זהו. אני חייל
.

Dug E

New member
../images/Emo32.gifזהו. אני חייל../images/Emo195.gif.

שובצתי לחיל המשטרה הצבאית שבו אני עושה טירונות 02 (אורך - 7 שבועות) בבה"ד 13 שנמצא ליד צומת בית ליד, בתוך כפר יונה. השיבוץ ליחידה יימסר לי לאחר הטירונות
כרגע ממש קשה בימים הראשונים, לא ממש מרוצה מהשיבוץ, כל הגוף כואב והאגו מת אבל אני בולע בינתיים את כל הקושי וממשיך הלאה עד כמה שאני יכול ואפילו יותר.. יהיה טוב
כמה מילים שיושבות לי על הלב... אני חבר בפורום הזה כבר 4 שנים, אני מנהל אותו כבר יותר משנתיים. וכמו שכבר כתבתי באחד השרשורים האחרונים שנושא - הפורום הזה מהווה עבורי חלק מאוד משמעותי בשנים האחרונות. הגיבוש פה זה דבר מדהים, לא מובן מאיליו בכלל. רכשתי פה חברים לכל דבר, לא סתם עוד "חברים מהפורום". הפורום ואתם ליוו אותי בהמון שלבים משמעותיים בחיי והנה עוד שלב שבו אתם מלווים אותי - הגיוס. הפורום הזה לימד אותי שמאחורי כל שם משתמש מסתתר עולם שלם, סיפור שלם וכמובן בנאדם מדהים. ממש העשרתי את החיים שלי בזכות הפורום... ופשוט לא להאמין שכל זה בזכות קיום הלהקה. בהשוואה לפורומים אחרים שבהם אני כותב, זה עולם אחר לגמרי, אין מה להשוות..וזה כולל גם את פורום ריטה שאותו אני מנהל כמעט 4 שנים. לגבי המשך ניהול הפורום... בימים אלו אני וענבר מתלבטים אם למנות מנהל חדש קבוע או מנהל זמני. לסדיר שלי אני אמור להכנס עוד 4 חודשים פלוס מינוס. כל התנאים בכל אחד מהתפקידים שעומדים מפניי מאפשרים לי לפנות תשומת לב לניהול הפורום בחייל בסדיר. בימים הקרובים ענבר תעלה הודעה עם אינפורמציה לגבי המנהל/ת החדש/ה גם אם הוא/היא זמני/ת או לא. שחשבתי על היום בו אכתוב הודעה כזו לפורום, דמיינתי אותה ארוכה הרבה יותר..מן הודעה כזו שלא נגמרת. ואני הכי מאוכזב בעולם שזה לא יצא ככה. אבל בגלל שאני צריך לקום עוד 6 שעות ועוד לא אירגנתי תיק אז אני נאלץ לכתוב הכל בזריזות אני כ"כ אוהב אתכם. אתם המון המון בשבילי. תודה על הכל

Dug E

New member
מצטער שפתחתי שרשור חדש.

בימים הקרובים הוא ישורשר.

טל קארי

New member
ריגשת..../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

אני יודעת שאני משתמשת "טרייה" ואני לא ממש מכירה אותך, אבל היה חשוב לי להגיב: קודם כל- שיהיה לך שירות חוויתי ובלתי נשכח לטובה כמובן. שנית, אין מה להשוות לפורומים אחרים. כשזה מגיע להיהודים זה אנשים מדהימים, אחד אחד. מחמם את הלב לשמוע את זה, העברת פה המון מן הנערות שלך (שהיא עוד לא הסתיימה!) ואני מאמינה ומאחלת לך שאתה גם תמשיך להעביר פה את תקופתך בצבא. ולגבי אורך ההודעה-לא חשובה הכמות, אלא האכות
שיהיה שירות מדהים, עם הופעות של היהודים כל סופשבוע, כה?

בלי קשר לניהול הפורום

מאמי, שיהיה רק בהצלחה בטירונות ובשירות.. תנסה תמיד לראות את החיובי
העיקר שאתה חייל חתיך במדים
אוהבת [ומתגעגעת]

Tom 7

New member
וואי מפחד כשזה יגיע אליי

אבל היי יש לי עוד 3 שנים.. אז בינתיים בהצלחה לך!! ואחלה שירות!

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifבאמת ריגשת.

קוראת ומחייכת, נהנת מהתיאור שלך לחוויה המדהימה הזו שנקראית "פורום היהודים". זה ממש לא מובן מאליו כל מה שהולך פה. רואים את האהבה והערכה שיש לכם אחד כלפי השני, על גבי כל עמוד בפורום, וגם היום בהופעה זכיתי לראות כמה רגעים מיוחדים כאלה. זה עושה טוב על הלב [וחיוך על הפנים]. שיהיה המון בהצלחה בהמשך. התפקיד באמת לא נשמע מזהיר, אבל אני בטוחה שתצליח להפיק ממנו את המיטב. וגם להנות, כמובן.

