התיעצויות וכל מיני

ornaok

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשואלת גם כאן../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בכל מני מקומות (תחנת דלק, חוברות ויזה, ערוץ הקניות) מפרסמים מיטות מתנפחות לאירוח. האם יש פה מישהי/ו שהתנסה בשינה על מזרן כזה? זה נוח? האם יש למיהו/י כזה מזרן שמנפחים כשמגיעים אורחים? אשמח לשמוע כל חוו"ד על המיטה המתנפחת, זה יכול לפתור לנו את כל נושא סידור החדר של לירי. תודה

קיבלנו טרם הספיקותי

מאח של בעלי שמעתי שזה נוח לישון על זה. גם אני חשבתי להשתמש בזה לקטנה.

../images/Emo31.gif

פעם ראשונה נפלא. פעם שניה בסדר ואז זה קורה הולכים לישון על מזרון מנופח ונורמלי וקמים באמצע הלילה על הרצפה במזרון חסר אוויר.

בלינקה

New member
בדיוק מה שקרה לנו!

אם כי אנחנו הספקנו להנות ממנו יותר משלוש פעמים (לא הרבה יותר
).

ornaok

New member
אני לא רוצה את זה בשביל לירי אלא

לארוח. ככה אוכל להוציא מהחדר של לירי את הספת אירוח בגודל של מיטה וחצי, כשתגיע המיטת נוער שלה.

ישנתי על כזה וזה היה נורא.

יכול להיות שלא נפחו את המזרון מספיק, אבל ההרגשה היתה כמו במיטת מים. ויש ריח מאוד חזק של גומי.

rnati

New member
אנחנו ישנים על זה באוהל

בשביל לילה פה ושם זה סבבה. לא הייתי מלינה על זה מישהו לשבוע רצוף. עכשיו השאלה היא כמ נשארים לישון אצלכם ולכמה זמן כל פעם

ornaok

New member
לילה אחד או מקסימום שניים

ואם מדובר באנשים מבוגרים (ההורים של אחד מאיתנו) אז אנחנו נישן על המתנפח והם במיטה שלנו. זה הרעיון הכללי. מצד שני, לספה וחצי יש ארגז אחסון ע-נ-ק....

sharonmx

New member
יש לנו כזה- ככה ככה

בעיקר שימושי ונוח לקמפינג על הים- יש לנו קומפקסור קטן שמנפח את זה יופי. בבית - השתמשנו פעם אחת, זה רעש נוראי לנפח את זה, ופעם התפנצ'ר לנו באצמע הלילה. אם זה עולה 100 ש"ח, אז שווה, לא כדאי להשקיע יותר מזה.

למעלה