אבל לא בעדכון אחד! תפציצו כמה שאתן יכולות!!
S sweet shir New member 29/8/09 #57 סתם בשביל לדעת.. זה משנה אם כותבים מלא פעמים בהודעה או פעם אחת?XD
M MadBerry New member 29/8/09 #62 ../images/Emo33.gif חח פרשתי. בהצלחה לשאר הבנות, נקווה שזה יעזור במשהו ^^
S sweet shir New member 30/8/09 #82 אני לא פרשתי!! כל הכבוד לי. XD אפילו שהייתי עם חברים כל חצי שעה בערך הלכתי למחשב ושלחתי מליון פעם. פאקינג יש לי 200 טוויטס על החרא הזהXD
אני לא פרשתי!! כל הכבוד לי. XD אפילו שהייתי עם חברים כל חצי שעה בערך הלכתי למחשב ושלחתי מליון פעם. פאקינג יש לי 200 טוויטס על החרא הזהXD
R rox love BSM New member 30/8/09 #74 לפי דעתי צריך לחכות עד שאחד מהם יהיה בטוויטר,כי עכשיו הם לא רואים את זה,ועד שם יהיו זה כבר ייעלם,תחכו שאחד מהם יעדכן ואז תעשו את זה.
לפי דעתי צריך לחכות עד שאחד מהם יהיה בטוויטר,כי עכשיו הם לא רואים את זה,ועד שם יהיו זה כבר ייעלם,תחכו שאחד מהם יעדכן ואז תעשו את זה.
F FairytaleNightmare New member 30/8/09 #75 ../images/Emo109.gifזה לא כזה פשוט..הרי את היום ב7 תיכננו כבר יחסית הרבה זמן, אז אי אפשר לעשות את זה ממש בספונטניות כשאחד מהם נמצא בטוויטר
../images/Emo109.gifזה לא כזה פשוט..הרי את היום ב7 תיכננו כבר יחסית הרבה זמן, אז אי אפשר לעשות את זה ממש בספונטניות כשאחד מהם נמצא בטוויטר
R rox love BSM New member 30/8/09 #76 סבבה,אז צריך להמשיך עד שאחד מהם יהיה בטוויטר ואולי אפילו יגיב על זה,כי אם לא פשוט חבל על המאמץ.