חמדונה

New member
אתה יודע,

לא קל לרגש אנטיפתית כמוני כשזה דברים שאפילו לא מיועדים אליי. אבל הצלחת. אתם באמת פורום מדהים, כאחת שבחוץ אני יכולה לומר באובייקטיביות. יש פה דברים שלא רואים בהרבה מקומות. שיהיה לך המון בהצלחה שם. תזכור שהחלק הכי קשה בשירות שלך נגמר עוד 4 חודשים +-. כולם אומרים שמשטרה צבאית זה בלאי, אבל איך הם יכולים לדעת? הם לא היו שם. זה מה שתמיד הורג אותי בצבא- כל אחד יודע הכי טוב גם לגבי דברים שבחיים הוא לא עשה או שמע. הצנחן ירצה לך שעות על למה גולני זה דרעק והגולנצ'יק יסביר לך כמה שהתותחנים זה חיל מיותר. אבל באמת צחר, כל מי שאני מכירה שמשרת במ"צ מת על החיל הזה. העבודה היא לא רק לדפוק דו"חות על שרוכים לא קשורים... באמת שכל מי שאני מכירה שמשרת במ"צ היה מאוכזב מת מהשיבוץ ועכשיו כולם מתים על החיל הזה. אתה תהיה בסדר, באמת. המון בהצלחה צחר, ואל תתן לרס"ר הבן זונה לשבור אותך.

RtOoNmY

New member
סעמקקק!!

אני פשוט בחיים יותר לא נותנת לה להתחבר מפה.. זאת אני אם לא הבנתם

Noam TG

New member
../images/Emo24.gifבהצלחה כפרה!

ענבר זה גם אומר שאוכל לבצע את תפקידו כמנהל השבועי??

izzys

New member
אתה האדום הנצחי, אין טעם לפזול לכחול ../images/Emo11.gif.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifבאמת שריגשת.../images/Emo23.gif

מילים שכיף לקרוא. שיהיה בהצלחה

izzys

New member
שמור על עצמך ../images/Emo24.gif

שיהיה שירות משמעותי וחיובי. ו... בהצלחה! רק טוב
.

אתה תמיד תישאר

אחד החברים הכי טובים שלי. ולכן זה שהתגייסת, מבחינתי לפחות, זה משהו אחר לגמרי מזה שאתה עוזב את הניהול, מבחינתי זה כל-כך לא בא ביחד ובכלל לא קשור אחד לשני. אני אגיב לך כרגע רק על הניהול. היה נורא כיף איתך, התקופה הזאת, מאז שנכנסתי לנהל ועד היום. שיחות באמצע הלילה של "אתה בבית?! באמא'שך תמחק ת'הודעה הזאת!", "אני אעלה ת'הודעת בחירת תאריך ואתה ת'הודעת מפגש!" וכל החילוקים האלה, ולחילופין לקבל שיחות עם הוראות
. אין ספק שאני אתגעגע אלייך. תודה לך על כל הזמן הזה.

נשמת

New member
"אבל אני חייל, ואל תבכי לי ילדה.." ../images/Emo79.gif

מותק שלי, איך גדלת והגעת לזמן הזה. תמיד, מהרגע שהכרתי אותך (בהופעה בנתניה, הראשון שקפץ עליי) ואולי טיפה אחרי, גיליתי ילד מקסים עם תבונה יוצאת דופן. יש משפט שמהדהד לי, ואני אנצור לעד בהקשר שלך... בהזדמנות אומר לך אותו אם תסתקרן. יש לך נק' מבט מאד מבורכת, ילד. כל כך משמח אותי שאתה מתגייס והופך לגבר יותר ממה שאתה. אני מקווה שהתקופה הזו תעבור לך על הצד הטוב ביותר, עם כמה שפחות מכשולים וכמה שיותר הרפתקאות ולמידה. לא למידה מעיקה של נוסחאות מתמטיות, אלא למידה על עצמך, על העולם, על המסוגלויות שלך. אני גאה לראות אותך פורח וכולי תקווה שלא תפחד לגדול כי יפה לך להיות גדול, ובכלל אתה יפה. מעטים יפים מבפנים כמו שמבחוץ, אתה בינהם. מככב. שתשמח להיות אתה, ותהיה אתה שמח. אוהבת אותך ותמיד כאן בשבילך, באהבה ניצחית.

למעלה