השיר האהוב עליכם

Bloody Netel

New member
אממ... יש כמה...

רשימה חלקית: Don't cry- Guns & Roses In Bloom- Nirvana The Fletcher memorial home- Pink Floyd Zero-The Smashing Pumpkins שיר של להקה לא ממש מוכרת? אאא... יש להקות שהרבה לא מכירים אבל זה בעיקר כי זה לא הסגנון מוזיקה שהם מקשיבים לו... יש את- Anarchy in the UK- Sex Pistols להקה ישנה... למרות שיש מלא שמכירים אותם... הם פאנק, בריטי.

vini3

New member
כל השירים מהסדרה

כל השירים פשוט טובים אבל יש אחד שאני ממש אוהב finley quaya-dice זה השיר פרק 14 נראה לי בעונה הראשונה (הפרק עם הסילבסטר ואוליבר) בסוף שראין מתנשק עם מריסה

השירים האהובים עלי-

Guns and roses-november rain the beatls-hey jude yesterday oasis-stop crying your heart out pink floyd-wish you here וכל הלהקות החמודות האלה שאני אוהבת.

barbie girl41

New member
אממ שלי

אצלי זה שיר קצת ישן.... והוא שיר רומנטי מאודד..! ואי אפשר להפרד ממנו...... ! toni braxton-un-break my heart שיר מעולה...!!! ממליצה..!

So Fucking Sexy

New member
שלי..

היי אני חדשה .. =] והשיר הכי אהוב עליי מאו.סי זה: Jem - Just A Ride הוא מזה יפהה... ואממ שיר שלא נמאס ממנו...לונראלי שיש שיר כזה..חחח... חג שמח לכולם :)

So Fucking Sexy

New member
שלי..

היי אני חדשה .. =] והשיר הכי אהוב עליי מאו.סי זה: Jem - Just A Ride הוא מזה יפהה... ואממ שיר שלא נמאס ממנו...לונראלי שיש שיר כזה..חחח... חג שמח לכולם :)

ואי!!

איזה פורום ששומע מוזיקה טובה... אני גאה בכם!! לא היה פה מישהו אחד שאמרתי עליו שיש לו טעם גרוע במוזיקה(פחחח איזה מתנשא זה..לנורא) כל הכבוד..

GoGo Walla

New member
השירים שאני הכי אוהבת לשמוע...

יש מלא.... אבל רשימה חלקית: The Calling-Just That Good Oasis-Don't Look Back In Anger The Dandy Warhols-We Used To Be Friends K's Choice-Too Many Happy Faces K's Choice-Iron Flower Guns And Roses-Don't Cry

Peyton

New member
שלי זה...

Seether feat.Amy lee - Broken הוא פשוט מדהים...(למי שלא יודע זו הסולנית של אוונסנס והחבר שלה..זה מדהים!!!!!) וכל האלה שאינטרמת בפלייליסט שלהם - בואו לרוק עצמאות!!!!!!!!!!! כדאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!! (כרטיסים אצלי- טל 0507270014)

patito ƒeo

New member
יש הרבהה ../images/Emo107.gif

Nine Inch Nails - The Fragile A Perfect Circle - Counting Bodies Like Sheep To The Rhythm Of The War Drums (כן, שם די ארוך..) Smile Empty Soul - Bottom of a Bottle Tool - Sober (הלהקה שאני הכי אוהבת!
)

למעלה