-ה-פ-ר-י-ד-ה!

בהביבו

New member
../images/Emo32.gif -ה-פ-ר-י-ד-ה! ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אז כן, לא סיפרתי, אבל אני חושב שבגיע הזמן. יום שלישי אני עוזב. אני עוזב אתכם לעיר הגדולה משהו, לאא. איי, לכמה שנים טובות - 10 בינתיים. אני איתגעגע אליכים מאד, ואתם יודעים. אל תידאגו לגביי מנהל הפורום, ביום שלישי ייודע לכם מה יהיה ההמשך, ומה קורה - הכל מתוכנן ומסודר. היה לי ממש כיף להיות איתכם, אל תשאלו למה אני לא נשאר. תהיי בעייה מהצד השני של האוקיינוס.
אם תרצו לדבר, אני אהיה במייל שלי:[email protected] אממממ, באמת שאין לי יותר מה לומר. אני ממש עצוב, אבל כמה שנדבר יהיה עצוב יותר. מי שלא אמרתי לו באיי.סי, עכשיו מוזמן לדעת.. עד מחר בערב אני כאן, אז .... נדבר עוד בי בי חברים\ות!
& peace

בהביבו

New member
למה לעבוד? אני עוד שניה בוכה ואת .

חושבת שאני צוחק? עליכים? עובד עליכים<?

אנשובי

New member
יהיה טוב

למה שתעזוב... אפשר להכנס לפתוז גם מחו"ל למיטב ידעתי.... ונמשיך לנג'ס לך באיסיקיו...

סיונול

New member
מה היה נראה לך שתצליח להיפטר ממנו

???? חחחחח גם בחול אנחנו נהייה שם בכל פינה וחור..

ועכשיו בהרחבה ... ../images/Emo9.gif

טוב...
אז ככה, למרות שכל העניין נראה לי מוזר! אין לי מושג מה קורה כאן...
אני מקווה שבן לא באמת עוזב,
אבל נניח,
רק נניח
שבן באמת עוזב, אני מאחלת לך ילדון המון בהצלחה תהנה ותנצל כל רגע :) ולמרות שאני ואתה לא ממש (מילה עדינה
) הסתדרנו בזמן האחרון, אני מאחלת לך את כל הטוב מכל הלב!!!
אז ברור שנשמור על קשר
! למרות שאני עדיין בהכחשה לעניין אני מרגישה שעובדים עליי!
ותזכור בן שלא סיפרת לי מי המנהל
, למרות שאני ניחשתי מוקי!
נישוקים
חיבוקים
והמון כבוד
ולסיום: על כל היפה שהיה ונגמר, שוב יורד המסך בכבדות. ודמעה חוצפנית תדגדג את האף ותסבול מפיצול אישיות. כי כן רבותיי זה טבעו של עולם, שכל מה שמתחיל גם נגמר. ומה שנגמר שוב מתחיל מחדש, מעגל שאיננו נסגר...

pinoki

New member
בן בן בן .......ילד שובב

ככה לעבוד עלינו
ההצגה הזאת לא תצליח... אני לא מאמינה לזה.... ביום שלישי נדע מי המנהל החדש? מה ביום שלישי שבמקרה זה יוצא ב 1/4 נדע מי המנהל החדש? מה ביום שלישי ב 1/4 ביום בשקר נדע מי המנהל החדש? מה ביום... טוב הבאנו....
בקיצר אני לא מאמינה.... רוצה לשכנע אותי... תענה על כמה שאלות
איך תוך פחות משבוע אתה יודע שאתה עוזב לאל . אי (כן, בטח)
למה זה קורה יומיים לפני ה1/4? יש קשר?
למה ל10 שנים
מה מטרת הנסיעה? יאללה יש תשובות

pinoki

New member
מיכלוש??

עשית משהו לכינוי שלך?? נראה לי שהוא השתנה

בהביבו

New member
אז ככה מתוקה ../images/Emo98.gif

אני לא יודע עחל זה רק מעכשיו, הכל תוכנן! אני יודע על זה מבערך לפניי 3- 4 חודשים שהחלטנו. לא מבין למה את מזכירה את התאריך 1.4. זה התאריך שאני טס. לא הבנתי - תסבירי את עצמך. ךמה יומיים לפניי שנאי טס אני מספר? כי לא רציתי לדבר על זה, כי חשבתי אולי תכעסו. מטרת הנסעיה ול - 10 אולי פיות שנים, היא להתחיל דרך חדשה, יש שם משפחה, וקנינו מין ווילה שכזו שקונים אותה ל -5 שנים, ואחריי זה חופשיים ממני. ייענו השכרה. אז עכשיו נחליט חמש שנים, ואחריי זה נחליט האם להמשיך שוב את חחיייינו שום או לחזור! רוצים להאמין = תאימנו באמת
לא רוצים להאמין, חכו למחר ותראו מי מוכת כמנהל ושאני כבר לא אהיה מחובר וכלום!

pinoki

New member
מה../images/Emo35.gif למה אני מזכירה את התאריך

1/4 .... את התאריך שאתה נוסע
אני מניחה שלא ממש ידעת את זה אבל כדי שתדע תמיד ביום הראשון של חודש אפריל... (במקרה התאריך שאתה טס) זהו יום השקר.. יום שאנשים משקרים אחד לשני ... ואז בסוף היום הכל חוזר לקדמותו.. אז רק שתדע... לשנים הבאות שתהיה באל איי שהראשון באפריל זה יום השקר... אחלה בןןןן אתה משחק את זה ממש מצויין....

../images/Emo7.gifאוי,לא! אל תעשה לנו את זה!../images/Emo7.gif

עכשיו ברצינות..... למה אתה נוטש אותנו
משאיר אותנו בודדים,גלמודים ועזובים...
בכל אופן,תהיה בריא והמון הצלחה{אם אתה בכלל נוסע!!!}.
שירן

ישששששששששש

אתה בנתיים שנה מבטיח לנו את מוקי די ועכשיו אתה נוטש ככה סתם? מבחינתי אחד כמוך אני שמח שהוא הולך

בהביבו

New member
מטומטם הבטחתי אותי, וחכה.

ו... להבא לפניי שאתה מדבר, ומוציא מילים מפגרות, חכה רגע!

בהביבו

New member
שני דברים!

אני אמרתי משהו, ואני אעמוד בו. זה שאתה לא יודע לא יימנע ממני לעשות את זה. דבר שני, על אף שאני כמעט בטוח שאתה מישהו מהפורום שפתח ניק חדש בכדיי להגיד לי את זה, נגיד ואתה לא - אין לך שום זכות להגיד את זה, אני לא חייב כלום לך! כלום, אני לא מכיר אותך ואם אתה באמת חדש, אז מצטער לומר אבל אתה דיי מסכן אם זו הצורת ביטוי שלך וככה אתה נכנס לפורום. אם אתה אכן מישהו מהפורום כמו שאני חושב שתפס תחת ופתח ניק חדש, מוזמן לפנות אליי בפרטי להגיד לי את זה שוב כמו גבר!

למה ליקפוץ למסקנות אה ../images/Emo35.gif

וביכלל למה אתה מדבר ככה
מנהל אמור לשמש דוגמא ולאלדבר כמו שאתה מדבר וליקרוא לי מסכן
דבר כמו בנאדם בלי קללות כי ככה אתה רק משפיל את עצמך... וחוץ מיזה עצם העובדה שאתה לא מקיים את ההבטחה בנתיים ראיתי שאין לך מילה ואתה זורק הבטחות באויר כמו השרים בממשלה שלנו

למעלה