התפקדות

ריגשית

New member
../images/Emo32.gif התפקדות

פותחת כאן שרשור התפקדות. שכל אחת תציג את עצמה, במה היא עובדת והאם היא עובדת מהבית. בת 41 נשואה + 2 עובדת בבית (להבדיל מהבית
) עושה הרבה עבודות יצירה וחושבת כל הזמן גם איך להרוויח מזה.

התפקדות ../images/Emo45.gif

בת 33 נשואה + 2 (הכי מקסימים בעולם
) עובדת בבית גם אני להבדיל מהבית
במקצועי אני סוכנת נסיעות , אך כרגע מעדיפה להיות בבית ולגדל את ילדי ...

hagit2000

New member
ואני...

בת 33.5 + 1 במקצועי אני מתכנתת ומנתחת מערכות. עובדת מהבית (כאמור רק עד סוף החודש הזה). הייתי שמחה להמשיך בסידור הזה, או למצוא עבודה אחרת בה אוכל לעבוד כך.

אחלה,גמני רוצה

בת 31 וחצי אם לבת שנה ו10 חודשים מלונאית במיקצועי, אבל בחרתי לגדל את ילדתי בבית עובדת מהבית בחברה בשם FAMILY GUARD,ממוחים להגנת המישפחה, יש לנו מגוון רחב של פיתרונות הגנה לילדם,מצלמות ניסתרות,איתורנים לילדים ותוכנת אינטרנט כדי לודה שהילד גולש במקומות הנכונים... שרוני,כל הכבוד על רעין הפורום!

עדי 4

New member
גם אני פה

שמי עדי, בת 35 אמא ל4 ילדים. עובדת בבית (טוב,מי לא?!) אבל עובדת גם מחוץ לבית ,מישרה מלאה בחינוך מיוחד.

anat30g

New member
למה ב-../images/Emo32.gif???

התפקדות זה ממש לא
. אז ככה : שמי ענת, אני בת 33, נשואה לאריה. אמא ל4 ילדים (בן 9 וחצי, בת 7 וחצי ותאומים בני שלוש וחצי). אני מנהלת בפורום תאומים ושלישיות יחד עם קרן משם. אני עובדת בבית וגם מהבית... נורא קשה להגדיר את המקצוע שלי - ששואלים מה אני עושה, אני אומרת שאני אמא במשרה מלאה... ההשכלה שלי היא תואר ראשון במדעי המדינה וקרימינולוגיה ולימודי תעודה בעיתונות ותקשורת, עסקתי ביחסי ציבור, עסקתי העיתונות (חלק עשיתי מהבית, לרוב מהמשרד) - הוצאתי לאור 16 ספרים לילדים ולנוער (ספרים כותבים בבית)... אבל אני לא מרגישה שאני עיתונאית (אני לא כותבת לאף עיתון עכשיו), לא מרגישה שאני יחצ"נית (לא מיחצנת אף אחד כעת), וגם לא מרגישה סופרת (אף על פי שספר חדש צריך לצאת בקרוב מאוד)... רוב הזמן אני מרגישה שאני רק אמא. ואני עובדת מצאת החמה עד צאת הנשמה... וזה קורה לרוב הרבה לפני שהשמש שוקעת...

ריגשית

New member
או.קיי. למדתי משהו חדש היום

ואני דווקא כן מכירה את האתר שלך ומאוד מאוד אוהבת אותו ומבקרת בו לעיתים קרובות!!!

סאני2

New member
גם אני במתפקדות

שמי אורלי אני בת 30 אמא לזיו ושקד - תאומות בנות ארבעה וחצי חודשים. במקצועי אני אשת שיווק, אך כרגע אני בבית עד להודעה חדשה. צאו'

ענתי ../images/Emo24.gif סחטיין על הרזומה...

הכי חשוב שאת מרגישה טוב...אני נורא מזדהה איתך ואם איך שהצגת את הדברים. ככה גם אצלי.

bell2002

New member
יו, איך נפל לי פורום כזה בדיוק

בזמן? שמי בל, נשואה +3. מהנדסת כימאית בעלת תואר שני בהשכלתי, עובדת כמורה לפיזיקה ומתמטיקה לפרנסתי. מתכוונת במקביל לעבודתי לפתוח עסק עצמאי מהבית. עושה בימים אלה קורס יזמות במט"י. כשיהיה רלוונטי, אספר במה העסק שלי יהיה. אני חושבת שיש הרבה יתרונות לעבודה מהבית, הרבה פחות חסרונות. ניתן לשלב גידול ילדים וקריירה בצורה שפויה. ברכות לשרוני לפתיחת הפורום הזה, ורק שימו לב, כמה הרבה נשים יש כאן וכמה מעט גברים... בהצלחה!

../images/Emo45.gif

ונכון יש מעט גברים ויותר נשים...ככל הנראה "רגשות אשמה"...אצל נשים הרגש הזה עובד שעות נוספות ...

תשורה

New member
והנני גם אני מתפקדת

בת 44, נשואה + 3 ילדים: הגדולה בת 14, האמצעי 11 והקטן 5.5. בשנה שעברה, למדתי גרפיקה ממוחשבת וחשבתי לתומי שמיד אמצא עבודה אחרי הקורס
בניתי אתר אינטרנט (מי שרוצה לדעת מהו, שישלח לי מסר ואתן לו את כתובתו). כיום, אני נותנת שירות הדפסות (עברית, צרפתית ואנגלית) וגם בונה ומעצבת אתרי אינטרנט.

jole

New member
התפקדות

ז'אנה בת 37 (החל משבוע שעבר
)אמא+2 עובדת היום מחוץ לבית (בבית פחות כי אבא בבית אז הפיקוד אצלו) כמעט יצא לי לקבל עבודה שאוכל לעשות מהבית כשהייתי בחופשת לידה ופוטרתי, אבל בסוף זה נפל לצערי הגדול מאד. מתה לעבודה מהבית ויודעת שיש לי את המשמעת לזה. הייתה תקופה בחו"ל שעבדתי עם בעלי והעבודה שלי הייתה מהבית והיה נפלא, גם הייתה הזדמנות לגלות שאנחנו צוות לעיניין והיה פשוט מעולה. מעניין לשמוע באלו עבודות עוסקים היום מהבית. שיהיה בהצלחה לכולם

למעלה