זהו? זה כל מה שיש לך לומר?
ה הילדה עם הפעמון New member 16/2/07 #30 הממ.. מה ציפית שאפרוש בפנייך את השטיח האדום?... סתם. אז חזרת או שסתם קפצת לביקור?
M metsik New member 16/2/07 #31 לא חזרתי... סתם קפצתי לבקר... אבל את תראי אותי הרבה בעתיד הקרוב... אני צריך את המספר שלך.
ב בהמה אדומה New member 16/2/07 #22 ../images/Emo12.gif. שלום שלום י'מטר אפילו אלפי נשיפות לא יעיפו ממך את כל האבק.
ל לאונרדו החייל New member 16/2/07 #32 מטר../images/Emo12.gif(כמה לא מקורי...) זוכר אותי איש? אתה אחד מהאנשים הראשונים שהכרתי מהפורום הזה... אחחחחח פורום היהודים והופעות חורף 2004...איזה נוסטלגיה...
מטר../images/Emo12.gif(כמה לא מקורי...) זוכר אותי איש? אתה אחד מהאנשים הראשונים שהכרתי מהפורום הזה... אחחחחח פורום היהודים והופעות חורף 2004...איזה נוסטלגיה...
Z Z A M i New member 16/2/07 #33 מטר../images/Emo12.gif מה שלומך? היו זמנים שישבת במושב האחורי באוטו של אבא שלי.. והיו גם כאלו שבהם עשינו לך סיבוב באחוזת הראשונים של אריאל! ווואי, כמה שאתה ישן.. מה שלומך?!
מטר../images/Emo12.gif מה שלומך? היו זמנים שישבת במושב האחורי באוטו של אבא שלי.. והיו גם כאלו שבהם עשינו לך סיבוב באחוזת הראשונים של אריאל! ווואי, כמה שאתה ישן.. מה שלומך?!
S S h A b i T New member 16/2/07 #36 חחחחחח מטר!! ../images/Emo6.gif לפני כמה זמן הפלאפון שלי התקשר אליך על דעת עצמו.. וזה קרה קצת אחרי שהיית בבראשית עם חברים שלי..<שזה דבר מוזר מכשלעצמו!> בכלל לא ידעתי שיש לי עדיין את המספר שלך. בקיצור, חה.
חחחחחח מטר!! ../images/Emo6.gif לפני כמה זמן הפלאפון שלי התקשר אליך על דעת עצמו.. וזה קרה קצת אחרי שהיית בבראשית עם חברים שלי..<שזה דבר מוזר מכשלעצמו!> בכלל לא ידעתי שיש לי עדיין את המספר שלך. בקיצור, חה.
M metsik New member 17/2/07 #50 על דעת עצמו או על דעת עצמך? הבדל.... בקיצור, הייתי בבראשית, וראיתי מישהי דומה לך.... נראה לי שזו לא היית את.. היית בהופעה של מנצור שהייתה שם?<
על דעת עצמו או על דעת עצמך? הבדל.... בקיצור, הייתי בבראשית, וראיתי מישהי דומה לך.... נראה לי שזו לא היית את.. היית בהופעה של מנצור שהייתה שם?<