../images/Emo55.gifאוקיי תקשיבו ../images/Emo26.gif
טוב, בנתיים גם ככה אין לנו יותר מדי רעיונות XD אז אני וקרן (נראלי שגם קרן, קרן נכון?
) חשבנו שכדאי להתחיל לשתף טיפה פעולה עם מקפרוג'קט כי בתכלס, כולנו פה בשביל אותה מטרה, אז למה כבר לא לעשות משו, אפילו אחד, ביחד . טוב אז ככה. לפני כמה זמן ראיתי בטוויטר שהמעריצים של מקפליי באירופה התארגנו כולם ביחד וקבעו תאריך ושעה שכל המעריצים שרוצים סיבוב הופעות אירופאי יגיבו מלא פעמים בטוויטר משפט מסויים כמו נגיד #mcflytoeuropeantour משו כזה והם הגיעו ל-trending topics (אני מקווה שרשמתי אתזה נכון - זה משו בטוויטר, אלו ה-10 נושאים שבכל הטוויטר, עליהם מדברים הכי הרבה) ומקפליי ראו אתזה ועובדה, לא מזמן הם הודיעו על מסע הופעות באירופה. אז אם לאירופאים זה הצליח, למה שזה לא יצליח גם לנו? אין לנו מה להפסיד. וגם כתבתי אתזה בטוויטר והמקפרוג'קט אמרו לי שגם הם חשבו עלזה ופשוט נבחר תאריך ושעה ונוציא אתזה לפועל. חחח אז זהו
חיחי צריך לקבוע תאריך וזמן וכל הבנות בפורום שיש להן טוויטר ישלחו באותה שעה מלא מלא הודעות למקפליי או סתם טוויטים עם משפט שכולנו וגם המ'פרוג'קט נבחר כמו נגיד: #mcflytoisrael או #israelwantsmcfly אה ושכחתי להגיד, אפשר לבקש גם מדבי שתשלח את אותו משפט כמה פעמים, כי פעם אחת גם ניסינו לעשות אותו דבר בספונטניות כמה בנות בטוויטר וביקשנו ממנה והיא העלתה תגובה עם אותו משפט, ככה שזה ממש יעזור לנו. עכשיו באמת זהו
, חחחחח אוקי סורי על החפירה