- השיבה הביתה

../images/Emo100.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo133.gif

גאולה שינה, מנחת סדנאות הורים תענה הערב בשעה 20:00 לשאלות הגולשים בפורום חינוך לילדים ונוער בנושאים כגון: גבולות, סמכות הורית, לקיחת אחריות , תלות/עצמאות, יחסי אחים ועוד. שאלות ניתן לשרשר כבר עכשיו בפורום.
רק עוד ארבעה ימים נותרו לתחרות המדליקה! מארגנים ומעצבים ערכת שי חגיגית ומדליקה לחנוכה ע"פ הקריטריונים שבפורום ימי הולדת ומתנות וזוכים בפרס!

היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo80.gif

יעקב אחימאיר, עורך ומגיש התוכנית "רואים עולם" בערוץ ה-1, יתארח בפורום גימלאים יוצאים לדרך בשעה 13:00 ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות כבר מעכשיו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1389&msgid=68129804
GUL, רקדנית בטן מוסמכת להדרכת מחול מזרחי תתארח ב-19:00 ב-BlogTV ותענה לשאלות הגולשים. שרשרו לה שאלות בפורום ריקודי בטן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=786&msgid=68126457
אלי מזרחי וגבי עין דור, צמד השופטים הקשוחים בתכנית רוקדים עם כוכבים יתארחו ב-20:00 ב-BlogTV ויענו לכם על הכל. בפורום רוקדים עם כוכבים כבר משרשרים להם שאלות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1393&msgid=68015954
אל תפספסו הערב ב-21:30 את "הלהקה" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

bar jones

New member
../images/Emo32.gif שאלה

אני יודעת שזה אולי לא המקום לשאול בו את זה, אבל תמדי שווה לנסות. בכל מקרה לארחונה התחלתי להתעניין די הרבה באסטרולוגיה ובכל עניין קלפי הטארות וחברה שלי גם פתחה לי כמה פעמים, ואני גם ממש אוהבת את אבני המזל.. קיצור, מישהי מכירה אתרים טובים או מבינה בנושאים האלה? אני פשוט רוצה לדעת כמה דברים... כפרעליכןן!!
נ.ב- שוב שכחתי מה הראשי תיבות של נצל"ש... מישהי יכולה להזכיר לי?

Humm Noa

New member
נצל"ש - שאלה

יהיו עוד שידורים חוזרים לספיישל מקפלי-באסטד?

Hip Hop star

New member
נצל"ש-שאלון../images/Emo9.gif

נלקח מפורום השיר שלנו
.מי שראתה ואהבה..יכולה לענות בכיף
. איך קראו לגלי בהודו? 2. איך קראו לאודי בהודו? 3. איך קוראים לשותפה החדשה של נעמי שחר לתא? 4. מהו מס' התא הראשון של נעמי שחר בנווה תרצה? 5. איך קוראת נעמי לסוהרת? 6. מה קרה בפרק הראשון [שכנראה ממנו התחילו הבעיות], אחרי שנינט ומיקי יצאו מדלת הבית? 7. מי התקשר/ה לדנה שניר? 8. מי חיבר את קליפ הפתיחה [בשביל הסדרה] של "מלחמת הכוכבים"? 9. מהי ההפתעה שהכינו כולם [מיקי, זוהר, נחי, דנה, יריב, רועי] לנינט? 10. "אריאל נכנס בבום לחיים של זוהר ונינט". - יש 2 משמעויות שונות, תסבירו. 11. מה צבע כיסוי העיניים ששמה מיקי לנינט בדרך לפגישה על הגג בעזריאלי? 12. את מי רצתה שרון להעיף מהמחזר באותו היום? 13. מה הבעיה בשם "סינדרלה 2005" [בהקשר לעונה הראשונה] ? 14. תן/תני שיר אחד שהופיע בפרק הראשון.

Hip Hop star

New member
מור המיסטית../images/Emo6.gif

המיסטי מזכיר לי את מיסטי ואש מתנשקים!
לחשוב שבמפגש דיברנו על זה שאת ואני חשבנו שהתמונה אמיתית ואז שננאו אותה~
אוי,ועוד בנוסף בהופעה שהלכת הוא הופיע עם הלהקה שלו עם ראסטות,ואמר לחברה שלך שהוא יונתן כשזה בעצם היה דניאל!
יא קרועה! עכשיו הנה אתר שפעם פלור נתנה לי...וגם אני די מתעניינת בזה..כאילו לא מתעסקת,אבל זה מעניין. *מור ואלה קוראות מדור אסטרולוגיה ביום שני
* הנה..מקווה שייעניין אותך

bar jones

New member
סוגדת לך אהובתי!!../images/Emo99.gif

חחחחחח מיסטי ואש.. אלתזכירי לי.. בגיל 12 זה היה נושא כאוב לליבי!! וכן ראינו את יהונתן, הוא היה חמווודיייייייייייייי קיצור, האתר שהבאת לי אחד המעולים!!

D4Ever

New member
אהה יונתן לדניאל מגון!

