ו
כי הקודם למטה

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אוי ../images/Emo10.gif

לא נורא, קרה לי כמה וכמה פעמים.. זה משביז ומבאס אבל היי, זו רק עבודה! תמיד אפשר למצוא משהו טוב יותר, יהיה בסדר!

גם לי בא לפרוק קצת =\ ../images/Emo207.gif

נמממ אני וחברה שלי רבנו לפני שבועיים ועכשיו אני ממש מתגעגעת אליה.... אני חושבת שרבנו על שטות אבל על שטות כזאת אנחנו לא מדברות כבר שבועיים. אבל זה כבר כנראה ישתנה היום כי אנחנו ניפגש ונדבר על זה.. וכבר כמה חודשים סבתא רבה שלי במצב נוראי של סרטן בכבד ועוד דברים נלווים לזה.. לפני חודש היא אושפזה ובמהלך השבועיים האלו היא נכנסה לבית חולים ויצאה ממנו כמעט כל יומיים. השבוע הסבים שלי החליטו לאשפז אותה בבית אבות\חולים מיוחד כזה ואתמול היא נכנסה לשם. היום בצהריים אמא שלי דיברה עם ההורים שלה והם אמרו לה שסבתא רבה שלי לא תשרוד בבית האבות יותר מיומיים ובבית חולים לא יותר מ4 ימים. בהתחלה זה ממש הלחיץ אותי שיש לה כ"כ קצת זמן לחיות אז אמא שלי החליטה שניסע מחר אחרי הבגרות שלי. ואז היו בערך ב4 אני שומעת את אמא שלי צועקת בטלפון על אמא שלה שתירגע וכששאלתי אותה מה קרה היא אמרה שסבתא רבה נפטרה. אז ההורים שלי נוסעים מחר בבוקר למרכז ואני אגיע מאוחר בערב.. =\ וסתם עצוב כי היא הלכה לעולמה ולמרות שהיא לא הייתה הכי אהובה עליי אני עדיין אהבתי אותה כי היא טיפלה בי כשהייתי קטנה והיא פשוט תמיד הייתה שם.

../images/Emo204.gifאוי. ../images/Emo201.gif

דבר ראשון, זה טוב שאת מדברת עם חברה שלך. דברי איתה ותלבני עניינים והכל יהיה בסדר. ודבר שני, תנחומיי על סבתא רבא שלך. ;;;;;;; ברוך דיין אמת.

Serena16

New member
אני אף פעם

לא יודעת מה להגיד במצבים כאלה אבל אני משתתפת בצערך
אני פעם רבתי עם חברה על שטות ולא דיברנו 4 חודשים... ושתינו רק הפסדנו מזה אני מקווה שתפתרו את הבעיות ביניכן

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif

משתתפת בצערך
ואני מקווה שסידרת את העניין עם חברה שלך :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifנוטשת לחודש ../images/Emo4.gif

אז ככה: אני ממש עמוסה כרגע, ואני מרגישה שאני מחייבת את עצמי להגיב בפורום בזמן האחרון... ואני לא אוהבת את זה... אני רוצה שזה יהיה כמו בהתחלה - שהגבתי כי באמת רציתי... אז אני נוטשת את הפורום לחודש, וביולי אני אחזור
אוהבת את כולכן

Noa L black

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יהיה בסדר ויעבור לך העומס, גם לי הייתה תקופה כזאת. נתגעגעעע

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif אני לתומי נכנסת לחנות בגדים

ל- celio* חחח ולפתע אני שומעת שיר מאוד מוכר... אבל שזכרתי שאני לא אוהבת אותו כל כך ופתאום שמעתי את הקול של דני פורץ מן הרמקולים חחחחח זה היה פארטי גירל! וזה היה דווקא מתאים לחנות והכל

למעלה