השרשור הקבוע

את 5 יחידות?5 עושים את E+F באותו היום לא?

כמו שעכשיו עושים בגרות כיתות יא' את שאלון D+E מסכנים עכשיו הבגרות שלהם...שיצליחו כולם!!

HeNoOsH

New member
כן מאוד קל חח

טוב לא נראה לי שאת תראי את זה כי בטח את בבצפר אבל מקווה שהלך לך טוב.. =]

כן הלך דיי סבבה חוץ מזה שהשמיעה הייתה

ברדיו והטייפ שהביאו לנו הוא מתקופת הפלמ"ח חח לא שמענו כלוםםם למזלנו הביאו לנו קלטת עם טייפ אחר... איך היה לך?

HeNoOsH

New member
חחח איזה חרא זה..

העיקר הלך לך טוב בסוף.. ולי הלך מעולה..בדקתי אחרי זה ת'תשובות עם מורה אחת לאנגלית ויש לי טעות אחת..בדקתי חפיף כזה אבל לפי מה שאני ראיתי יש לי 91 :] ושונאת שונאת שונאת את אלה שמגזימים כשהם רוצים להעתיק ומבקשים עזרה.. אחת ישבה מאחורי ופשוט כ-ל הזמן קראה לי "חן, חן, חן ,חן..תעזרי לי, תכווני את הדף, תורידי את היד....." כאילו מה? אין גבוללל...ואני אחת שעוזרת תמיד כשאפשר אבל זו בגרות והיא קצת יותר מדי הגזימה..

יואוווו זה הכי מעצבןןןן גם לי עשו את זה..

וכזה לא נעים לי לא לעזור אז חופשיי מעתיקים והביאו לנו בוחנת מה זה עמהה לא ראתה כלום העתיקו חופשייי והיינו רק 10 ילדים חחח בסוף היא עזרה לאיזה ילדה..היה לה את התשובות והיא גילתה לה המעצבנת הזאתתת

HeNoOsH

New member
חחח היה לכם מזללל..

חחחח איזה מפגרת היא...חבל שלנו לא הביאו מישהי כזאת..=\ הנה התשובות לבגרות אם את רוצה לראות..

../images/Emo32.gifהשרשור הקבוע../images/Emo13.gif

מה שלא קשור לפה.. שרשור
לחופש... מה שלא קשור משתרשר לפה... לא יודעים לשרשר?בטאליינס למעלה כתוב הכל... או שתשאלו איזה משרשר אדיר אחד

יום שישי מתכונת ובשלישי בגרות(מתמטיקה)../images/Emo7.gif

אוףף אין לי כוחחחח... נמאס עלי מתמטיקה מאז שחילקו אותנו להקבצות ודפקו אותי בא'....מורה חרא!!!!! אם במתכונת הזאת אין לי 100 אז המן שלי יהיה פחות מ-100...הסכם כלשהו עם המורה הזה.... מורה מסכן.... חוסר צעצועים בילדות

HeNoOsH

New member
בהצלחה =]

יהיה טובבב... חח שמעי לי יש יום שישי הזה מתכונת בתנ"ך מוגבר ולא התחלתי להתכונן... ומתוך 22 פרקים יש לי 7 פרקים אבל יהיה טוב...נמאס לי להכנס ללחץ ולהיסטריה בגלל זה... חחח אני מתחילה לאהוב יותר ויותר מתמטיקה כשאני במצבים כאלה..

למעלה