פגשתי אותם ים פעמים..הם גרים בעיר שלי

Humm Noa

New member
../images/Emo9.gif

אין לי אתרים אבל אם את רוצה אני יודעת על זה דיי הרבה

may90

New member
הממ נראה אם אני זוכרת משהו ^^

ראיתי את העונה הראשונה וטיפה מהשניה . איך קראו לגלי בהודו? לא יודעת... שכחתי 2. איך קראו לאודי בהודו? כנ"ל 3. איך קוראים לשותפה החדשה של נעמי שחר לתא? אני רק זוכרת שהיא רצחה את בעלה... 4. מהו מס' התא הראשון של נעמי שחר בנווה תרצה? לא יודעת... 5. איך קוראת נעמי לסוהרת? אני רק זוכרת שזו הייתה מישל מפרוייקט ווי 6. מה קרה בפרק הראשון [שכנראה ממנו התחילו הבעיות], אחרי שנינט ומיקי יצאו מדלת הבית? לא יודעת:| 7. מי התקשר/ה לדנה שניר? נועה D: 8. מי חיבר את קליפ הפתיחה [בשביל הסדרה] של "מלחמת הכוכבים"?לא יודעת:| 9. מהי ההפתעה שהכינו כולם [מיקי, זוהר, נחי, דנה, יריב, רועי] לנינט? נראה לי זה ששמו אותה על גג עזריאלי? 10. "אריאל נכנס בבום לחיים של זוהר ונינט". - יש 2 משמעויות שונות, תסבירו. - גם כי הוא הפריד ביניהם וגם כי הם התנגשובו בהתחלה ב"בום" במכונית ^_^ 11. מה צבע כיסוי העיניים ששמה מיקי לנינט בדרך לפגישה על הגג בעזריאלי? לא זוכרת :( 12. את מי רצתה שרון להעיף מהמחזר באותו היום?את זוהר ^_^ 13. מה הבעיה בשם "סינדרלה 2005" [בהקשר לעונה הראשונה] ? לא יודעת?... 14. תן/תני שיר אחד שהופיע בפרק הראשון. "אילווווווו ציפוריםםםםםם היו דוברות כבני אדםםםם" [משהו כזה^_^]

עונה

. איך קראו לגלי בהודו? אמ... רובריקה או משו כזה.. 2. איך קראו לאודי בהודו? לא זוכרת 3. איך קוראים לשותפה החדשה של נעמי שחר לתא? אמ... לילי?! 4. מהו מס' התא הראשון של נעמי שחר בנווה תרצה? מאיםו לי 5. איך קוראת נעמי לסוהרת? לא זוכרת 6. מה קרה בפרק הראשון [שכנראה ממנו התחילו הבעיות], אחרי שנינט ומיקי יצאו מדלת הבית? לא זוכרת... 7. מי התקשר/ה לדנה שניר? לא זוכרת 8. מי חיבר את קליפ הפתיחה [בשביל הסדרה] של "מלחמת הכוכבים"? אממ 9. מהי ההפתעה שהכינו כולם [מיקי, זוהר, נחי, דנה, יריב, רועי] לנינט? באיזה פרק?! 10. "אריאל נכנס בבום לחיים של זוהר ונינט". כן שימות אמן! - יש 2 משמעויות שונות, תסבירו. מה?! 11. מה צבע כיסוי העיניים ששמה מיקי לנינט בדרך לפגישה על הגג בעזריאלי? שחור!? 12. את מי רצתה שרון להעיף מהמחזר באותו היום? זוהר?! מיקי?! נינט?! נחי?! 13. מה הבעיה בשם "סינדרלה 2005" [בהקשר לעונה הראשונה] ? אמ... 14. תן/תני שיר אחד שהופיע בפרק הראשון. של העונה ה1? "נאמר כבר הכל" והעונה השניה "התינשאי לי" טוב עבר המון מיליון זמן מאז שראיתי את התוכנית הזאת

L u L i1

New member
אאאני../images/Emo9.gif

. איך קראו לגלי בהודו?רובריקה 2. איך קראו לאודי בהודו?נממ...לוזוכרת
3. איך קוראים לשותפה החדשה של נעמי שחר לתא?קלאודיה..(רוני עמר..בעעעע
) 4. מהו מס' התא הראשון של נעמי שחר בנווה תרצה?מאיפה לי... 5. איך קוראת נעמי לסוהרת?.... 6. מה קרה בפרק הראשון [שכנראה ממנו התחילו הבעיות], אחרי שנינט ומיקי יצאו מדלת הבית?נפלה המזוזה 7. מי התקשר/ה לדנה שניר?מתי?!?! 8. מי חיבר את קליפ הפתיחה [בשביל הסדרה] של "מלחמת הכוכבים"?אודי שניר? 9. מהי ההפתעה שהכינו כולם [מיקי, זוהר, נחי, דנה, יריב, רועי] לנינט?זוהר הציע נישואים לנינט על הגג של עזריאלי 10 . "אריאל נכנס בבום לחיים של זוהר ונינט". - יש 2 משמעויות שונות, תסבירו.אינלי כוחחחחח
11. מה צבע כיסוי העיניים ששמה מיקי לנינט בדרך לפגישה על הגג בעזריאלי?
12. את מי רצתה שרון להעיף מהמחזר באותו היום?את זוהר
13. מה הבעיה בשם "סינדרלה 2005" [בהקשר לעונה הראשונה] ?שזה אמור להיות שנתיים אחרי העונה הראשונה...אז...זה היה אמור להיות 2007 14. תן/תני שיר אחד שהופיע בפרק הראשון.מממממ....."נייברס, ווי אר נייברס, להלהלהלהלהלהלהה נייברסססס, איימ שרה איימ דנה להלהלילילילי....אפל?!בננה!!.."
תודה אלהה!

oriane0

New member
נצל"ש.. עוד שבוע!!

עוד שבוע אני מקבלת מהאינטרנט (כאילו הזמנתי מהאינטרנט) את...: * הדיוידי של מקפליי
* הדיסק של סאן אוף דורק
אוריאן

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gifמגניב,התחדשי../images/Emo140.gif

למעלה