השמיים וגרמיו

avki

New member
מיין!

1)שם:אליאב2)גיל:173:המאכל האהוב עליך?4)המקום הכי אהוב עליך בישראל? רמת הגולן5)המקום הכי אהוב עליך בעולם ואיפה..? (כי אם אומרים לי פריז תגוונו קצת אם אתם יודעים איפה חח).6)הדבר הכי האהוב עליך?7)זמרים אחרים אהובים חוץ מהפורום/קומונות שלכם?..... יש הרבה.בעע איזה שאלון מטופש...

שלום!

(1)מתן (2)בן 25 (3)אוהב מאוד פיתה עם גבינה צהובה (4)אוהב מאוד את עירי חיפה- ואוהב מאוד לטייל ברמת הגולן (5)המקום האהוב עלי בעולם הוא דרום סיני (6)מכור למוזיקה בכלל, ותיפוף בפרט (7)אוהב מאוד את Soundgarden. נעים מאוד!

seamus

New member
../images/Emo45.gif

אלי 23 על האש רמת הגולן ירושלים כן אני יודע שבארץ רשמתי רמת הגולן אני פשוט חושב שי-ם היא ברמה אחרת לגמרי אין שום מקום כזה בעולם בירה לד זפלין הנדריקס DOORS פורטיסחרוף ג'ירפות נטשה אהוד בנאיועוד רבים וטובים

חולה על סקרים... תחחח

1] חן 2] 14 3] אמממ..אני חולה על מנגו.. אין לי מושג אם את מחשיבה את זה כמאכל.. 4]בישראל.. יש שניים.. ב"ש ות"א!! 5] לונדון.. 6] הדבר הכי אהוב עליי.. ממ.. הכלב שלי נראה לי... 7] רוג'ר ווטרס, פינק פלויד הכי הכי אהוב עליי.. כל השאר סבבה.. תודה ויום נעים לכולם!! חח

Queen Of Rain

New member
Me:)

נועה 20 ואללה לא יודעת..פיצה(?) יש כל מיני אבל אם מדובר על מאכל בשיגרה אז - קורנפלקס אין-דיד(!!!!) זה למעשה מה שאני אוכלת כל היום ,דגני בוקר עם חלב ושלא תתבלבלו חס וחלילה ותמהרו לקפוץ על מסקנות פזיזות:) יש איכות
ויש בררה
בתור אחת שכבר התנסתה בהרבה סוגי "קורנפלקס" בחיים שלה הרשו לי לאמר לכם כמה דברים : הדגנים של "קוואקר" עם הקינמון זה אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי אי פעם וגם הדגני בריאות האלה של תלמה עם התוספות סבבה לגמרי , במיוחד התפוח והקינמון המקום הכי אהוב עלי בישראל? - ברמת העיקרון אני מעדיפה מקומות פסטורליים ונקיים(זתומרת רחוק כמה שיותר מהמחנק של מרכז הארץ) שאני אפתח חלון ובמקום לראות בטון ועוד בטון ייפרשו לפני מרחבי הטבע האינסופיים , אחחחח.... אז אני אלך על הצפון והגליל (בתור ילדה אני זוכרת שחרשנו את האזור) ואילת , כי תכלס זאת עיר יפה וסבבה לגמרי רק חבל שחם שם יותר מדי מממ...בעולם..טוב יש כמה אוסטרליה (וניו זילנד) ואזזזזזזזזז דרא"מ ארה"ב איטליה וזהו , אני לא בקטע של תאילנד והודו הדבר הכי אהוב עלי? טוב זה קל!!:) מוזיקה מוזיקה מוזיקה ועוד קצת מוזיקה אה...וגם חוש הומור טוב ואמנות זמרים/להקות אחרים... טוב יש הרבה אני לא הולכת להעלות לפה אתה הכל מחשש לקפח הרכב זה או אחר:) יום טוב

Pitudi

New member
הנה אני

1)שם:אדם 2)גיל:עוד מעט 18 3:המאכל האהוב עליך? שפיך, סתם לא, אני מעדיף קובה 4)המקום הכי אהוב עליך בישראל? ירושלים !!! 5)המקום הכי אהוב עליך בעולם ואיפה..? האי בריטי 6)הדבר הכי האהוב עליך? בנות, בירה. 7)זמרים אחרים אהובים חוץ מהפורום/קומונות שלכם? פרוג, ג'אז פיוז'ן, רוק, בלוז...אני באמת לא יכול לכתוב את כולם

למעלה