השבוע

baderez

New member
פ-פ באותה רשימה עם בריטני ורוני?!?

נהדר שפינק-פלויד נמצאת באותה רשימה עם יוצרים גדולים כמו ירדנה ארזי, בריטני ספירס ו"רוני" המדהימה!! כבוד לפינק פלויד האנונימים.

baderez

New member
פוליטיקה ופינק פלויד.

אני רק רוצה לחדד משהו! נוצר בי הרושם כי רוב מעריצי פ-פלויד הישראלים הם שמאלנים. אנל'א יודע אם יש קשר בין זה לאופי הלהקה, או לרוח הקצת שמאלנית שהיא משדרת, אבל רציתי להגיד שאני ימני גאה, ולא סתם ימני - איחוד לאומי. :)

אהלן שוב

מאחר ואתה ו-itaikuskus חדשים, ועדיין לא מכירים את אופי הפורום על בוריו, הרשה לי להציג אותו בפניך. הפורום שלנו, כפי שכתוב ב"הודעת המנהלת" נועד להחלפת דעות בענייני פינק פלויד ומוסיקה בכלל, מתוך כבוד הדדי ושמירה על החוק ותקנון תפוז, שמירה על שפה נקיה ורמת דיון גבוהה. פוליטיקה אינה אחד מהנושאים בהם הפורום הזה עוסק. הפורום גם אינו עוסק במלחמות "רוג'ר נגד דייויד וההפך" בין משתתפיו, או בהערכות לגבי האינטליגנציה של חברי הפורום. אני מבינה שקיימים פורומים כאלו - גם בתפוז וגם במקומות אחרים - אך זה אינו האופי של הפורום הזה. בזמנו שקלתי לכתוב תקנון פורום, אשר יבהיר את גבולות הדיון וכו', כפי שנעשה גם בפורומים אחרים, אך הגעתי למסקנה שהדבר אינו נחוץ, כי הפורום ממילא מתנהל ללא בעיות. אני מקווה שלא הגענו לשלב בו תקנון יהיה נחוץ. אודה לכם אם תשמרו על כללים אלו - וכך נוכל להנות מתרומתכם לפורום.

edlessme

New member
אמממ.. וגם... למה אתה צריך להגיד

את זה? אתה ימני גאה.. סבבה... איחוד לאומי... יופי... לך תקים התנחלות... אבל למה אתה צריך להבהיר את זה פה? זה כמו שהומו יצא פה מהארון (לא, אני לא אומר שכל הימנים הומוא.. סליחה הומועים... (המבין יבין..))... אין לזה שום רלוונטיות לפורום... אגב.. זאת הכללה סתם.. ואני בעצמי מרכזניק שתומך בשמאל רק בתחומים הכלכליים... ואני מכיר כמה חברה שמקשיבים למוזיקה "שמאלנית" והם ימנים לכל דבר...

לא צריך להכניס פוליטיקה למוסיקה

זה מה שווטרס עשה בanimals וב-the final cut ולכן, למרות שמוזיקלית אני אוהב את animals, מעצבן אותי לשמוע אותם. למה להכניס את החרא הזה למוסיקה?! אבא שלך מת במלחמה? תכתוב איך אתה מרגיש בנוגע למוות שלו ואיך זה השפיע עליך, אפילו איך בכלל המלחמה השפיעה עליך, אבל לא פוליטיקה. אני יודע שהרבה לא מסכימים איתי בזה אז- תגיבו!

אז זהו, שכן תגיבו. זה לא פוליטיקה!

השאלה היא מה דעתכם על הכנסת מסרים פוליטיים למוזיקה ולא על המסרים עצמם.

../images/Emo67.gif

עכשיו אני מבין למה הכניסו שיעורי הבעה לביצפר. טעות שלי. *נסקל* לדעתי, אם אומן רוצה להעביר מסר פוליטי כלשהו, זכותו. אחרי הכל, אם מישהו לא רוצה לשמוע את היצירה שלו, הוא לא חייב.

ע"מ להבהיר, שאלות רלבנטיות הן:

א. מה דעתכם על הכנסת פוליטיקה / ביקורת חברתית בשירים של הפלויד? האם זה היטיב / הירע עם המוסיקה? ב. האם בכלל יש מקום לנ"ל במוסיקה פופולרית? ושוב: נא לא לגלוש לניתוחים פוליטיים גלובליים/ישראליים/מאדימיים. תודה.

וכדי להכניס את הדיון לפורום:

מה דעתכם על הכנסתם של נושאים פוליטיים בשירים של הפלויידים?

baderez

New member
ציףציף- את מנהלת פורום או -

את מנהלת פורום או בית-ספר ללימוד ניסוח וכתיבה בפורום? חחח

למעלה