../images/Emo121.gifרשהמפןגכפמןכגדפמןכגדפ כיף לי333333333>
לקום בבוקר, לראות שההורדה של משחקי הכס נגמרה [תכף, תכף אלך לראות! אומייגאד איזו התרגשות;;
], לגלות שאבא כבר הכין קפה טעים, וגםםםםםםםםםםםם לראות את זה: http://www.youtube.com/watch?v=kKS12iGFyEA&feature=player_embedded ;________________________; אין גבול לאהבה שלי אליהן כרגע>: [או אי פעם, נו.] אני כלכך שמחה שאמבר חזרה, היא כזאת כוסית ובוצ'ה ואהשאהפדשמפןם *_____* וכן אני מודעת לעובדה שאתן לא מבינות על מה אני מדברת~ אבל לא אכפת לי~~~ גאד קריסטל נראית כלכך יפה>: לא עם הדבר הכחול המוזר שיש לה בחלק מהקליפ [החולצת-נצנצנים-פייטים(?!) הכחולה? זה] אבלאבל הדבר השני שהיא לובשת~ *_* חולצה שחורה-כחולה כזאת וטייץ כסף עם פסים שחורים D: כלכך מדהימה שלי. ;; שהמשכגפכשדפןחדגפכמןפןמכגשפמןדגכש כיף לי ממש עכשיו. >: ו-ו-ו-ו- גם היום יש למימי יומולדת, זה לא קשור אבל זה סתם נחמד גם כן~ לול והנרי כתב אתמול בלילה [כאילו כשכבר היה אצלם אחרי 12, נו] "יום הולדת שמח למר מימי" חחחחחחחח הרג אותי
חמוד;; השמפגדפןכגהפמןגפמןגכשפמגדשפמגשדפמםןגדשה אני אפילו בקושי מצליחה להתבאס מזה שאני חוזרת מחר לצבא>: אם יהיה לי מזל גם האלבום של אפאקס יצא היום ואז אני בכלל אוכל לחזור מאושרת;; גם אם אני מפסידה את המסיבה מחרתיים וחרא לי ממש... אבלאבלאבל אם האלבום שלהן יצא היום אני אמות מאושר כיכיכיכיכי יש להן שיר עם שייני. שייני!!!!!!!!!!!!!!!1111111 אני אוהבת שייניXאפאקס, זה הדבר הכי חמוד בעולם. ;_; [טוב, בערך. אחרי שייניXסופרג'וניורXדבסק. או סופר ג'וניורXגירלס' ג'נריישן, אבל האמת שזה קצת מתחיל להיחרש יותר מדיי~ כאילו לא שאני לא אוהבת את זה יותר פשוט חרשתי עליהם כלכך עם כל גרסא אפשרית של סוג'ו לג'י וכל הופעה לא קיימת של SNSD עם סוריסוריXD וכמובן סיאול סונג*_*] אהמ, כן. טוב. אני אפסיק לחפור לכן במוח על דברים שאתן לא מבינות ואלך, אה, לעשות דברים אחרים. [ואז לראות משחקי הכס. השפגןדגמהגמכהמפן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111]