ו

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo207.gifאיזה חמודים!!!!! ../images/Emo9.gif

במהלך הסיבוב הופעות של מקפליי באירופה הם שרו את השיר I gotta a feeling של הבלאק איי פייז. אם אתן מכירות, בשיר הם אומרים "מזל טוב". דני והארי לא ויתרו על החלק הזה ואפילו אמרו את מילות הקודש [בעברית!!] 4 פעמים.
ב-00:15 שניות
http://www.youtube.com/watch?v=jn1BsDA3tmQ&feature=player_embedded
מתוך מקפרוג'קט

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifבנות../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo124.gif

כמה ממכן יודעות שהמקפרוג'קט פתחו דבר כזה שנקרא 'סטריט טים ' שזה בעצם קבוצה שמחולקת לקבוצות ולכל אחד יש תפקיד מסוים (תוכן מפגשים , יח"צ וכו' ) והתפקיד שלה כמובן זה להביא את מק לארצנו הסקסית
האמ . אני , רוני וספיר שלחנו בקשה כל אחת בשמה . והתקבלנו שלושתינו
עכשיו בתור אחת שהיא כבר בסטריט ( מוחאחחאחאחא
) אני מציעה לכן להצטרף גם, לפי מה שהן מספרות זה כיף לא נורמלי . . וגם המטרה מקדשת תאמצעים ^^ וזה לא סתם ולא באים כדי לעשות שטויות . מי שמצטרפת היא מצהירה שהיא 200% בפנים והיא תעשה משהו בשביל זה .. XD אז בנות שבאמת רוצות לעשות משהו בשביל שהם יבואו לכאן שתצטרף. זה באמת חשוב
ראינו מה קרה שניסנו לקדם משהו כזה בפורום .. לא היה ביקוש כלכך . כי חצי מהבנות לא באמת כלכך רוצות את זה הכי בעולם ^^ אז בבקשה , אני מציעהומבקשת שתצרפו (; מי שרוצה להרשם שתכנס לבלוג של המקפרוג'קט.
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=585892 ושמה כבר כל הפרטים נמצאים
שני 3>

Simple Girl 175

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo142.gifשני!!

נעלבתי ממך.. ~גמאני~ כתובה שם ואת לא כתבת ש~גמאני~ התקבלתי

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמה!?! אני באמת לא ראיתי !

אולי אני רגילה לקרוא לך רייבן והיה כתוב שמה אלמוג ולא שמתי לב :\ סוריייייייייייייייייייי גם יובל סורייייי:(

../images/Emo109.gifנכון..גם רייבן וגם יובל התקבלו../images/Emo9.gif

וצור כל הכבוד ראיתי שכתבת שם

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifהבנות האלה דורשות כאפה :|

"צריכה לעשות משהו בשביל זה" כאילו שזה כת השטן או משו =.= וזה לא שהן עושות דברים שאנחנו לא עושות >> מפציצות את הטוויטר ועושות סרטונים כולה

../images/Emo109.gifדבר ראשון זה עדיף מכלום..

כי אצלנו בפורום ניסינו וזה לא הלך, אז אם כבר יש קבוצה שכן עושה וכן משתפת פעולה אז למה לא? דבר שני למה להיות שליליים? ><

../images/Emo146.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סטפי את פשוט גאון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -הרגת- אותי, אני צוחקת כאן כמו לא יודעת מה XDD

למעלה