השיר האהוב עליכם

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo32.gifהשיר האהוב עליכם../images/Emo32.gif

אבל ממש הכי אהוב עליכם.. שלא משנה מתי תשמעו אותו וכמה הוא לא ימאס עליכם.. ואם בא לכם תוסיפו עוד שיר של להקה לא ממש מוכרת ככה שכולם נחשף למוזיקה חדשה

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo125.gifשלי...../images/Emo125.gif

המועדף עלי:Bon Jovi-I'll Be There For You ובקטגוריה השניה יש כמה שאתם מכירים..כצופי האו.סי: The Doves-Caught By The River South-Paint The Silence The Killers-Mr Brightside להקה מוכרת אבל בכל זאת:Coldplay-Shiver

Aviad1987

New member
אממ בנוגע ללהקה הזאת

היא דווקא ממש טובה והבנתי שהיו שירים שלה \ יהיו שירים שלה באו סי. אני מכיר את somebody told me שזה שיר ענקק
ויש עוד מלא שלא ימאסו עליי כמו dont stop me now של קווין, that thing you do של דה וונדרס, ניצוצות של פורטיסחרוף ועוד מלאא שאני חורש עליהם כבר שנים.

InFecTeD LOVER

New member
אוווו קווין ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

Danielushhhh

New member
הממ

אני אוהבת הרבה שירים אבל אחד מהשירים שאני אוהבת זה Imagine של ג'ון לנון

אויי יש מלאאא שירים שאהבתי

הנה רשימה חלקית Honey and The Moon - Joseph Arthur Hallelujah - Jeff Buckley You´re So Damn Hot - OK Go Orange Sky - Alexi Murdoch We Used To Be Friends - The Dandy Warhols Saturday Morning - The Eels I´m Shakin - Rooney Come Into Our Room - Clinic Something Pretty - Patrick Park Something Pretty - Patrick Park

לקטגוריה הזאת עונים 2 שירים

Reamon - Super girl והיהודים - עוד ארון אחד. ושיר יפה של ... זמרות לא כ"כ מוכרות - Tegan and Sarah - Frozen

GaloshiT

New member
השירים שלי:

Something Pretty - Patrick Park Hallelujah - Jeff Buckley וכמובן-HOT FUSS שזה האלבום ה=מ=ד=ה=י=ם של הקילרז...

lkxfjn

New member
Yo La Tengo - Autumn Sweater

לא יודעת אם זה השיר שאני הכי אוהבת, אבל הוא בין השירים היחידים שחרשתי עליהם ולא נמאסו עלי.

ayala65

New member
אממממ...=\

יש את: "אינטרמת"/היהודים ויש את when you tell me that you love me של דיאנה רוס

למעלה