התיעצויות וכל מיני

../images/Emo101.gif צריכה עזרה דחופה

מי מתמצאת במחשבים ויודעת מה סיומת התיקייה - המסמכים שלי?

boringvered

New member
זו תיקיה... אין סיומת

מה בדיוק את צריכה - אולי אני יכולה לעזור. ורד

תודה רבה ורד. היה לי באלאגן עם

התיקייה המסמכים שלי. אבל - לשמחתי הצלחתי לסדר את זה כרגע. פשוט לא ראו את כל מה שהיה בה. הסתדר אחרי שירדו לי כמה שנים מהחיים. המון המון תודה. (הפאדיחה - הרצתי את השאלה הזו וקצת יותר ברורה במלא פורומים, אבל עד שענו לי - סידרתי לבד).

boringvered

New member
לא פאדיחה

לא כל אחד צריך לדעת מחשבים - אצלי זה המקצוע שלי, אחרת אולי לא הייתי יכולה להציע עזרה - העיקר שהסתדרת
ורד

באחד הפורומים ענו לי ממש לא יפה

אז אפילו לא טורחת לכתוב שהסתדר. את יודעת מה זה 7.69 ג'יגה של חומר שנעלם ככה פתאום? המזל שלי - שכמו שאני הורסת מחוסר ידע, אני מצליחה לתקן ע"י התנסות ולומדת מזה המון.

boringvered

New member
הדרך הכי הכי טובה ללמוד באמת

ככה אני הגעתי בכלל לתחום... לפני הרבה הרבה שנים... בעידן החלונות 3.11... כשהאינטרנט רק נכנס ... התמכרתי קשות לאינטרנט... וכשהמחשב קרס... הייתי חייבת ללמוד איך להתקין... אני עד היום זוכרת את עצמי יושבת על ספר של דוס ומתקינה חלונות מ- 15 דיסקטים!!! אבל מה - גיליתי שזה מתאים לי... ותתעלמי מאלה שעונים לא יפה... לרוב מדובר בילדים שנולדו לתוך העולם הזה וסובלנות היא מהם והלאה... ורד

זה המזל שלי - אני מכורה למחשב

ולמזלי מצליחה לתקן כמעט כמעט הכל. הטכנאי רואה את המחשב רק בשביל חומרה וחלקים שונים.

את מאוד נחמדה ומוכנה לעזור אולי

אוכל להעזר בך בבעיה אחרת שיש לי ולא הצלחתי לקבל תשובה בפורומים? זו בעיה בהאוטלוק אקספרס. אם את מבינה בזה תגידי ואכתוב מה הבעיה. תודה מראש

יש 2 תופעות שקורות ולדעתי קשורות

או קורות בגלל אותה בעיה. 1. אני מקבלת מייל ואני רוצה להעביר אותו הלאה ופתאום אין בו כלום, לא משנה אם זה מייל עם קובץ או שיש בו רק מלל. לפעמים אם אני מבטל את המשלוח הוא חוזר ולפעמים לא. 2. הבעיה הזו היא גם מוזרה, אני עומדת על מייל וקוראת אותו. זזה ממנו וחוזרת אליו ופתאום כתוב לא התבצעה הורדה של ההודעה. (מצרפת תמונה של זה). זה התחיל לקרות לי כשהמייל שלי היה עמוססססססססס. אבל כרגע הוא באמת לא עמוס, (איבדתי ככה המון מיילים חשובים), וזה עדיין קורה. נראה לך פתיר?

boringvered

New member
איזה גרסה של אאוטלוק אקספרס?

ואיזו מערכת הפעלה? (האם יש SERVICE PACK)? ורד

האוטלוק אקספרס 6 ועם כל העידכונים

האחרונים, אבל קרה גם ללא העידכונים. מערכת הפעלה 98 s.e. ועם עידכונים אחרונים.

boringvered

New member
טוב, אני לא מכירה את התקלות

האלה באופן ספציפי... אבל אני מחפשת בתקווה למצוא לך תשובה. ורד

אני חושבת שזה קשור ל IMAP

המייל של בעלי עובד עם IMAP וראיתי שהוא מקבל הודעות כאלה. ורד, אולי זה יעזור?

boringvered

New member
טוב... יש לי איזה משהו

אני פשוט לא עובדת עם התוכנה הזו... גם לא בעבודה ככה שממש לא מתעסקת עם התקלות שלה... הפתרון הוא לגבי ההודעה של ההורדה... אין לי כל כך מושג לגבי הנושא השני אבל יתכן וזה גם קשור. בכל אופן, זה כנראה קשור לתצוגה עם PREVIEW PANE. כדי לתקן צריך לגשת לתפריט TOOLS - אח"כ ל- OPTIONS - אח"כ ל- READ ולסמן את: "Automatically download message when viewing in the Preview Pane". מקווה שזה אכן זה... ורד

למעלה