ו

DannyMcFly

New member
../images/Emo1.gifטוב שנזכרת להודיע../images/Emo46.gif חח סתם תהני../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

לאן את טסה??

SharonMcFly

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo25.gif תודה לכולכן ../images/Emo23.gif

אני טסה ללונדון

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתשובה

אני היייתי בהופעה של מקפליי(רוצ'סטר קנט,17.7.09-Perfection
) לאיפה שההופעה עצמה נכנסתי לבד,ואמא שלי ואחי הקטן הסתובבו באזור וא"כ חיכו לי בחוץ. אני ממש מקווה שההופעה תהיה במקום שקרוב לאיפה שאת שוהה,כי להתרוצץ שם זה ממש מטיש.
אני הייתי צריכה לנסוע מהרציף טיוב הכי קרוב אליי לקינגס קרוס(הארי פוטר
)ומשם לקחת קו אחר שייקח אותי לתחנת רכבת שתיקח אותי להופעה(כל הכבוד למי שהצליחה עקוב).עכשיו הקו שהיה אמור לקחת אותי מקינגס קרוס נסגר
,ואז הייתי צריכה לקחת עוד 2 תחנות ומשם לנסוע לתחנת רכבת.בקיצור,אני ממש מקווה שזה יהיה קרוב לאיפה שאת נמצאת תלכי למקום עצמו עם עוד מישהו,בהופע עצמה את יכולה להיות לבד... חוויות: היה מדהים ברמות מטורפות!הם פרפורמרים מעולים ממש,והם נחמדים לקהל,ודאגי כל הזמן צועק משום מה
בהופעה שני הייתי בה היו 2 להקות חימום
אחת ממש מציקה(סטריאו משהו,היה להם סולן ממש מעצבן!אבל הנגנים היו יפים)ואחת ממש טובה(נראה לי קוראים להם Vodabond או משהו כזה,היה להם בסיסט אדיר!)כשמקפליי היו,הם הופיעו משהו כמו שעתיים פלוס מינוס,והם שרו משהו כמו 16 שירים אם אני לא טועה.איפהשאני הייתי מכרו פוסטרים שלהם(למרות שאני קניתי בקובנט גארדן פוסטר הרבה יותר שווה גבותגבות). הייתי במקום שהוא פתוח והגעתי לפני הזמן,אז הייתי קדימה.היו שם הרבה שלטים של מעריצות(משהו עם דאגי והיה רשום Bass ומחקו את האות B ודברים בסגנון),והן רשמו לעצמן על הפנים עם עיפרון שחור(או משהו דומה)מקפליי ודאני ודאגי וכ מיני דברים כאלו.אני חושבת שזה די מפגר,אבל אם ז מה שעושה להן טוב,שיבושם להן. אין כמעט בנים בהופעות שלהם (מעניין למה
) בכל זאת,ההופעה הייתה שווה כל טרטור ברכבת וריצה ברציפים בטיוב וצרחות מחרישות אוזניים של מעריצות בריטיות,אני ממש ממליצה ללכת,ומקווה שתהני! מקווה שסיפקתי לך תשובות,פיו,זה היה ארוך

T a l14

New member
הבעיה שלי זה עם הקטע של להיות לבד

או שזאת לא בעיהD: תגידי את? כילו אני רוצה את החוויה של הופעה עם לצעוק ולשיר בקול וזה, וכילו אם אתה לבד זה לא דיי מעפן? מה גם שזה לא כרטיסים של ישיבה זה עמידה ואיך המעריצות כילו נחמדות?P:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתראי להיות לבד

מבחינתי זו לא הייתה כזו בעיה.מה שחשוב לי בכל אופן זה הקטע של להינות ולעשות חיים ולהיות בהופעה של הלהקה שאני אוהבת. את יכולה גם שם להכיר אנשים שנגיד עומדים לידך וזה נחמד,אבל גם אם לא,זה הכי כיף בעולם. גם אני הייתי בעמידה,פשוט שמתי לב כמה אנשים היו לפניי בערך,וראיתי שאני קרובה.
אם המעריצות נחמדות אני לא יודעת,אני יודעת שעם מי שדיברתי מילה וחצי היא לא הייתה מגעילה,אבל לא התעמקתי בלהכיר אנשים ולהתחבר איתם.

../images/Emo146.gifואיי פאקינג היית בהופעה של מק,

זה לא נקלט .
אני פשוט מתה אבל מתהההה להיות בדבר כזה, כ"כ כיף לך !!!!!! :] תקישיב ללהקת חימום קראו סטריאו סקייליין ? :O

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה באמת לא נקלט

שמחר אני אגיד שזה היה לפני חודש
את תהיהי בהופעה שלהם,כשהם יבואו לארץ! אני לא זוכרת,אבל קראו להם סטריאו משהו,ואם לסולן שלהם יש שיער חום כזה ועיניים בהירות אז יכול להיות.בכ"מ,אותי הוא עיצבן והוא העלה לי את הסעיף,אבל זה לא מנע ממני לצלם אותו XDDD

../images/Emo146.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי XDD בע"ה , שקודם כך יגיעו אחרי זה נדבר
ישמצב את מעלה תמונה / 2 שלו ? :}}

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני שמחה שהצחקתי אותך

הם יבואו,אני אופטימית! וחוץ מזה,הם יצאו לTouropean,אני די בטוחה שהם יבואו גם לפה,אם נתאמץ. הייתי שמחה להעלות תמונות שלו,אבל כל התמונות שלי על המחשב שלי,והוא בתיקון ועכשיו אני במחשב של אח שלי,אז כשהמחשב יחזור(וכשאני אחזור מהמחנה)אני מקווה שאני אצליח להעלות כמה תמונות לפה,ואם לא,אז הן יהיו בפייסבוק בטח(שלפייסבוק אני לא מעלה כי האידיוט לא נותן לי להעלות את התמונות,ואני צריכה להשתמש בסימפל אפלודר,אז אני אתן לחברה שלי שתעלה בשבילי)

../images/Emo146.gifחחחחחחחח יאי ../images/Emo70.gif

רציני ?! :O אומיגאדדדדדדדדדדדדד *שוק* הלוואי
חח טוב תודה :]

like to be me

New member
../images/Emo207.gifצריכה עזרה....

היי, הmedia-convert לא עובד לי טוב משום מה, ויש מלא שירים שאני רוצה להוריד מיוטיוב.... יש למישהי אתר אחר שעושה את זה??

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo89.gif את צריכה

תוכנה כאילו שאפשר להוריד איתה שירים מיוטיוב? אם כן תכתבי בגוגל VDownloader ותורידי את התוכנה.

למעלה