התפקדות

jole

New member
../images/Emo24.gifדרלינג, זה רק מראה עד כמה

את נפקדת מהפורום , אני ב- 15 , גילעד עשה לי מסיבת הפתעה חבל על הזמן- סיפורים תוכלי למצוא בשרשור של יומולדת, ואיך היה לכם? שלחי מסר

גמני רוצה להתפקד

שמי אורנה בת 34 בקרוב אמא לנועה וזיו מובטלת המון זמן מחפשת עבודה שנה וחצי החלום שלי לצאת מהבית

רותם111

New member
גם אני במתפקדות

אם לרון המדהים שהיום בן 5 חודשים, רווקה, עו"ד בנזיקין וציירת, עובדת מהבית כבר שנתיים.

מתפקדת

בת 32 אמא לשתי בנות נמצאת בבית מתוך בחירה עם שתי הבנות (שלא הולכות עדיין לגן) עבדתי המון שנים בסוכנות ביטוח - ביטוחים לחו"ל חושבת על אפשרות לעבוד מהבית ולא יודעת עדיין במה...

OK אז גמני פה...וזה הולך ככה :

(תקציר חיים שלי
קצת ארוך...מקווה שיש לכם סבלנות) דלית, בת 36 מחיפה, אמא של שחר (בת +11) וטל (בן שנה וחודשיים כמעט), נשואה לרמי (או שאולי זה צריך היה לבוא קודם...). בגדול- אני עסקתי בתחומים שונים ומגוונים בשנות הקריירה שלי ובינהם קצינה בקבע- ח"א במשך 12 שנה (בתוכם גם למדתי תואר ראשון בסוציולוגיה, אנתרופולוגיה וBA כללי), מנהלת שווק ואירועים של קניון, ביצעתי קורס גרפיקה ממוחשבת ועיצוב אתרי אינטרנט ומשם השתלבתי בחברת אינטרנט, אבל לפי בחירתי דווקא כמנהלת שיווק של החברה ולא מעצבת (תנאים יותר טובים, מן הסתם). את טל ילדתי לאחר כמה שנים של טיפולים on & off ובעצם לאחר טיפול IVF ראשון (הפריית מבחנה- בלשון העם). בתקופת ההריון עבדתי כרגיל, למרות שהיה לי ממש הריון קשה ועם כל התופעות האפשריות. רצתי לפגישות עבודה בכל הארץ עד הרגע האחרון ועבדתי המון שעות. הייתי בטוחה שמיד אחרי חופשת הלידה אחזור לעבוד שם. בגדול- היה לי טוב. עבודה די מגוונת.אנשים מקסימים וסביבה תומכת ומעריכה. תנאים טובים מאוד. אבל מה- רחוק והרבה הרבה שעות. באיזשהו מקום- לא ראיתי את עצמי עובדת שם לטווח ארוך. פשוט כי לא מצאתי פוטנציאל להרבה שנים ולהתקדמות. גם לא גיליתי מימוש מלא בתחום הזה. בסופו של דבר זה מכירות בלוול גבוה, אבל זה לא ממש אני! כשילדתי את טל, בתחילת תשיעי- התאהבתי קשות! מאותו רגע שום דבר לא עניין אותי יותר. אולי זה הצפייה והמאמץ הארוכים עד שהוא יצא סוף סוף. אולי זה פשוט הקסם שלו. אולי זו אני שגם הייתי צריכה את האתנחתא הזו במקום הזה. כל חודש שעבר בחופשת לידה- הלחיץ אותי הרעיון לחזור לעבודה. זה נראה לי כל כך אפור ומשמים ואין סיכוי לעזוב גור כל כך זעיר שרק יונק ולא מוכן לשמוע על שום דבר אחר. הודעתי על הארכה של חודש, שזכתה להבנה רבה מצד הבוס הבאמת נהדר שלי (אין הרבה אנשים כאלה!) והתחלתי לתור בהילוך גבוה אחר המטפלת האולטימטיבית המושלמת לטל. אחרי כמה וכמה ראיונות- מצאתי מישהי שפשוט התאימה פרפקט! מדהימה! קבלות מכאן ועד הקוטב הצפוני. הייתי כל כך מאושרת...אבל אז... חודש לפני שעת ה-ש...היא התקשרה לשאול מתי מתחילים "חפיפה" וחטפתי פתאום כזה פיק ברכיים שזה לא יאמן! איך אפשר למסור את הבן האהוב שלי למישהי אחרת? איך מישהי אחרת תתפוס את מקומי? (נראה מה יקרה כשזה כבר לא יהיה תלוי בי...
אבל זה לפורום אחר...)מה יהיה עם זה שהוא לא מוכן לקחת בקבוק אלא רק ציצי? ועוד מליון סימני שאלה. חטפתי את הדיכאון של החיים ויחד עם בעלי, אהובי היקר, הגענו למסקנה שאני אעזוב את העבודה- יהיה מה שיהיה. נקבל פיצויים ודמי אבטלה תקופה מסויימת ואשאר עם טל בנתיים. בהמשך אחפש עבודה קצת יותר מתונה וקרובה, בשעות סבירות ונגישות גבוהה. במקום העבודה שלי היו בהלם. מסתבר שמאוד אהבו אותי ובנו עלי. הם ניסו כל דבר אפשרי כולל הזדמנות עסקית שהוצעה לי- לנהל מהבית פורטל מיוחד שהם רצו להקים- אבל זה נפל יחד עם המשקיע שירד מהפרוייקט. אז מאז- אני כאן. לא מוצאת שום עבודה כזו או אחרת. או שאני "אובר קווליפייד" ונורא מפחדים מזה, או שזה בשעות מטורפות כמו שאני אוהבת, אבל זה נורא מתנגש בטל. בקיצור...די בטטה. עבודה מהבית? אם אמצא משהו כזה- אשמח! לתקופת מה. אני כעקרון- אוהבת להיות בסביבת אנשים. חשבתי על רעיון מצויין לעסק עצמאי בתחום של ילדים- אבל אין לי כוחות נפשיים להרים את זה לבד. אם הייתי מוצאת שותפה טמפרמנטית ופלפלית שיש לה חשק להשקיע יחד איתי- אוכל להרים את זה. אז זהו. תודה שקראתם ונתתם לי לשפוך קצת....

