אופה אופה.... מי פה מנהל את הפורום... ומי רשום בצבע אדום....
D Dug E New member 15/2/07 #2 מטר!../images/Emo12.gif יחולה בראש..מה קורה? אתה כבר יודע ממזמן שאני מנהל לא? (או שמא התכוונת לענבר ) זוכר את הברית שלנו להשתלט על הפורום? חצי אחד כבר קיים..נראה מתי אתה תכנס ברוך שובך?
מטר!../images/Emo12.gif יחולה בראש..מה קורה? אתה כבר יודע ממזמן שאני מנהל לא? (או שמא התכוונת לענבר ) זוכר את הברית שלנו להשתלט על הפורום? חצי אחד כבר קיים..נראה מתי אתה תכנס ברוך שובך?
M metsik New member 15/2/07 #6 אני בא מאהבה יא עמי... (סולומוניקו- הרצועה 200/6/7 ז"ל |תפוז מתאבל|...) קפצתי לבדוק מי יוכתר לחסר החיים הנצחי... צחר אחי...כבר מנהל...
אני בא מאהבה יא עמי... (סולומוניקו- הרצועה 200/6/7 ז"ל |תפוז מתאבל|...) קפצתי לבדוק מי יוכתר לחסר החיים הנצחי... צחר אחי...כבר מנהל...
M metsik New member 16/2/07 #25 אני סבבה... למודים... ולא עוד משהו חוץ. בטח יש פה מלא חברייה חדשים.. הא?
א אוחנפיצה New member 15/2/07 #3 מטר!! מה נשמע? איך מתקדם עם הפסיכומטרי? אז דיברנו לפני חודשיים, אז מותר להעלם שוב? חצוף.
M metsik New member 15/2/07 #7 ינעל דינק איתך ועם הפלאפון שלך הייתי באריאל שישי שעבר, והתקשרתי אלייך, ועונה לי איזו נופר אחת מכ"ס שאני לא מכיר... ואין לי שום טלפון אחר... הייתי במכללה ביום הפתוח
ינעל דינק איתך ועם הפלאפון שלך הייתי באריאל שישי שעבר, והתקשרתי אלייך, ועונה לי איזו נופר אחת מכ"ס שאני לא מכיר... ואין לי שום טלפון אחר... הייתי במכללה ביום הפתוח
H hagitos1 New member 15/2/07 #16 נצלש אני חדשה פה כבר חצי שנה ברשמי פחות או יותר קוראים לי חגית בת 15 מרחובות=]