ויזות תייר

David Ochayon

New member
יש הבדל בין הכשרת 02

של ג'ובניקים שהם 85% מהחיילים שזאת הכשרה של כמה מקבצי איפוס באם 16 לבין הכשרת 05

טל ר

New member
אני כתבתי

Basic infantry and small arms training, והם לא עשו שום בעיות על כך. אני מסכים עם עדי שאל לך לשקר. טל.

doronf65

New member
מנהל
אל תשקר, אבל אל תעשה מעצמך לוחם

שרות חשאי. כתוב כמו שטל אמר, הכשרה בסיסית רגילה בצבא. אל תרד לפרטים, הם לא בודקים, אבל אל תשקר! דורון

hockey

New member
תודה עדי אבל...

ראשית אני עובד פחות משנה. אני עובד רק חצי שנה. שנית אם הם ישימו לב לויזת הפרמננט רזידנס שמוטבעת בררכון הם עלולים ובצדק לפרש את זה כחוסר זיקה למדינת ישראל. חוסר זיקה הוא אחד הקריטריונים לסירוב מתן ויזה האם את בטוחה שלא ניתן להוציא ויזה לבעלי דרכון ישראלי מחוץ לארה"ב? נראה לי מוזר גם אני כמובן מעדיף לבצע את זה דרך הארץ אבל אני לא רוצה לזרוק מאה דולר ולקבל סירוב או ויזה שתוקפה רק לכמה חודשים כשטסתי לארה"ב לביקור משפחתי לפני שלוש שנים רצו לתת לי ויזה לשלושה חודשים שזה היה פרק הזמן המיועד לביקור ורק אחרי שיכנועים רבים הסכים הפקיד לשנות את הויזה לשנה. לא שיש כזה הבדל... מצד שני יכול להיות שאם אציג את ויזת הפרמננט רזידנס הם יבינו את ההגיון בלתת ויזה כי אדם שגר בקנדה חוצה לעתים את הגבול לארה"ב, למרות שבפורום קנדה אחת המשתתפות טענה שזה בדיוק להפך לי אין לי מושג, וזה מה שניסיתי לשאול בכל מקרה תודה על הניסיון לעזור. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא

אי אפשר לקבל ויזת תייר לישראלי

מחוץ לישראל, זה דבר אחד. דבר שני אני חושבת שעם חצי שנה בלבד של עבודה הסיכויים שלך קלושים ממילא. עוד משהו שלא ממש הבנתי זה נושא ה-3 חודשים מול חצי שנה וכו', אתה בטוחה שאתה לא מבלבל בין אשרת שהייה לבין ויזה?? אם כבר יש לך ויזה לארה"ב בדרכון ייתכן שהיא תקפה לעשר שנים, ואשרת השהייה נקבעת ע"י הפקיד בנמל התעופה בעת הכניסה, כל פעם מחדש עבור הביקור הספציפי. בקיצור אני מבולבלת וקצת קשה לי לעזור.

טל ר

New member
את בטוחה?

הי עדי, על פי אתר ה-State Department:
Where Do I Apply for a Visitor Visa? Applicants for visitor visas should generally apply at the American Embassy or Consulate with jurisdiction over their place of permanent residence. Although visa applicants may apply at any U.S. consular office abroad, it may be more difficult to qualify for the visa outside the country of permanent residence.​
נראה שלאחר שיעבור לקנדה (שתהיה ה-Place of Permanent Residence שלו), יוכל להגיש שם בקשה לויזה. טל.

טל ר

New member
הבנתי אותך

כרגיל, אחד בפרסומים ואחד במציאות. עד מתי יתייחסו הרשויות האמריקאיות לכל מי שאינו מחזיק בגרין-קארד או אזרחות אמריקאית כאל קוץ באחוריהם? טל.

Countrybumpkin

New member
דווקא אני הצלחתי

להוציא ויזת תייר לארה"ב בשגרירות בלונדון בלי שום בעיות. יש לי חותמת בדרכון של תושב קבע באנגליה. לא שאלו אותי למה אני לא מגיש בקשה לויזה מישראל.

hockey

New member
תודה לכולם

כנראה שאכן עדיף להגיש בקשה לויזת תייר דרך קנדה וזה מה שאעשה

maharaja gor

New member
???????

can u ask for a visa in the us embassy in TLV as a canedian PR and not as an israeli sitizen ???? it worth asking them at least for having able to fly to canada threw the US ???? the maharaja and the misspelings

odedee

New member
לא.

ויזה מוטבעת בדרכון, אי אפשר לקבל אותה בכרטיס PR (קנדי או אמריקאי).

maharaja gor

New member
u don't get a card

the PR is in the israeli passport too u apply as a holder of cannedian PR which happens to be in an israeli passport but it doesn't or shouldent matter insted of filling the papers for visa as an israeli u fill the papares for an cannedian PR holder u might discover it is much more simmple than u think good luck maharaja and his misspelings

טל ר

New member
הסיכויים נמוכים למדי

מבחינת הרשויות האמריקאיות, כל תייר הוא מהגר פוטנציאלי, ועל מנת לקבל ויזה מוטלת עליו חובת ההוכחה להראות קשרים חזקים לארץ מגוריו על מנת להראות שאין לו כוונות הגירה. על פי הדברים שכתבת, נשמע שתהיה לך בעיה להוכיח זאת. בטופס בקשת ויזה (DS-156) עליך לציין קרובי משפחה מדרגה ראשונה השוהים בארה"ב. לעניות דעתי, קרובי משפחה מסוג זה יחבלו במאמציך לקבל ויזת תייר, מאחר והם עשויים להוות אינדיקציה לכוונת הגירה. זוהי הערכתי, אך אין בידי שום ראיה לכך. טל.

odedee

New member
אפשר גם לחשוב על זה הפוך

שלטונות ההגירה יכולים דווקא לראות בקרובים מדרגה ראשונה סיבה להעניק ויזת תיירות. אם אבי/אמי/אחי/בני מתגוררים בארה"ב, די לא הוגן למנוע ממני לבקר אותם. אבל גם לי אין ראיה לכך שזו הגישה.

טל ר

New member
אפשרי, אך לא סביר

מעולם לא ראיתי את רשויות ההגירה מתעניינים בנושאי הגינות.

למעלה