bell2002

New member
חשבת לפנות למט"י?

הם נותנים קורסים שנקראים "עסק משלך" - אני עושה אחד כזה עכשיו. ובין שאר הנושאים יש גם תחומים של העצמת נשים. תחשבי על זה.

הייתי במט"י! קיבלתי כל מה שצריך

אין לי כרגע צורך בקורס כזה כי הבעייה היא לא חוסר בידע איך לעשות זאת אלא - צורך בשותף/ה הולם/ת- פשוט אין לי מוטיבציה לעשות את זה לבד! זה רעיון מצויין ובהחלט יכול להצליח. אבל ההקמה זה וואחד פרוייקט. גם הניהול השוטף והתחזוקה דורשים יותר ממנהל בעל עניין אחד.

דפנה מי

New member
מתפקדת...

בת 30 (בעוד 3 חודשים),גרה בקרית אונו, נשואה+עוברית בשבוע 19+6,(אני עושה מחר בדיקת מי שפיר ביוזמי ומתה מפחד...
). מהנדסת תוכנה (תוכניתנית), כותבת באתר מובטלים, "יצירתית"-תחביבי פנאי בבית. בעלת כלבת לברדור לבנה עם קצת חום מקסימה בשם ליבי בת 10 חודשים ובעל שעובד בחברת מחשבים מהבית (אני מקווה לגרור אותו כדמות גברית הנה כשיהיה לו קצת זמן). הנדסאי תוכנה שעובד בחברה כבר מעל 10 שנים ונהנה מכל רגע (לא עבד אף פעם מחוץ לבית - אלא בנסיעות התקנת תוכנה וכאלה) ומכניס אותי בידע החומרתי שלו (וגם חלק התכנותי) לכיס האחורי הקטן. חיפשתי עבודה הרבה זמן, גם ניסיתי בכל מיני תחומים : בנק, משגיחה בבחינות בגרות, אני חושבת על אפשרות לעבוד כמדפיסה עבודות לסטודנטים ומורים וכאלה. עכשיו סביר להניח שאין לי בכלל מה לנסות למצוא עבודה בהריון...

נולי5

New member
מתפקדת!

שמי שרון, בת 30 נשואה ואמא לשני תאומים מדהימים (אלון ודניאל) בני שנה וחודשיים... אני כרגע עובדת רק בבית... מפנטזת על עבודה מהבית שתאפשר לי להיות הרבה שעות עם הקטנים...

מריני

New member
מתפקדת נוספת!!

