ו

מדובבים וזוכים ב-../images/Emo43.gif אנשים

אילה אנדורן, מומחית לדיני עבודה וביטוח לאומי, בעלת נסיון רב במתן יעוץ באשר לזכויות נשים בהריון, לאחר לידה, פיטורי עובדים, התפטרות בשל הרעת תנאים ועוד תתארח אחר הצהריים בפורום אמהות עובדות. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1961&MessageId=132530417
רוצים כרטיס זוגי לסרט החדש "אילי ובן"? ספרו לנו בפורום סרטים וקולנוע על פעם בה מערכת היחסים ביניכם לאחד מהוריכם עמדה במבחן ואולי תהיו בין 30 הזוכים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=463&MessageId=132518470
פסטיבל האנימציה קומיקס וקריקטורה קורא לכם! פורום קומיקס מזמין אתכם לדובב סטריפ יומי, במהלך השבוע הקרוב. שישה גולשים שייבחרו ייזכו בכרטיס לאחד מאירוע הפסטיבל! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=272&MessageId=132515990
תחרות "יכין" מגיעה לשלב ההצבעה! דרגו את המתכונים שהועלו במסגרת התחרות בפורום מתכונים ועזרו ליוצריהם לזכות בפרסים שווים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=132545065

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבנוווווווות!!!!!

מה קורה?1 יפות שלי, אני מתגעגעת ממש.. והסיבה היחידה שהתאפשר לי לכתוב פה זה בגלל שאני אצל סבתי... היום חזרתי מהבסיס.. וחגגו לי ממש יפה את היומולדת :]]] איזה כיף שאני בת 19 סוף סוף! עדיין קטנה אבל גדולה בנפש
כתבתי עוד מלא פיקים מאז שאני ככה לא פה... ונעלמתי בגלל שהדבר היחיד העובד במחשב שלי הוא הוורד חחחח מחזיק אותי בחיים
קיצר אנחנו בדיוק הולכים, ספרו לי מה חדש אני אשמח
אווווווווהבת!!!!

../images/Emo103.gif../images/Emo129.gif מזל טוב!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

וברוכה השבה <:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifמיקי!@#$%^&../images/Emo24.gif

טוב שחזרת
ושוב.. מזל טוב!
|יש|

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מייקיי וולקאם באק D:

מזל טוב D: חח אני זוכרת את השרשור יומולדת שלך שנה שעברהXD אני חושבת שזה היה השרשור יומולדת ראשון שראיתי כשנכנסתי לפורום ^_____^

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

אוף תפוזבבבבל >>" בקיצור רצתיי להגייד, שאני מקווה שתעליי את הפיקים .. כי הפיקים שלך הם בין הטובים שקראאתי ;] ומזזזל וטוווב D: גיל 19 זה סופפפר מאגנייב ^

m o r 1 0 2

New member
מיק מיק שלנו../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

התגעגעתי מאודDDD: וואי,גדלת לנו מהרXD
שיהיה המון מזל טוב
!@#$%^ מאחלת לך רק טוב
ומאוד מקווה שתוכלי לעלות כמה בהיזדמנות את יודעת כמה אני אוהבת את הפיקים המושלמים שלך
אז אל תפסיקי לכתוב גם פה בפורוםDD:

sweet shir

New member
מזל טוב מותק! :) ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

איך השירות עובר? D:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהוא דווקא סבבה! אני ממש אוהבת

את הצבא וכל מה שקשור אליו, חוץ מכמובן משטרה צבאית הזונות האלה... אבל אני בדרך לקצונה, יענו אני מחכה לבקשה... ואני מאוד מאוד רוצה קצונה וקבע... כי הצבא מתאים לי.. ואני הכרתי מלא אנשים חדשים וקרו לי דברים שבחיים לא חשבתי שיקרו...[
והפרטים של זה הם ממש לא לפורום
XDD יש פה ילדים קטנים בכל זאת XDDD בכלליות- כיף תלוי איך כל אחד לוקח את זה.... [חפירה
]

sweet shir

New member
יא אני שמחה שטוב לך:)

למה? מה המשטרה הצבאית עשו לך?O: אני רק עכשיו מתחילה את כל השלבים של צו ראשון חחח אני פיצית. חחחחחחחחחחחחחחח ילדים קטנים.
יואו זה מה זה נחמד לשמוע מישהו שלא מקטר על הצבא ואומר לי שלא כדאי לי לשאוף מעבר למזכירה חחחחח שינוי מרענן. D:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתנסי לשאוף לדבר שהכי

מושך אותך, לתפקיד יענו... משהו שיהיה מעניין כדי שלא סתם תהיי חפשנית בצבא.. משהו שיעביר לך את הצבא בסבבה ותרגישי שאת באמת עושה משהו.. בגלל זה אני בחרתי בסמבצית... אפילו אם זה לשבת בחמל 12 שעות ביום אבל אני עדיין עושה משהו חשוב וגם אם אני יוצאת לקצונה אני אהיה קצינה מאוד חשובה.. שזה קצינת מבצעים. שזה מאוד חשוב וקשה אבל זה אחלה של תפקיד.. [וכסף טוב... שששש... XD] ואם את מתלבטת בין תפקידים או משהו או שיש לך שאלות אז את תמיד יכולה לדבר איתי [מס' טלפון מגיע כרגע במסר היישר אליך
] ואת תלמדי שמשטרה צבאית הם פשוט מניאקים חחח כולם שונאים אותם בצבא...

sweet shir

New member
כן, זה בדיוק מה שאני רוצה. :)

ישלי עוד מלאא זמן עד שאני צריכה לבחור תפקידים, בינתיים אני פשוט צריכה להפציץ בפסיכוטכני.. אבל תודה רבה!
ס'מותק את :) חחחחחחחחחח טוב לדעת.

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאח שלי במשטרה צבאית ../images/Emo6.gif

הוא רס''ר בכלא 4 או משהו כזה O_O

למעלה