממש הסגנון שלי אבל בא לי עליו
בדרך! וגם בעקבותייך אני מורידה את singin' in the rain כי נזכרתי בו
(למנורה מתלווה מין צליל
פייינננג
כזה שמראה על זה שנזכרתי במשהו) אני לא מתה על הסרט סיפור סינדרלה
כל כך ורוד ומתוק שבא להקיא... אם מישהו הולך בעקבות ההמלצה שלך - זה סרט חמוד, אבל רק למי שבאמת באמת אוהב קיטש, סרטי בנות ואת הצבע ורוד. אלא אם כן-
ראו הוזהרתם
[את לא כועסת כן?
רק דעתי]

שירי חורף שליטה ../images/Emo47.gif

singin' in the rain זה באמת אחלה שיר. ובקשר לסרט, האמת שראיתי אותו רק מהאמצע (אחרי הנשף שהיה), והוא נראה לי חביב... אבל אם את אומרת שהוא יותר מידי קיטשי אז סבבה
.

ההמלצותתת שלייי../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

טוב אז ככה.. סרטים- חובה אבל חובה לראות את ארוכה הדרך הביתה! סרט שמבוסס על סיפור אמיתי מרגש מאוד! חייבים לראות! גם הסרט הטיסה! מומלץ ב-י-ו-ת-ר! שירים: n o r e ft tego calderon and nina sky - oye mi canto shaggy feat olivia -wild 2nite sugar babes - push the button sean paul - we be burnin ricky martin- i dont care kanye_west_ft _jamie_foxx_ray_charles-gold_digger__dirty_ Evanescence - Broken britney spears - someday cascada - everytime we touch amerie - touch בעע התעייפתי כבר..חח.. זהוו
אלו שירים א-ל-ו-פ-י-ם

תספר על הסרטים...

השירים הכי לא הסגנון שלי בעולם
אבל את הסרטים יש סיכוי שאני אראה כי אני ממש אוהבת לראות סרטים אז ספר עליהם.. מה הסיפור הכללי? באיזה שפה [כי נדמה לי שארוכה הדרך הביתה זה לא באנגלית, נכון?] וכל מה שיש לך לספר עליהם..

חחח.. אז ככה..../images/Emo87.gif

דרך אגב הטיסה זה גם אמריקאי! לספר עליו? ארוכה הדרך הביתה- במחנה הממשלה 3 אחיות צעירות בורחות משמה ויש להם דרך ארוכה ביותר עד להגיע לביתם, לאמם. בדרך הן עוברות מכשולים ובעיות. סרט מרגש נורא. מבוסס על סיפור אמיתי! את חיבת לראות!

../images/Emo91.gif

בטח לפחות חצי מה(א)נשים פה רואים את זה, אבל סתם - זה משהו שאני אוהבת אז אם יש פה כאלה שלא רואים אולי גם הם יאהבו. ואחרי שהכנסתי אתכם לאווירה של מתח ומסתורין, ההמלצה שלי היא על התכנית....
אפקט הפחד
- לבורים מבינינו שלא מכירים את הסדרה [
] זה ריאליטי, בכל פרק יש שישה מתחרים שמבצעים במהלך התכנית שלוש משימות שהן או מאתגרות פיזית - כמו לנסוע עם אופניים על קורה ברוחב 30 ס"מ שתלויה בגובה 30 מטר, להיכנס למיכל מים ולהוציא מפתחות או דגלים או כל מיני שטויות כאלה, או משימות שהן מאתגרות נפשית - לאכול כל מיני חרקים
ודברים בסגנון. הסדרה נשמעת מרתיעה (לפני שראיתי אותה חשבתי שהיא ממש מטומטמת) אבל היא מהפנטת, כדאי לכם! הסדרה משודרת בערוץ AXN (מספר 6 בממיר של הוט, אין את זה ביס), יש כל יום בין 21:10 ל-22:50 שני פרקים (הפרק השני נגמר ב-22:50), שני הפרקים האלה משודרים בשידור חוזר בכל יום בין 2:10 ל-3:45 בלילה. ביום שישי בשעה 18:05 יש פרק מהעונה החדשה, שמשודר עוד פעם ביום שבת בשעה 18:45 וב-23:50. אז תזכרו את זה?
[שלא תחשבו שאני זכרתי, בדקתי בטלוויזיה
] יאללה, אני בטוחה שיש דברים שמעניינים אתכם שבטוח יכולים לעניין גם אחרים

oOBAGIRAOo

New member
גם אני!

תוכניות
הבעיה היחידה היא שאחת התוכניות הכי טובות בעולם היא כבר באמצע העונה הרביעית
אחת בעונה לא ידועה
ועוד אחת כבר בסוף עונה הרביעית, אבל אני בכל זאת אמליץ לכם על: זינה! שזאת אחת מבין 3 התוכניות הכי טובות שהמציאו אי-פעם. ממליצה למי שלא ראה לראות רק את הפרקי קומדיה ואת הפרקים שלא קשורים לכל העלילה של הסדרה. אבל בעצם-בקרוב מתחילים שידורים חוזרים מהעונה הראשונה-ממליצה בטירוף לכולם לראות! ערוץ AXN, ימים א-ה שעה 15:20.
שיר
מאוד מאוד ממליצה על השיר: supremr (ועל תשאלו אותי מי שר
)
סרטים
בעקרון, על כל סרטי דיסני לדורותיהם, אבל בעיקר בעיקר על ספר הג'ונגל
וברנרד וביאנקה-מבצע באוסטרליה
פשוט כי זה קורע
כל אחד
בכל גיל
בכל מצב
וזה כל הרעיון שלהם
אז רוצו מהר לבויידם, תוציאו את כל סרטי דיסני שיש לכם, תראו את כולם ובאו לסמ"ו. אני אדאג שיקבלו אתכם יפה
וכמובן, שאני תמיד ממליצה לנסוע לאילת
לטוס לתורקיה
לגמור את הסוללה של הפלאפון
לדבר הרבה ב
לזרוק את ה
ל
לצבוע את החדר מחדש
בשחור
לשחק הרבה
ו
(זה שורף הרבה קלוריות!), לזכור ללכת לישון
ולהתעורר בזמן
והכי חשוב: לא לקטוף כלניות!
וכמובן לא לשכוח להיחטף ע"י חייזרים

L U Z I A

New member
המלצה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

במילה אחת- coldplay שירים מומלצים: in my place speed of sound fix you clocks trouble yellow God put a smule upon you're face כשתשמעו תבינו

למעלה