בגלל זה אני מכירה אותך! ידעתי!! איזה מוגברים למדת?
L LPMCR New member 7/5/11 #25 ../images/Emo163.gif וואלה? ../images/Emo6.gif טכ"ם ופיזיקה שנה שעברה הייתי ביב'. את?
X XoLilMissLolaoX New member 8/5/11 #26 היה לך במקרה שיער שחור ארוך שנה שעברה?../images/Emo12.gif גם אני בטכ"ם רק שלא המשכתי לי"ב (אני עכשיו מסיימת י"ב) וזכרתי שהייתה דלית שנה מעלי בטכ"ם ואמרתי לעצמי "זאת היא? לא יכול להיות!" אז הייתי חייבת לשאול
היה לך במקרה שיער שחור ארוך שנה שעברה?../images/Emo12.gif גם אני בטכ"ם רק שלא המשכתי לי"ב (אני עכשיו מסיימת י"ב) וזכרתי שהייתה דלית שנה מעלי בטכ"ם ואמרתי לעצמי "זאת היא? לא יכול להיות!" אז הייתי חייבת לשאול
L lilison13 New member 23/4/11 #14 נו מה זה שולח לייי ואני אחראית לזה שגררתי אותם לשוק הכרמל. וקניתי שם שרשרת של מייכימיקל ב20 שקלל והתנפלתי עליה כמו פסיכית ובאמת היום הכי טוב בפסח!!
נו מה זה שולח לייי ואני אחראית לזה שגררתי אותם לשוק הכרמל. וקניתי שם שרשרת של מייכימיקל ב20 שקלל והתנפלתי עליה כמו פסיכית ובאמת היום הכי טוב בפסח!!
X XoLilMissLolaoX New member 24/4/11 #17 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נראה לי אם את לא היית רואה אותה גם אני לא אז טוב שמישהו ראה אותה חחחחח והיא הייתה האחרונה:O אם לא היינו באות איתך לא היית הולכת לבד
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נראה לי אם את לא היית רואה אותה גם אני לא אז טוב שמישהו ראה אותה חחחחח והיא הייתה האחרונה:O אם לא היינו באות איתך לא היית הולכת לבד