ומשהו קטן....

אמא גרועה???

אם את גרועה, אז כולנו גרועות. פעם אמרתי לחברה שלי שלא רוצה ילדים וניסתה להוכיח לי שזה קשה לגדל ילדים, שאף אחד לא מביא ילדים לעולם כי קל לגדל אותם. זה קשה נורא והשניים שלך נשמעים מתוקים אך מתישים לפעמים (כמו זו שלי...). אולי אפשר לדבר עם יוד על כך שלפחות בתקופות של הרבה חופשים הוא קצת יתפנה? אשמח מאוד לשמוע יותר פרטים על העסקים החדשים שלך. נשמע נהדר! בהצלחה!

yaelia

New member
כמה שאני מבינה

דווקא בחופשים האלה יש לש. יותר עבודה. בשבוע האחרון מצאתי את עצמי מסתובבת כל יום במקום אחר, העיקר לא להיות בבית עם הללי, כבר לא היה לי מה לעשות איתו. עם שניים זה בטח קשה יותר. אבל הנה, הופ. הופ. עוד יומיים נגמר. שתפי בהפתעות החדשות. נשמע מלהיב.

גלשני

New member
חבל שלא קראתי את זה לפני שנפגשנו

כי הייתי נותנת לך
אפילו יותר גדול. ועכשו אני מבינה למה באת רק עם עופריקי.... אוהבתאותך

פשושולה

New member
אני מחזקת את ידיך...החופשים האלה

קשים, זה בטוח. ולי יש רק קטנטונת אחת. אבל יש מיליון סידורים - יש לנו חופש קולקטיבי בעבודה, אז לא עבדתי בעשרת הימים האחרונים בערך, וזה היה דווקא כיף, אבל אפילו ה"להינות" ולרוץ בין חברים, מסעדות, משפחה, סידורים, וכיף כיף כיף זה נורא מעייף... אני מאד מאד מקווה שהיום סתם נירבוץ לנו בבית וניראה איזה סרט, ומקסימום טיול ברגל עם הבובה... מחר חוזרים לעבודה...בא לי ולא בא לי ביחד. החופש הבא יהיה עוד מלא מלא זמן.

אנידס

New member
את בסדר גמור, זה אכן מאוד מתיש

מכירה את התחושה הזו של לגדל לבד, אם כי החצי עוזר כמיטב יכולתו. מחזיקה אצבעות שהפרוייקט שאת מתכננת יתפתח באופן הטוב ביותר.

ו שתי

New member
ואני

מפחדת פחד מוות ממחר. נ' יחזור לעבוד בשלוש העבודות שלו (אחת לפרנסה ו2 לנשמה), החברות שלי יחזרו לעבוד עד 7 בערב ואני אשאר לבד עם הילדה, להיות ועדת החינוך והבידור שלה, שר החוץ והפנים של המשפחה, מע"צ ואחראית ההזנה. וכמובן בערב מצטרפים לכך גם להיות שעשוע לבעל, לחברות (שלא מבינות מה הענין הגדול בלשבת בבית) ולחמות שמתקשרת 3 פעמים ביום לקטר על עוולות העולם כולו. הנה. ממחר חוזרים לשיגרע.

אלו בדיוק הרגעים שבהם אני שמחה

על כך שאני חוזרת לעבודה מחר. הרגעים שבהם בא לי לבכות מרוב ייאוש כי הגדול מתעקש להיות הדובון לא-לא, הקטן מתעקש לא להירדם ולקטר על כך והטלפון מצלצל וערן מודיע לי שהוא מתעכב בעבודה
אני דווקא חושבת כמוך שמי שמצליחה להישאר בבית עם הילדים במשרה מלאה ולצאת מזה שפויה מגיעה לה מדליה. ובהצלחה עם קריירה עתידית שבאופק.

daldan

New member
את אמא נפלאה ושפויה

זה נורמלי להיות מותשת נפשית מלהיות איתם לבד כל הימים האלה, במיוחד כשאת נותנת להם כל כך הרבה. אני ממש נפעמת מהרוגע שלך כשאת איתם ואני בטוחה שזה לא פשוט. זה כל כך נורמלי לרצות להיות קצת עם עצמך מידי פעם, אפילו זה הכרחי כדי להמשיך ולדאוג ולטפל ולרוץ אחריהם ולשחק ולהפעיל ועוד ועוד ועוד....
אני בטוחה שעכשיו יבואו ימים שפויים יותר. וכמובן המון בהצלחה בעבודה החדשה

למעלה