תפוזבלבלבלבלב!!!><לא אופתותך.
J just orr New member 14/10/07 #141 תתחדשי D: גיטרות זה מגניב. יש מצב שהייתי מתחילה ללמוד, אבל כלי אחד מספיק לי חח ^^ (מה אני טום/דני? XD) יאללה תתחילי ללמוד ותהני
תתחדשי D: גיטרות זה מגניב. יש מצב שהייתי מתחילה ללמוד, אבל כלי אחד מספיק לי חח ^^ (מה אני טום/דני? XD) יאללה תתחילי ללמוד ותהני
B baril New member 14/10/07 #143 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחפרת ../images/Emo4.gif סתאאאאאאאאם אחות יקרה שלי את יודעת כמה אני שמחה בשבילךD: איי קנט וויט פור אוור דואטים :} אני מתקשרת אלייך, תעני ~יציאה~
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחפרת ../images/Emo4.gif סתאאאאאאאאם אחות יקרה שלי את יודעת כמה אני שמחה בשבילךD: איי קנט וויט פור אוור דואטים :} אני מתקשרת אלייך, תעני ~יציאה~
Y Yu vi New member 15/10/07 #144 אני עדיין לא שוכחת ת'צבXD../images/Emo85.gif ~צב זאת חיה מגניבה. רוצה ליומולדת? אני אארגן לך ארון חסה ~ בקיצור, את קורעת אותי {אבל מהנפש! מבפנים! את מבינה?!}
אני עדיין לא שוכחת ת'צבXD../images/Emo85.gif ~צב זאת חיה מגניבה. רוצה ליומולדת? אני אארגן לך ארון חסה ~ בקיצור, את קורעת אותי {אבל מהנפש! מבפנים! את מבינה?!}
Y Yu vi New member 15/10/07 #174 תודה לכולן^^'../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif
Y Yu vi New member 15/10/07 #145 ../images/Emo207.gifצריכה את עזרתכם...../images/Emo85.gif אני חייבת לדעת אם גם לדני ולדאגי יש תמונות מהסט שאני אצרף עכשיו.. זה ממש דחוף לי אז אם קיים כזה דבר ולמישהי יש תצרפו לי בבקשה :] תודה הארי
../images/Emo207.gifצריכה את עזרתכם...../images/Emo85.gif אני חייבת לדעת אם גם לדני ולדאגי יש תמונות מהסט שאני אצרף עכשיו.. זה ממש דחוף לי אז אם קיים כזה דבר ולמישהי יש תצרפו לי בבקשה :] תודה הארי
Y Yu vi New member 15/10/07 #149 חחחחח תודה לשתיכן^^../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif אני ממש צריכה תתמונות האלה XD אם יש למישהי גם של דאגי שתעלה לי, תודה!!
חחחחח תודה לשתיכן^^../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif אני ממש צריכה תתמונות האלה XD אם יש למישהי גם של דאגי שתעלה לי, תודה!!
S Simple Girl 182 New member 15/10/07 #150 ../images/Emo105.gif אחלה טיימינג יש לשתיכן ../images/Emo6.gif