התפקדות-סוף מאי

yaakii

New member
../images/Emo32.gif התפקדות-סוף מאי

שם
הבגרות הקרובה שלי (חוץ ממתמטיקה
)
ספר שקראתי לאחרונה ואני ממליץ עליו (הזדמנות טובה כי בקרוב שבוע הספר
)
סרט שראיתי לאחרונה ואני ממליץ עליו
איך חגגתי את יום ירושלים שבוע טוב לכולם ובהצלחה בכל המבחנים!

yaakii

New member
../images/Emo86.gif

שם: יקי.
אני גר/ה ב...: ירושלים.
הבגרות הקרובה שלי (חוץ ממתמטיקה): פיזיקה
ספר שקראתי לאחרונה ואני ממליץ עליו (הזדמנות טובה כי בקרוב שבוע הספר): בני גורן, שאלון 05.... למי יש זמן לקרוא??
סרט שראיתי לאחרונה ואני ממליץ עליו: כנ"ל...
איך חגגתי את יום ירושלים: יום רביעי-1. אחד מסגני ראש העיר ביקר בבית-הספר שלי לשיחה, שבחלקה תשאלנו אותו. 2. ח"כ מיכאל בן-ארי הרצה בבית-הספר שלי. 3. סיור בעיר העתיקה מטעם בית-הספר. שבת-הליכה עם תנועת הנוער לכותל.

בגרות במתמטיקה...

מחר בגרות במתמטיקה... אני כיתה י' ועושה 5 יח"ל, שאלון 005. נקווה שילך טוב=] *בהצלחה כולם*

antreprize

New member
מעניין, הפוך ממה שאני מכיר.

אז בעצם התחלתם ללמוד ל05 בשנה שעברה והשנה למדתם ל05 ול06 במקביל?

yaakii

New member
יש מצב, אני לא סגור על זה.

אבל מה זה אומר "בגרויות שבתי-ספר אחרים עושים בי"ב"? זה לא תלוי בכל בית-ספר איזה בגוריות עושים ובאיזו כיתה? זה משתנה בין בתי-הספר...

antreprize

New member
.

שם-אופיר גיל-17 אני גר/ה ב...בית שלי הבגרות הקרובה שלי (חוץ ממתמטיקה)-ספרות, אאז"נ. ספר שקראתי לאחרונה ואני ממליץ עליו (הזדמנות טובה כי בקרוב שבוע הספר)-'מלחמת האזורים התחתונים של דון עמנואל', 'גלנקיל'. סרט שראיתי לאחרונה ואני ממליץ עליו-ראיתי את 'נער קריאה', אבל אני לא ממליץ עליו. איך חגגתי את יום ירושלים-שאלתי את המחנכת שלי למה היא לא הזכירה אותו.

shanyz1

New member
../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif ../images/Emo94.gif

שם שני גיל 16 ושבוע בדיוק D: אני גרה בגן יבנה הבגרות הקרובה שלי הסטוריה
ספר שקראתי לאחרונה ואני ממליצה עליו שונאת ספרים , אני קוראת רק סיפורים קצרים , ועכשיו בזמן הפנוי שלי אני לומדת למבחנים אז לא יוצא לי לקרוא :\ סרט שראיתי לאחרונה ואני ממליצה עליו ישו בוורוד איך חגגתי את יום ירושלים ? שירי ירושליים מתנגנים בהפסקה בביתספר , פסטיבל הזמר המסורתי בגן יבנה , ויום הולדת לחברה שחל בדיוק באותו ערב :] שבוע טוב לכולם ובהצלחה בכל המבחנים ! :)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo9.gif

שם:רוית גיל: בעוד חודש 17 (ואם לדייק ממש, אז בעוד חודש פחות יום
) אני גר/ה ב...חולון הבגרות הקרובה שלי (חוץ ממתמטיקה): ספרות 2.6 ספר שקראתי לאחרונה ואני ממליץ עליו (הזדמנות טובה כי בקרוב שבוע הספר): לאחרונה אני קוראת רק מיקודיות במתמטיקה
סרט שראיתי לאחרונה ואני ממליץ עליו: טרויה
איך חגגתי את יום ירושלים: באמת שמעתי שמישהו הזכיר את יום ירושלים..מתישהו..לא חגגתי

גילולי1

New member
שלום :)

אהבתי את הפורום, מעניין לקרוא את הדיונים... שם גילי גיל 16 אני גר/ה ב: קריות הבגרות הקרובה שלי (חוץ ממתמטיקה:) ביולוגיה ספר שקראתי לאחרונה ואני ממליץ עליו (הזדמנות טובה כי בקרוב שבוע הספר): אהבות של אתמול - גלית חומסקי סרט שראיתי לאחרונה ואני ממליץ עליו: סטארטרק איך חגגתי את יום ירושלים: במקרה יצא לי להיות בסופ"ש בירושלים, ביקרתי בכותל.

yaakii

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

ביולוגיה-עוד מקצוע שהייתי רוצה להבחן עליו בבגרות, אך נמנע ממני..
בהצלחה, בכל מקרה!

זה מקצוע מעניין ממש

אבל זו בגרות עם מסות של חומר... נראלי בין המקצועות היחידים שאין להם מיקודית אפילו בגלל מסת החומר

גמאני../images/Emo13.gif

שם גיל: 17 וחודשיים אני גר/ה ב...ישוב מעפן באיזור השרון הבגרות הקרובה שלי (חוץ ממתמטיקה): ביולוגיה:) ספר שקראתי לאחרונה ואני ממליץ עליו (הזדמנות טובה כי בקרוב שבוע הספר): "אשתו של הנוסע בזמן" סרט שראיתי לאחרונה ואני ממליץ עליו: אין משהו מומלץ כרגע איך חגגתי את יום ירושלים: לא ידעתי על קיומו עד לרגע זה איזה כיף לי שעברה הבגרות במת'+ הצו ראשון (שני למעשה)

TFNM

New member
מתפקד

שם:TFNM גיל:אני מסתורי אני גר/ה ב...:ישראל ספר שקראתי לאחרונה ואני ממליץ עליו (הזדמנות טובה כי בקרוב שבוע הספר):האלכימאי נערף סרט שראיתי לאחרונה ואני ממליץ עליו:זה לא הפורום להמליץ עליו על סרטים מהסוג הזה... איך חגגתי את יום ירושלים:בכך שלא חשבתי עליו לרגע

למעלה