-ה-פ-ר-י-ד-ה!

בהביבו

New member
תקשיב לי טוב.

אני לא עומד להמשיך את השיחה הזו כאן בפורום! אם אתה מעוניין לל"הטיף" לי מוסר, אז בקשה. יש לי מייל:[email protected] אתה מוזמן לכתוב לי לשם את הבעיות שלך כלפיי, כלפיי הפורום. אני מודיע לך כבר עכשיו, במידה והשירשור הזה ימשיך להשאיר טעם מר, ללא היסוס אני אמחק את ההודעות! כמו שכבר אמרתי, אתה מעוניין לבוא ו"ללמד" אותי? ל"הטיף" לי? להיתווכח איתי? אין בעיות. רק שזה - לא|סדגש ייעשה כאן

בהביבו

New member
תקשיב טוב! אני לא אחזור על זה

בשנית. אתה מעוניין לשוחח איתי על מה שקורה כאן - בקשה, אבל לא על גביי הפורום. הפורום לא אמור להוות מקום מריבה והיתווכחויות. אתה מוזמן לפנות אליי כמה שיותר מהר, אפילו במסר.

בהביבו

New member
תקשיב, אתה הגעת לכאן....

ישר עם האשמות והטלות של ... אתה הבטחת ככה אתה הבטחת ככה. העיניין היתלהט! אני לא מוכן שעיניין זה יימשך בפורום. במידה ואתה רוצ שנסגור את זה - פנה אליי ואני בטוח שנמצא דרך משותפת שבה לא נריב. כמו כן, הייתי שמח אם הייתי מציג את עצמך.

מה זה לא נכון?

אתה לא הבטחת הבטחות שלא קיימתה? לגבי שמי שזה יהיה עסק שלך אני יגיד לך מה השם של

בהביבו

New member
טוב מר בחור- אני רואה ...

שמהשיחה הזו לא ייצא כלום. מצטער לומר, אבל שאני מבטיח משהו - אני מקיים!~ בין אם זה ייקח דקה, ובין אם זה ייקח כמה ימים.! אני לא מעוניין להמשיך את השיחה כאן - בשירשור זה.

בהביבו

New member
לכל מי שתהה ביגלל התאריך

ה - 1\4, סורי. לא ידעתי שזה חל באותו זמן. כלומר התאריך ומה שעושים בו, שכחתי להגיד לכם. אם הייתי יודע אולי הייתי אומר לכם יותר מוקדם! בכל מקרה.. יש עוד קצת זמן, דברו קצת.. אולי בערב אני אכנס לצ'אט! בי בינתיים.

Mr Darkness

New member
לא נכון...

בוא'נה גבר לא יצא לנו לדבר הרבה אבל... שמע.. חבל ניהלת את הפורום כמו שצריך... חבל שאתה עוזב... נתגעגע! ו... תצליח במקום אליו אתה הולך (אוי שיט זה נשמע כמו הספד...) ביי אחי!

choul

New member
1 באפריל 1 באפריל

בואו נדפוק לו את הבדיחה ולא נאמין

S w e e t Baby1

New member
אוי מי גד.......!!!!1

יאאאאאאאאאאא בן אל תעזוב אותנו:( ואם כן קח תאי סי ק שך....ונדבר משם:) מתה עלייייייייייייייייייייייך:)

למעלה