ות ושועלים

../images/Emo32.gif DIFUSE מצדיעה לענקי הסבנטיז!!

להקת דיפיוז מבצעת לייב אקט של רוק, רוק כבד ומטאל מהסבנטיז. כולם יהיו שם: טיילר ופרי, ווטרס וגילמור, פייג' ופלאנט, גילן ובלקמור, ג'ו קוקר, מארק בולן, אריק קלפטון, דיוויד קוברדייל ועוד ה-מ-ו-ן רבים וטובים. נמאס לכם לשמוע את אותם להיטים טחונים מהסבנטיז? נמאס לכם שכל פעם יש עוד מחווה לפינק פלויד? ועוד אחת ללד זפלין? ואז עוד פעם פינק פלויד? גם אצלנו לא יחסרו להיטים, מבטיחים, אבל מצד שני תשמעו שירים שכל מה שיהיה לכם להגיד עליהם זה "וואו, איזה שיר ענק, כמה זמן לא שמעתי אותו!!". הופעות קרובות: 14.9 בארבי כ"ס 30.9 קולטורה ת"א מוזמנים לאתר: www.difusemusic.com נתראה שם Rock'n'Roll!!!

שליחי הבלוז בקמלוט הרצליה 9.9.05

השליחים חוזרים לקמלוט הרצליה לבצע את מיטב היצירות מכל האלבומים מכל התקופות של אגדת הרוק הגדולה "פינק פלויד" במופע פצצה (!!!) ביום שישי 9.9.05 שעה 22.00.

camel3

New member
לנגן פינק פלויד

גיטריסט מאיזור המרכז מחפש אנשים טובים לנגן פינק פלויד (ועוד...) יחד דרור- 054-7294564

תקליט וניל

אני רוצה לקנות תקליט (וניל) של פינק פלויד, מישהו אולי יודע כמה זה צריך לעלות? (ואני מבינה שזה תלוי באיכות ,בשנה ובמצב התקליט אבל במשוער. תודה

אה, אין לי מושג כמה זה צריך לעלות

אם מדברים על תקליטים משומשים - אפשר להשיג בזול יחסית, כי התקליטים האלו נפוצים מאוד.

קצת ממה שאני יודע

ורק מכיוון שאני קניתי הרבה תקליטים שלהם, ממהדורות שונות... תקליט פינק פלויד ממוצע באיכות סבירה מהוצאה מוקדמת צריך לעלות בין 50 ל- 120 שקל (תלוי במצס התקליט, העטיפה, חוברות שמסופחות לתקליט וכמובן שנת הוצאה ומספר מהדורה). זה לא אומר שאי אפשר למצוא תקליט ב- 30 שקל, אויל אפילו פחות אבל זה רק אומר שסביר להניח שתהני פחות מהשמיעה. אגב, אם תאמרי לי איזה תקליט את רוצה, אולי אני יכול למכור לך (יש לי כפילויות).

יש לי בהחלט....

יש לי אחד בהוצאה ישראלית (לא מעניין אותך) ואחד בהוצאה מקורית מ- 1979. אבל לא נראה לי שאני אוותר עליו:) מעוניית אולי בדברים אחרים?

ליאורנר

New member
אפשר להשיג בחנות בראשון בשם...

גריפון... יש להם שם איזה 7 תקליטים של הפינק פלויד.... וחלקם חדשים תוצרת חוץ אם חשוב לך שהמחיר יהיה טוב אז הולכים לשוק הפשפשים ומוצאים[אני מצאתי את אנימולס ב 5 שקל וחבר שלי מצא את מידל בשקל במצב מצויין]

תודה לכל מי שענה

מצאתי תקליטים של פינק פלויד, לד זפלין וג'ימי הנדריקס במצב מעולה ובמחיר סביר בת"א .

חרטושה

New member
פינק פלויד זה באמת משהו

שחייבים, אבל באמת חייבים לשמוע לפחות פעם אחת בחיים בתקליט. היו פעם כמה חנויות שמכרו תקליטים בת"א מעניין מה קיים עדיין.

לא בהכרח קשור לפינק פלויד

אני אשמח אם תמליצו לי על גיטריסטים טובים לדעתכם... מכל התקופות רק ששוים משהו. תודה.

itaikuskus

New member
הנה כמה

אלווין לי ג'ון פוגהרטי ג'ף בק ריצ'י בלקמור ג'ימי הנדריקס פיט טאונסנד ---------------- מיק מקריידי ג'רי קנטרל קים ת'ייל טוב אני אבוא עם עוד אחר כך אני לא מרוכז

למעלה