השבוע

היום בתפוז אנשים ../images/Emo88.gif

היום ב-19:00 אנחנו מארחים את הח"כ דני יתום ממפלגת העבודה מגיע להתארח בפורום מתגייסים, יענה לשאלותיכם ויספר על השדולה החדשה למען החיילים שהוא עומד בראשה. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
ט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות, ואנחנו חוגגים בפורום חדש שנפתח היום לט"ו בשבט. בואו "לנטוע" הודעות

היום בתפוז אנשים

הערב ב-18:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את שר הפנים אברהם פורז שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להציב שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום עלה בפורום סלולארי סקר מיוחד המשותף לפורום סלולארי בתפוז ולמגזין "קוסמופוליטן". כנסו להצביע ולהשפיע : על מה אתם מדברים???

pink floydror

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בנאדם ! מה עובר עליך? האיזה סרט אתה חיי ?? הלוואי שדיסקים רגילים היום עולים כמו תקליטים היום .. בחנויות תקליטים היום אפשר למצוא את התקליט באיזה 30 - 40 ש"ח

itaikuskus

New member
לא מדויק

הוצאות מקוריות באמת עולות יותר הרבה מהדיסק... חוצמזה שגם דברים חדשים כמו נגיד echoes יעלה באוזן השלישית 400 שקל בערך...טוב פחות אבל בין 300-400

ואני חשבתי

שתקליטי ויניל עולים בערך כמו דיסקים ואפילו קצת פחות. בוודאי לא יותר. לא נראה לי סביר שתקליט של DSOTM יעלה 250 שקלים. אין לזה שום הצדקה, בכל אופן - הפקת תקליטי ויניל אינה יקרה; התעשיה התבססה על זה במשך קרוב למאה שנה, כזכור, וזה היה מצרך עממי ושווה לכל נפש.

tuvalg

New member
תקשיבו

איפה תמצא תקליט ב30-40 שקל מה אתה בסדר? מייצרים נורא מעט תקליטים ומייצרים אותם במיוחד לדיג'יים ולאספנים בכמות מזערית. ועוד מביאים לישראל מעט מאוד חומר מוזיקלי למעט כמה חנויות כמו האוזן השלישית ששם תמצא את זה בהרבה יותר יקר. אז זה משתלם

pink floydror

New member
אבל החנויות מפוצצות ביד שניה

לי בעצמי יש פה הוצאה מקורית בתקליט של הדארק סייד..ושל וויש. זהל א נראה לי מצרך כזה נדיר... כשהעולם עבר לדיסקים, כל התקליטים עברו לחנויות יד שניה 'זניחות'

כל כך קל להשיג את דארק סייד בתקליט!

אחי, התקליט הזה נמכר בעשרות מיליוני עותקים והיום בקושי משתמשים בתקליטים אז קל אחושילינג להשיג את זה!

אני ממליצה

לנסות למכור את זה במחיר העלות + רווח של 10-20 אחוז, תלוי עד כמה תקליט כזה הוא קשה להשגה בארץ. בעיקרון, אפשר למכור את זה ב-100-120 ש"ח, במיוחד לאספנים. אבל אני לא המומחית לכך - זו רק הערכה פרועה שלי.

itaikuskus

New member
אני קניתי 2 תקליטים

חדשים של פינק פלויד אנימלז וWYWH כל אחד ב35 שקל אז אל תתחיל... חוצמזה יש המון להקות גם ישראליות שמוציאות גם ויניל (אני יודע שלהקות של הלייבל פאסט מיוזיק כמו פאנקייק ואסטרוגליידס מוציאות) אפילו רכשתי תקליט של אסטרוגליידס רק ב28 שקל... אז מספיק עם הזיוני מוח

תפוז בדרך הכורכר ../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif

הערב ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית את אריק סיני, ממובילי הזמר העברי, שיענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
שבוע המודעות לבריאות מינית מתקיים השבוע, ובמסגרתו מוזמן הציבור ליום פתוח במרפאה לייעוץ וטיפול מיני במרכז הרפואי על שי סוראסקי (איכילוב). כמו כן, יתקיים ביום ג' ערב מיוחד בנושא מיניות האישה במעגל החיים הכולל דברים של טובי המומחים בהיבטים השונים של מיניות נשית והשלכותיה. הציבור מוזמן. לפרטים נוספים

למעלה