זהו. אני חייל
.

billi bob

New member
../images/Emo41.gifהגיע הזמן לפרוש כנף, אה?

צחר, לא הספקתי להכיר אותך כמו שרציתי, אבל רק מהקריאה שלי פה במשך כל כך הרבה זמן הבנתי שמדובר באדם מיוחד קודם כל, אני מאחלת לך המון הצלחה בכל דרך שתפנה [או שיפנו אותך אליה
] תזכור תמיד, שלא משנה איפה תהיה, הבחירה אם למצות את עצמך ולנצל כל הזדמנות, או לוותר מראש ולא לתת את כל כולך- היא בידיים שלך. הפורום לא משנה בכלל אם תמשיך לנהל את הפורום או לא. לפי מה שהספקתי לראות, אתה נכנסת ללב של כל כך הרבה אנשים, כל כך עמוק- שלא מעניין אותם אם אתה כחול או שחור.. הקשרים האלה שיצרת לעצמך בפורום, הם מעבר לכל קסם! ודבר לא ישנה את זה פורום היהודים הוא בהחלט שונה משאר הפורומים, ומיוחד במינו והרבה מזה- בזכותך, בזכות ענבר, וגם בזכות המנהלות הקודמות. בהצלחה תשמור על עצמך

אני עדיין לא מאמינה שהתגייסת

ועזוב את זה שהקדמתי ביומיים בהודעה..חח כשהכרתי אותך לפני קצת יותר משלוש שנים היית קטן,ואיכשהו כל השלוש שנים האלו עברו ככ מהר והתבגרת ככ מהר. וזהו,אתה פאקינג עכשיו בצבא,חייל. אז הרבה מילים שרציתי לומר הם לא לפה,אבל ילד שיהיה לך רק בהצלחה ותשמור על עצמך ותפיק מהשלוש שנים האלו את המירב שתוכל. בהצלחה לך

LoLi Goddess

New member
"היה לי אח במקום די קטן..."

אתה באמת כמו אח בשבילי... כמה הספקנו לעבור מאז שהכרנו. וממש כמו אח קטן, אני אוכלת את עצמי מדאגה כשאני לא יודעת אם טוב לך עכשיו או לא. אני לא חושבת שזה המקום להרחיב במילים... אבל אתה יודע כמה שאני אוהבת אותך! לא משנה לאן תלך ולכמה זמן... לעולם לא יהיה לך תחליף בעיניי. יצא לי בימים האחרונים לראות מלא תמונות שלנו, לראות סרטוני וידאו שלנו (כמו הסרטון הפרוע בבן צבי, העצירת טרמפים לעלי זהב, גוטה אונס אותך וכו'...) וכמה שאני מתגעגעת לתקופה ההיא. אבל אחרי הכל - כולה צבא! (אז למה אני כל כך מפחדת לאבד אותך? :-\) אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים... ולנו יש הרבה יותר מאחת (אני בת זונה אם חצי מהכובד על המחשב הוא לא רק מהתמונות שלנו) אני חושבת שהתמונה הזו מסכמת את כל התקופה שלנו יחד מאז ההיכרות ועד הגיוס שלך...
אוהבת אותך, ילד שלי.
אלה.

למעלה