השמיים וגרמיו

Aerochick

New member
שלום אני עורכת סקר ו.....

אני אבקש בבקשה שאתם תענו
1)שם: 2)גיל: 3:המאכל האהוב עליך? 4)המקום הכי אהוב עליך בישראל? (lol) 5)המקום הכי אהוב עליך בעולם ואיפה..? (כי אם אומרים לי פריז תגוונו קצת אם אתם יודעים איפה חח). 6)הדבר הכי האהוב עליך? 7)זמרים אחרים אהובים חוץ מהפורום/קומונות שלכם?..... תודה ויום נעים

skinner

New member
קודם תגידי את...

אבל לא איכפת לי להגיד :p שם: אוהד גיל: עוד חודש בן 18 3) צ'ולט D: 4)עדין לא מצאתי מקום כזה שאני הכי אוהב 5)הגלאפגוס 6)הגיטרה שלי (מרגרט) 7) זמרים אחרים אמממ... רוק ישראלי אין פה מקום לרשימה, זפלין וכ'ו

oribarak

New member
לי אין בעיה

שם:אורי ברק גיל:15 המאכל האהוב: מחר זה יהיה משהו אחר אז אין לי מה להגיד המקום הכי אהוב עליך בישראל:רמת הגולן..בלי ספק בכלל המקום האהוב בעולם:אירלנד הדבר הכי אהוב עלי:הגיטרה שלי נו מה זמרים אחרים: jethro tull, beatles,the who,camel,yes משינה וכוורת

Perfect sense

New member
מגזין גיטרה

קיבלתי מארה"ב מגזין שקוראים לו Guitar world או משהו כזה, במהדורה שמתייחסת כולה לרוק הפסיכודלי (מג'ימי הנדריקס, ועד פינק פלויד) ויש בה כתבה גדולה עם המון תמונות- על מין "מאחוריי הקלעים" לכל הקלטת הדיסק דארק סייד, עם המון מידע שלא נראה לי שכולם יודעים <אני לא ידעתי לפחות> ומאוד נהניתי לקרוא:) אממ..אני לא יודע מה הייתה המטרה של ההודעה אבל לא חשוב כבר..

One Echoe

New member
לא פגעת חבר! ../images/Emo140.gif

ואני אפילו לא טעיתי. שולת!!111=בדיחה. זה סתם מיותר.

Perfect sense

New member
למה לא לתקן גיל?

זה לא נעשה מתוך כוונה לפגוע, אלא רק שתדע לפעם באה אני מניח <?>

נדמה לי שכבר החלטנו בפורום בעבר

להמנע מתיקון שגיאות כתיב. זה סתם תופש מקום ומעצבן.

One Echoe

New member
למה אתם חושבים

שכל דבר שלא נעשה מכוונה של לפגוע הוא בסדר? לא אמרתי שנפגעתי, ולא אמרתי שהוא ניסה לפגוע. זה פשוט מיותר לתקן אנשים בפורומים, לדעתי. וזה אפילו קצת מתנשא..

למעלה