הפינה השבועית #1

MasterD_iL

New member
../images/Emo32.gifהפינה השבועית #1../images/Emo32.gif

יאללה אנשים, בואו נראה אתכם, הפינה השבועית מספר 1# -------------------------------------------------- שם: גיל: מקצוע: תמונה: השיר שלי השבוע(לא סופ"ש כרגע נכון, אבל זאת הפינה בעיקרון בכל סופ"ש): השיר של בלאקפילד שלי השבוע(כנ"ל): מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר): ציפיות לשבוע הבא: מסר לאומה:

MasterD_iL

New member
שיט!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עברנו לפורום בלאקפילד, ד"א

Liraz 6q

New member
ופסוף מישו תפס יוזמה..

ממ יפריע לך אם נשדרג את זה קצת? השבוע שעבר: - שיר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

MasterD_iL

New member
חחח

אני לא מאמין שאנשים יענו פה..אבל שיהיה השבוע שעבר: - שיר השבוע: Tom Petty - Learning To Fly - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה כל כך בודד כאשר אתה אפילו לא מכיר את עצמך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): זופהלולה?!?!? - מאכל השבוע: פרוסה עם גבינה - משהו שעשה לכם את השבוע: בניתי מחדש את אוסף הדיסקים ודיוידי שלי ומסתבר שיש לי 92 סרטים, 9 הופעות חיות ומוזיקה, 6 סטנד אפים, ו643 דיסקים מוזיקה... - משהו שהרס את השבוע: הלך האוטו
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עבודה חדשה כנראה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אליהו הנביא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): באסה כשזה קורה, כשאתה רואה את זה....

שיהיה

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Blackfield -End of the World - האדם שעשה לכם את השבוע: צביקה פיק - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לראות הרבה נופים קסומים שוב לטייל להיזרק בלי לפחד ממה שאת תגידי להיפרד להתאבד להתמסטל להשתכר בלי לפחד ממה שתעשי לי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) זופלולה! - מאכל השבוע: טורטיה - משהו שעשה לכם את השבוע: שבת בים - משהו שהרס את השבוע: הפסדתי בזופלולה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המלצרית שמביאה לי את הבירה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

MasterD_iL

New member
זופהלולה שלי!!!

באמת השבת בים היה נחמד...משהו שונה לשם שינוי דווקא המלצריות לא משהו במקומות שאנחנו יושבים...

שתהיה פלוץ אנושי מבחינתי

העיקר שתביא לי את הבירה שלי והלו! אני זה ששלחתי לך את הזופלולה!

מזה!? דן אתה בוגד בי בזופלולה??

אומר לי שנמאס לך ואז הולך ומשחק עם קרוצ'י?!

שיחקתי עם אורן אחרי שאתה שיחקת עם

קרוצ'י... והיא הייתה סתם, באמת! לא היה לזה שום חשיבות!

למעלה