אחים שלי שיהיה לכולנו בוקר טוב ו... אחלה של יום . תעשו דברים טובים .
M MANY MEN New member 21/5/07 #1 אחים שלי שיהיה לכולנו בוקר טוב ו... אחלה של יום . תעשו דברים טובים .
פ פרה של שוקולד השחר New member 23/5/07 #28 מי ער? שרשור שלא היה מזמן... משעמם לי..מהחום התעוררתי בשש וחצי חח
M MANY MEN New member 21/5/07 #2 אחיות שלי מביניכם לא להפגע אני מדבר בלשון זכר כי יותר נח לי לכתוב , אז תתחשבו
פ פרה של שוקולד השחר New member 23/5/07 #33 אני בבעיה..תראה... כשאני לא ישנה בבית שלי ואני הולכת לשיון בשעה נורמלית אז אני קמה ממש מוקדם.. אני לא רגילה!! היתי גמורה מעייפות ולא הצלחתי לחזור לישון..היתי בערד! קיצר היה לי חם ולא נוח ב6 בבוקר ככה שקמתי לפה לפורום היבש והחם שלנו(עדיין בספק על המילה חם-חח סתם)
אני בבעיה..תראה... כשאני לא ישנה בבית שלי ואני הולכת לשיון בשעה נורמלית אז אני קמה ממש מוקדם.. אני לא רגילה!! היתי גמורה מעייפות ולא הצלחתי לחזור לישון..היתי בערד! קיצר היה לי חם ולא נוח ב6 בבוקר ככה שקמתי לפה לפורום היבש והחם שלנו(עדיין בספק על המילה חם-חח סתם)
M MANY MEN New member 22/5/07 #25 ואיך לא , , , חג שבועות שמח ומלא במים וביצים יאלה תארגנו לכם מצבור של ``נשק`` חח