- השיבה הביתה

L u L i1

New member
../images/Emo2.gif

*תגובה אחר כך....או מחר...או מתי שאני אעכל את זה....
*

My Bunny

New member
נצל"ש *התלהבות טוטלית*

למי יש ואנס? לשיר! מי חיפשה 4 שעות את החנות של הוואנס? שיר מי צלצלה ביאוש יתר לאלה והטרידה אותה? שיר! ואחרון חביב.. למי אין מחשב? לשיר
אה ואממ לא שזה מעניין אתכם.. אנלא בטוחה בקשר להגעתי למפגש

Hip Hop star

New member
מה היא אומרת?!../images/Emo2.gif

קודם כל את לא הטרדת אותי! את יודעת כמה כיף וטוב זה היה לי לדבר איתך ולנסות לעזור לך? מצטערת שלא הצלחתי
מה לי ולקינג ג'ורג'? אבל אני שמחה בשבילך שהצלחת למצוא ואנס!למרות שאול סטאר עדיף,אבל דעתך על הואנס,זכותך
. אגב,מז"א בייאוש....לא רצית לדבר איתי?

Love Bem

New member
גינג ג'ורג

הייתי שם יום רביעי חח... יש חנות אדירה של ווואנס למלה יש גיטרה מגניבה לא שזה מעניין נכון חח...

D4Ever

New member
כן!!!

כל פעם שאני שם אני מתכננת לפלח את הגיטרה
היא שווה ברמות! אגב, הגעתי למסכנה שיקר שם הרבה יותר מחנויות ספורט שמביאות ואנס (מן הסתם..) ראיתי את הואנס שלי ב130 ש"ח פחות ממה שקניתי אותם=\

Love Bem

New member
כי לא יצרו אותו בארץ תהפכי אותם ואז

את שלך תראי שיש להם מין מגן דויד כזה ולשלך אין כי את שלך מייצרים בארץ ואת אלה לא בגלל זה המחיר גבוהה וגם הם יותר תגניבות ומיוחדות חח..

DesertRose7

New member
כרגע לא..

אבל אולי התוכניות האלה יהיו בלי קשר ליום ספיישל. צריך רק סבלנות..

בטלקאפ

New member
נצ"לש

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=15375 מי שלא בא,קרפדה. קומונה לגו גו דולס

Hip Hop star

New member
נצל"ש-מעריב לנוער.

מכיוון שהרבה פה מכירים את סאןאוף דורק,לא כולן בפורום שלהם,אז מי שמעניין אותה...פירסמו אתמול את המכתב שכתבתי על דורק לגביי העצומה ועל זה שהפםם באים לארץ וזה. מי מעניין אותה,אז שתדע
.

DesertRose7

New member
מעולה../images/Emo70.gif

אולי חוץ מכמה פרטים קטנים כמו זה שנתנו לנו לישון באהלים בקור אימים של מדבר.. היה משו בסט
(לא מאמינה שאמרתי את זה הרגע..)

bar jones

New member
מזל טוב שחרי!!!../images/Emo68.gif

נו ספרי קצת מה היה? מי היה? מה שהכבה עשתה? אגב איפה הייתם באילת?

DesertRose7

New member
היה כיף!!

היו מסלולים כמובן והיה זמן חופשי באילת והיה מלון שהיה בו מגניב והיה אהל בשיא הקור והיו דיונות שכל החול נכנס לי לכל מקם בגוף ולא היה שינה אבל היה כיייייף

למעלה