../images/Emo32.gifזהו. אני חייל../images/Emo195.gif.
שובצתי לחיל המשטרה הצבאית שבו אני עושה טירונות 02 (אורך - 7 שבועות) בבה"ד 13 שנמצא ליד צומת בית ליד, בתוך כפר יונה. השיבוץ ליחידה יימסר לי לאחר הטירונות
כרגע ממש קשה בימים הראשונים, לא ממש מרוצה מהשיבוץ, כל הגוף כואב והאגו מת אבל אני בולע בינתיים את כל הקושי וממשיך הלאה עד כמה שאני יכול ואפילו יותר.. יהיה טוב
כמה מילים שיושבות לי על הלב... אני חבר בפורום הזה כבר 4 שנים, אני מנהל אותו כבר יותר משנתיים. וכמו שכבר כתבתי באחד השרשורים האחרונים שנושא - הפורום הזה מהווה עבורי חלק מאוד משמעותי בשנים האחרונות. הגיבוש פה זה דבר מדהים, לא מובן מאיליו בכלל. רכשתי פה חברים לכל דבר, לא סתם עוד "חברים מהפורום". הפורום ואתם ליוו אותי בהמון שלבים משמעותיים בחיי והנה עוד שלב שבו אתם מלווים אותי - הגיוס. הפורום הזה לימד אותי שמאחורי כל שם משתמש מסתתר עולם שלם, סיפור שלם וכמובן בנאדם מדהים. ממש העשרתי את החיים שלי בזכות הפורום... ופשוט לא להאמין שכל זה בזכות קיום הלהקה. בהשוואה לפורומים אחרים שבהם אני כותב, זה עולם אחר לגמרי, אין מה להשוות..וזה כולל גם את פורום ריטה שאותו אני מנהל כמעט 4 שנים. לגבי המשך ניהול הפורום... בימים אלו אני וענבר מתלבטים אם למנות מנהל חדש קבוע או מנהל זמני. לסדיר שלי אני אמור להכנס עוד 4 חודשים פלוס מינוס. כל התנאים בכל אחד מהתפקידים שעומדים מפניי מאפשרים לי לפנות תשומת לב לניהול הפורום בחייל בסדיר. בימים הקרובים ענבר תעלה הודעה עם אינפורמציה לגבי המנהל/ת החדש/ה גם אם הוא/היא זמני/ת או לא. שחשבתי על היום בו אכתוב הודעה כזו לפורום, דמיינתי אותה ארוכה הרבה יותר..מן הודעה כזו שלא נגמרת. ואני הכי מאוכזב בעולם שזה לא יצא ככה. אבל בגלל שאני צריך לקום עוד 6 שעות ועוד לא אירגנתי תיק אז אני נאלץ לכתוב הכל בזריזות אני כ"כ אוהב אתכם. אתם המון המון בשבילי. תודה על הכל
שובצתי לחיל המשטרה הצבאית שבו אני עושה טירונות 02 (אורך - 7 שבועות) בבה"ד 13 שנמצא ליד צומת בית ליד, בתוך כפר יונה. השיבוץ ליחידה יימסר לי לאחר הטירונות