הי שמי מרינה, בת 28 אוטוטו... אמא של טל, בת שנתיים וארבעה חודשים אני מורה במקצועי, אבל לא עוסקת בזה. כרגע גם אני עובדת בבית. בתור תחביב התחלתי לאחרונה לעשות עבודות יצירה - ממש נהנית מזה. זהו הפורום הראשון שאני משתתפת בו - בזכות שרוני המקסימה!!!

יונית א

New member
מי אני מה אני- התפקדות

עובדת מהבית עובדת גם בבית. בהשכלה בסיסית אני עובדת סוציאלית, ועוד תחומי ניהול והנחית קבוצות. אחרי המון שנים עם צרות של אנשים, רציתי אנשים אבל בלי כל כך הרבה צרות. שיניתי כיוון ויעוד מקצועי בגיל 40 (מה שאומר שעברתי אותו כבר...) הילדון הכי צעיר שלי כבר בכיתה א. בבחירה מודעת שלי, בחרתי לעזוב מסלול מקצועי-נהולי אחד וללכת לתחום שאני אוהבת ,ללמוד ולהפוך את התחביב למקצוע. פתחתי "עסק" שבו אני המנהלת, המזכירה, וגם מגישת הקפה לעצמי. הבעיה היחידה שלי היא הבוסית שלי- נוקשה נורא בלוחות הזמנים ומשימות. אני עוסקת בייעוץ למטייל עצמאי בחו"ל בעיקר למשפחות אבל לא רק - שכחתי לספר שיש לי שישה ילדים,איש, כלבה, חתולה וחלזונות. לא אחזור להיות שכירה, לעולם, אלא אם אהיה מחוייבת כלכלית. למרות החסרונות שיש בעבודה מהבית... יש לגביי (וזה אישי מאד) יתרונות עצומים. עד כאן לכרטיס הביקור מקווה שאמצא כאן בית או חדר או פינה במרפסת.

מנופ

New member
גם אני רצה להתפקד

אני בת 28 וחצי נשואה + 2 גרה בצפון הארץ. עובדת בבית ומחוצה לו. הלוואי ויכולתי להרשות לעצמי לעבוד מהבית. בזמני החופשי (אין הרבה) עוספת בעבודות יד שונות. מקווה שאמצע את עצמי כאן (ואין סיבה שלא)

n e t a m

New member
התפקדות מאוחרת../images/Emo9.gif

נטע-לי כמעט מחליפה קידומת ל-30 נשואה + 1 עובדת במשרד אדריכלים בתקווה גדולה שהמשרד יחזיק מעמד במצב הזה
נכון שאין כמו ב
אבל אפשר גם להשתגע

ruti454

New member
התפקדות עוד יותר מאוחר

שמי רותי בת 33 נשואה+1 עקרת בית במקצועי מנהלת חשבונות ללא ניסיון גם רוצה לעבוד דרך הבית

omnes omnibus

New member
המתפקדת הכי מאוחרת

שמי עפרה. בת 44, שני ילדים (כבר גדולים יחסית. הגדול כבר חייל). עשיתי המון דברים ורובם מהבית, והייתי מאד מרוצה מאז שהילדים נולדו, אם אפשר לקרוא לגברבר מגודל בן 19 עדיין ילד... האמת היא שזה כל כך מצא חן בעיני, שגם כשעבדתי בחוץ חיפשתי משהו שאוכל לעשות מהבית. היום אני חושבת שמצאתי את הנישה המתאימה לי ואני מרוצה. השכלה: מורה לשיטת מונטסורי ולאנגלית לילדים מגיל 12 - 3, חוץ מזה למדתי עיצוב פנים בטכניון ועיצוב גנים במכללת רופין. היום - עיתונאית עצמאית. כותבת במגזינים לעיצוב, בהארץ וכו'. עדיין מרבית העבודה נעשית מהבית לשמחתי, אבל גם הרבה נסיעות ופגישות עם אנשים מעניינים, וצילום - בנוסף לכתיבה. הילדים כבר גדולים, אז אני יכולה להרשות לעצמי להסתובב בלי חשבון של זמן. כמעט... מגוון, מעניין, ומקווה שיחזיק אותי להרבה זמן! אני עדיין מרצה לעתים עם הדגמות להורים בנושא של חינוך מונטסורי (סוג של חינוך פתוח), שרידים משירות הקייטרינג שפעם היה לי מתבטא בהזמנות מדי פעם וכמובן - הכתיבה שהיא הכיף הגדול שלי. בקיצור גבירותי היקרות - לא להתייאש. יש מה לעשות מהבית. בסוף מוצאים גם אם זה קשה.

למעלה