התפקדות-סוף מאי

Lady In Blues

New member
בכיף.

שם- אוֹרי. גיל- 18. אני גר/ה ב... חולון. אבל לא לאורך זמן. הבגרות הקרובה שלי (חוץ ממתמטיקה)- תקשורת. ספר שקראתי לאחרונה ואני ממליץ עליו (הזדמנות טובה כי בקרוב שבוע הספר)- הסנדלרית של עירית לינור. נשמע רדוד, אבל אני צוחקת ממנו לא מעט. סרט שראיתי לאחרונה ואני ממליץ עליו- הבושם היה לא רע. גם ג'ונו. איך חגגתי את יום ירושלים- באי ידיעה על קיומו. מסיבה מטורפת.

yaakii

New member
אורי-שמחים שחזרת לבקר ../images/Emo13.gif

בטח שמת לב שהנוף השתנה...חברים חדשים הצטרפו לטובתנו וכן כמה ממעיטים בביקור (אהמ. בתם). לאן עוברת? צפונית/דורמית?

Dragonaut

New member
צ'ה

שם- גיא. גיל- שלושה חודשים ל-19. אני גר/ה ב... תל אביב. הבגרות הקרובה שלי (חוץ ממתמטיקה)-
ספר שקראתי לאחרונה ואני ממליץ עליו (הזדמנות טובה כי בקרוב שבוע הספר)- ממשיך עם 'קפקא על החוף' של הרוקי מורקמי. קפצו לבקר בכיכר רבין, אני צפוי לעבוד בדוכן הוצאת ידיעות אחרונות בשבוע הספר. סרט שראיתי לאחרונה ואני ממליץ עליו- 'לונדון', סרט ארור. אני אוהב סרטי סמים עם אווירה מורבידית ומדכאת. איך חגגתי את יום ירושלים- בלהעריך את העובדה שאני בת"א.

yaakii

New member
סרט סמים-

שראיתי לאחרונה (לפני חודשיים, אבל בהתחשב בזה שהוא היחיד אפשר לקרוא לזה "לאחרונה") הוא סרט שראיתי במסגרת שיעור אנגלית והוא על ילדה שאמא שלה מתה בעודה ילדה ממנת יתר של סמים והיא גדלה מחוץ לבית וכמובן שלא מצפים ממנה ליותר מדי, אבל היא לוקחת את עצמה בידיים ומגיעה לקולג' מובחר וכו' וכו'. שכחתי את השם. (זה מבוסס על אחד מהסיפורים בספר choices למי שלומד ממנו).

סיר חע

New member
שהלהלה

שם: שיר. גיל: 17 עוד שבוע אני גר/ה ב: ישראל. הבגרות הקרובה שלי: ספרות. ספר שקראתי לאחרונה ואני ממליץ עליו (הזדמנות טובה כי בקרוב שבוע הספר): הגבירה וחד הקרן/טרייסי שבלייה סרט שראיתי לאחרונה ואני ממליץ עליו: היומן
איך חגגתי את יום ירושלים: חח
אוי

למעלה