הפגנה למען התרבות בישראל

meindelbium

New member
יש לי חשדות

האם זה שותף פעיל בפורום שהוא מנוער מרצ והחליף ניק?

doresh shalom

New member
לא אבל אני שוקל להפך לשותף פעיל

בפורום.בעקרון אני קורא את ההודעות כבר כתה זמן ונראה לי שאתחיל גם להגיב דרך הגב התכוונת לדניאל?

"חשדות" ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

א. מה זה חשוב אם "זה" "שותף פעיל" או אורח? ב. מה הקשר שלך ל"סוגיה" זו?

meindelbium

New member
טוב ממש לא הבנתם

אגב לא התכוונתי לדניאל אבל לא משנה התכוונתי שניים אחרים כאן מנוער מרצ (לא שיש רע בזה אפילו סבבה) אני לא בעד סגירת הבימה אלא בצמצום הוצאות מנופחות

Uranium

New member
אני בנוער מרצ ואני חושב ש....

אני בנוער מרצ, אני לא בעד סגירת הבימה אחרי 80 שנה בערך, אבל אני עדיין חושב שאין מקום בהודעה הזאת בפורום הזה, בשביל זה יש את פורום נוער מרצ, והוא גם בתתפוז.... אז מי שרוצה לראות את ההודעה הזאת לישלך לרגע ללפורום נוער מרצ, ההודעה הזאת לא קשורה לאתאיזם ודת!

meindelbium

New member
פורום מרצ שמאלנים מדי

הייתי שם ואחרי שתי דקות ברחתי מאחר שאנשים שם בערך חושבים שצריך למסור את כל המדינה לפלשתינים ולהגר לחו"ל

doresh shalom

New member
ממש לא נכון

אלו סתם סטיגמות חוצמזה אני בטוח שלא כל חברי פורום מרצ הם מרצניקים

למה???

New member
אני מכירה 2 חברי נוער מרצ ימנים...

אל תגזימו בשמאלניות שלהם היא לא כזאת פנאטית...

הרוב ימנים קיצוניים

ודי הייתי אומר מטומטמים, סליחה על הבוטות, היות והם מתחמקים מניתוח עובדות והיגיון, ומסתפקים לרוב בהטחת סיסמאות בלתי מבוססות, בהדבקת תוויות, ובכינויי גנאי. זה הרוב (לפחות בימים בהם היצצתי בפורום מרצ) המיעוט היו אנשי מרצ גמגמניים, שניסו להצטדק ולהישאר בו זמנית בקונסנזוס החמים. כאשר הופיעו גם "שמאלניים" אמיתיים וקראו לדברים בשמם, אותם אנשי מרצ מקסימום "עמדו בצד" ומילאו פיהם מים, ולעיתים פשוט הצטרפו לאותם קיצונים ימניים שקראו להם בכינויי גנאי, והתאחדו איתם אל מול "השמאלניים" האמיתיים במין אחווה כזאת מקסימה

אתה ממש קשקשן. גם אני ביקרתי שם

וברחתי מהפורום הימני הזה. תביא ציטוט\קישור אחד למישהו ש"חושב שצריך למסור את כל המדינה לפלסטינים". אם אתה לא מביא קישור כזה, אז אתה פשוט שקרן מוציא דיבה.

meindelbium

New member
טוב תירגעו אנשים

א. מרצ זה שמאל-לכו תתווכחו עם המצע של המפלגה ב. אני מגדיר את עצמי כשמאלן, כן אני חושב שצריך למסור לערבים שטחים, כן אני חושב ששרון לא ראש ממשלה טוב, אבל אני חושב שכן היה צריך להשתמש בצבא נגדם, לא כמו שעשו עם התקפת ה-F16 על שייח סלאח שחאדה, אבל כן כמו שיחידות מסווגות עושות כל יום נגד מחרחרי מלחמה וכמו שתמיד עשו גם אם זה לא היה מוצהר (ידעתם שב-91' היו יחידות מיוחדות חשראליות בעיראק?) ג. יש לאו דווקא במרצ אלא באירגונים פציפיסטים אחרים לדוגמא, אנשים ש"מדווחים" לאיחוד האירופי על מעלים בשטחים כדי שיטילו עליהם מס מיוחד, ככה מתנהגים איש לרעהו?, אני חושב שההתנחלויות הן דבר מיותר, מטריד וחסר כל ערך! אבל לא מלשינים על מישהו שחי איתך בכזאת קירבה! ועוד לא לאיופים ה"צדיקים" שראינו איך הם מתנהגים כשזה מגיע אליהם! ד. מצטער, קצת הגזמתי עם הקטע של כל המדינה-עדיין לא דיבה דמו שאמרת אבל כן , הגזמתי

למעלה