הפינה השבועית #1

אווףףף מצאתי סופסוף זמן ליהיות פה..

כל היום ררבותה רבותההה... בואו לגלידת אלדו!!! השבוע שעבר: - שיר השבוע: -incubus -anna molly {מתכוננים להופעה חחח} - האדם שעשה לכם את השבוע: 4 החברות המופלאות שלי - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואולי במקרה יגמרו החיפושים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "מה קרה?" במבטא אטיופי מאכל השבוע: - גלידה חחחחח אני כל היום אוכלת בעבודה משהו שעשה לכם את השבוע: - יומולדת לחברה היה הכי כיף... וזה שגיליתי שעוד שבועיים נגמר לי המלווה משהו שהרס את השבוע: הרבה מהחברות ביטלו את הכרטיס שלהם להופעה של אינקובוס השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוף שבוע!! חחחח ושתיהיה שביתה בעזרת ג'ה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידיד שלי שסגר מיליון שנה ויש לו יומולדת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Liraz 6q

New member
מממ..

בקניון של מלכת שבא.. על הטיילת הפנימית.. ז"א בכיוון שאיפה שהיה פעם פיצה האט.. גלידה נדירה!

Liraz 6q

New member
מאוד..

יש להם טעמים מיוחדים כאלה.. קינדר, פררו רושה, לימונענע טעים..

Shpritz

New member
אלדו ידועה בתור גלידה טובה..

טוב לדעת שיש.. נבדוק את העניין.

AdamINC

New member
ביטלו את הכרטיס?? אגואיסטיות!!!

יש פה אנשים שלא השיגו כרטיס! שימכרו!!!

Liraz 6q

New member
* מה אני עושה ערה בשעה כזאת?*

שיהיה.. השבוע שעבר: - שיר השבוע:מוש בן ארי- אנצל - האדם שעשה לכם את השבוע: כל החברות שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ".. אהוב יקר, לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " ויקום הגזר ולא ישקה את הגנן" "סליחה, אתה מוכן להרים את העיניים שלך מהציצי שלי"? "אני נשבעת שחניתי פה! בידיוק מאחורי האוטובוס" - מאכל השבוע: סינית - משהו שעשה לכם את השבוע: בשבת קריוקי אש עם כל החברות.. - משהו שהרס את השבוע:אין משו רציני.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ מסיבת פורים של שירזי באומן 17.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הוא
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה