רשימה חלקית: Don't cry- Guns & Roses In Bloom- Nirvana The Fletcher memorial home- Pink Floyd Zero-The Smashing Pumpkins שיר של להקה לא ממש מוכרת? אאא... יש להקות שהרבה לא מכירים אבל זה בעיקר כי זה לא הסגנון מוזיקה שהם מקשיבים לו... יש את- Anarchy in the UK- Sex Pistols להקה ישנה... למרות שיש מלא שמכירים אותם... הם פאנק, בריטי.
כל השירים פשוט טובים אבל יש אחד שאני ממש אוהב finley quaya-dice זה השיר פרק 14 נראה לי בעונה הראשונה (הפרק עם הסילבסטר ואוליבר) בסוף שראין מתנשק עם מריסה
Guns and roses-november rain the beatls-hey jude yesterday oasis-stop crying your heart out pink floyd-wish you here וכל הלהקות החמודות האלה שאני אוהבת.
יש מלא.... אבל רשימה חלקית: The Calling-Just That Good Oasis-Don't Look Back In Anger The Dandy Warhols-We Used To Be Friends K's Choice-Too Many Happy Faces K's Choice-Iron Flower Guns And Roses-Don't Cry
Seether feat.Amy lee - Broken הוא פשוט מדהים...(למי שלא יודע זו הסולנית של אוונסנס והחבר שלה..זה מדהים!!!!!) וכל האלה שאינטרמת בפלייליסט שלהם - בואו לרוק עצמאות!!!!!!!!!!! כדאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!! (כרטיסים אצלי- טל 0507270014)
Nine Inch Nails - The Fragile A Perfect Circle - Counting Bodies Like Sheep To The Rhythm Of The War Drums (כן, שם די ארוך..) Smile Empty Soul - Bottom of a Bottle Tool - Sober (הלהקה שאני הכי אוהבת!