ו-

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifשאני אצא טיפשה?

טוב נו, גם ככה כבר עשיתי את זה יותר מידי פעמים
מזה אומר שהוא ריבלג אותך? לא הבנתי כלוםXD

../images/Emo204.gifבטאמבלר

אפשר לפרסם דברים , אבל אפשר גם לפרסם מחדש דברים של אנשים אחרים. כמו RETWEET בטוויטר. אז פרסמתי משהו, טום ראה את זה, ופרסם את זה מחדש. XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifריבלוג זה כעיקרון תעתוק של המילה

Reblog לעברית. עכשיו, יש שני דברים שצריך להבין: 1. בטאמבלר אתה מפרסם דברים ואחרים יכולים לאהוב את מה שפירסמת ולפרסם את זה אצלם. עושים את זה עם הכפתור של הריבלוג. 2. טום ריבלג אותה, משמע היא פרסמה משהו (או עשתה ריבלוג על משהו) וטום עשה לזה ריבלוג מהבלוג שלה :)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifהווווווו! הבנתייי

אויש איזה אדיר שהוא ראה את זההההה
תודה שתיכן

Love McFLY

New member
היי!!! צריכה את עזרתכם!!!=]

היי, אני גולשת סמויה פה כבר שנתיים בערך, ואני עזרה הפעם אז החלטתי לפנות גם אליכן! אני משתתפת בתחרות עולמית בקוריאה ואנחנו הייצוג הישראלי היחיד, בתחרות הזאת 60% נקבעים עפ"י צפיות בסרטון שלנו (40% שופטים) פה אני צריכה את העזרה שלכם חחח!=] אני אשמח אם תוכלו להיכנס לכאן, הצפיות מעלות את הסיכויים שלנו לזכות!! http://www.coverdance.org/US/battleNow/detail.asp?seq=994 סורי על החפירה אני מקווה שזה בסדר ובאמת תודה רבה רבה למי שנכנס, אשמח לשמוע תגובות כמובן=]

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif'לשם שינוי' היר איי קאם! ../images/Emo6.gif

טוב אני אכתוב גם בשם קרן! (
) שתינו בשומר הצעיר וזהזה ויש סמינר של 5 ימים משמע, אנחנו נעדר ל5 ימים ש-ל-מ-י-ם!
זה בסדר, אל תבכו, אנחנו נחזור!
חחח לאלא סתם, אבל אנחנו נתגעגע כמובן המון (נכון קרן?) תשמרו על הפורום, ועדי תמשיכי בעבודת הקודש!
להלהלהלה, ביוש

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמה שהיא אמרה ../images/Emo3.gif

סופ"ש + שבוע טוב בנות!D: ברור שנתגעגע המווווון
העאאעהאע ורות עוד מעט אני רואה אותך! :}

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיופי! מה אני אמורה לעשות עכשיו??

אם את לא כאן זה אומר שאני מפסידה כל יום שני ספורטרס בפיפא וכל יום שני מאטצ' קרדיט
זה לא הוגן!!! תיהני פקאצה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifתהנו../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחח אל דאגה - אני לא אפסיק את עבודת הקודש הזאת
למרות שהפורום הזה ממש קשה

Adimenzer

New member
../images/Emo207.gifשאלה בקשר לפינה שחשבתי להתחיל לפתוח

חשבתי על רעיון לפינה שאפשר לפתוח פעם בשבוע... הרעיון בקיצור: כל אחת מפרסמת (בשרשור שייפתח) שיר אחד (של מקפליי או לא של מקפליי, מה שהיא בוחרת) שיתאים להגדרה באותו שרשור. למשל אם מבקשים שיר לשיפור מצב רוח, אז שיר שמח. משהו כמו "הלהקה של 1238" שאני ניהלתי לפני כמה חודשים, רק בלי להקה מוגדרת לכל אחת.. וחשבתי שאפשר אולי שבוע אחרי כשהפינה נפתחת מחדש שכל אחת תצביע לשיר שהיא הכי אהבה (שלא היא עצמה בחרה) ובינתיים תבחר שיר חדש להגדרה של אותו השבוע... מעין תחרות שירים כזאת
מה אתן חושבות?

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif איימיי וויינהאוס נמצאה מתה בביתה.. ../images/Emo16.gif

אני לא יודעת מה איתכן אבל הייתי חייבת לציין את זה.. אני ממש אהבתי אותה. מלבד השיירם המוכרים שלה, אני אהבתי במיוחד גם את אלבומה הראשון Frank שהיו בו המון שירים מעולים עם הקול המדהים והמיוחד של איימי. הדכאון שלה וההרס העצמי הרגו אותה בגיל הצעיר והמקולל, 27. RIP

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif כן.. וואי איך את זוכרת חחח

מבאס אותי רצח כי היא בדיוק עמדה להוציא אלבום חדש..

חחחחח אני זוכרת שהעלת תמונה לפורום!

אולי אלו שמנהלים אותה יוצאו בכלמקרה?

למעלה