מזל טוב הדיליי
מ מאי יהודאי New member 16/1/09 #120 ../images/Emo39.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo13.gif הדיליי
L LaDy RoCk 8D New member 15/1/09 #87 ../images/Emo95.gif../images/Emo26.gifשאלהD:../images/Emo36.gif תגידו .. אולי נעשה איזה שבוע \ יום \יומיים \שלושה \ וכו'. . ונפציץ את המייספייס של מקפליי בהודעות מישראל ? בטח עכשיו הם מחליטים לאיזה מדינות לסוע להופעות ואולי נוכל איכשהו להשפיע .. בכל מקרה לא נפסיד כלום עם ננסה .. מה אתן אומרת ?
../images/Emo95.gif../images/Emo26.gifשאלהD:../images/Emo36.gif תגידו .. אולי נעשה איזה שבוע \ יום \יומיים \שלושה \ וכו'. . ונפציץ את המייספייס של מקפליי בהודעות מישראל ? בטח עכשיו הם מחליטים לאיזה מדינות לסוע להופעות ואולי נוכל איכשהו להשפיע .. בכל מקרה לא נפסיד כלום עם ננסה .. מה אתן אומרת ?
מ מאי יהודאי New member 15/1/09 #92 ../images/Emo39.gif ואיי חייבים לעשות אתזה !! הם בטח לא חושבים שממש מעריצים אותם פה [ באדוק ] אבל צריכים לקחת אתזה ברצינות , שכל העמוד שלהם יהיה רק come to israel
../images/Emo39.gif ואיי חייבים לעשות אתזה !! הם בטח לא חושבים שממש מעריצים אותם פה [ באדוק ] אבל צריכים לקחת אתזה ברצינות , שכל העמוד שלהם יהיה רק come to israel
ג גרבע New member 15/1/09 #93 ../images/Emo105.gifרעיון טוב תפתחי שרשור על זה או משהו שכולן יראו ... זה באמת זמן טוב להציף את המייספייס [:
../images/Emo105.gifרעיון טוב תפתחי שרשור על זה או משהו שכולן יראו ... זה באמת זמן טוב להציף את המייספייס [:
T That YuvGirl New member 15/1/09 #98 ../images/Emo19.gifאני תמיד שולחת להם הודעות ../images/Emo6.gif אבל תאמת דיי הפסקתי בזמן האחרון \: אני כ"כ בעד :] הם חייבים לבוא צריכים פשוט כל הזמן שיהיה הודעות מהארץ במייספיס שלהם :] ~ 'רצה' להגיב להם ~
../images/Emo19.gifאני תמיד שולחת להם הודעות ../images/Emo6.gif אבל תאמת דיי הפסקתי בזמן האחרון \: אני כ"כ בעד :] הם חייבים לבוא צריכים פשוט כל הזמן שיהיה הודעות מהארץ במייספיס שלהם :] ~ 'רצה' להגיב להם ~
L LaDy RoCk 8D New member 15/1/09 #101 ../images/Emo95.gifטוב אז ../images/Emo26.gif היום בשעה 7 בערב מציפים אותם :] מחר בשעה 4 אחר הצהריים. יום שבת בשעה 6 בערב . יום ראשון בשעה 6 בערב. ועד אז אני כבר אכתוב מתי D:
../images/Emo95.gifטוב אז ../images/Emo26.gif היום בשעה 7 בערב מציפים אותם :] מחר בשעה 4 אחר הצהריים. יום שבת בשעה 6 בערב . יום ראשון בשעה 6 בערב. ועד אז אני כבר אכתוב מתי D:
I ILoveMc New member 15/1/09 #102 ../images/Emo226.gifאחלה ../images/Emo6.gif אבל היום אני לא בבית ב-7 , אני ישלח ליפני [ : ~ למרות שאני מגיבה קבוע , חוץ מלאחרונה שאני עסוקה ... ~
../images/Emo226.gifאחלה ../images/Emo6.gif אבל היום אני לא בבית ב-7 , אני ישלח ליפני [ : ~ למרות שאני מגיבה קבוע , חוץ מלאחרונה שאני עסוקה ... ~
M McLife135 New member 15/1/09 #103 ../images/Emo94.gifתתחדשי ../images/Emo24.gif חח..החלפות במאומצים
M m o r 1 0 2 New member 16/1/09 #119 תחדשיDD:../images/Emo168.gif חח,אהבתי את המשפט רציני זה מפחיד אך,זה שיר מעולה במיוחד שדאגי שר אותו