זה ציפור ו
זה חיה.

idanshaf2

New member
תודה תודה...

הבחן בחדוא 1
בלימודים סבבה... סוף סוף התחלתי ללמוד דברים שאני אוהב כמו כימיה ובילוגיה ואני אפילו לוקח קורס ספרדית למתחילים

במה התואר? ../images/Emo13.gif

המון בהצלחה במבחן, ואחרי זה בשאר הקורסים...
ספרדית קל, מעניין וכייפי. הייתי מצטרפת. D:

Kobi2402

New member
אהההההההההההההה שאני אמות..........

מחר אני מתחיל ב-11.....לומד שעה הולך הבית וחזר בשתיים לשעה...... איזה חיים יש לי..........

Retama

New member
אממ אני אספר גם ../images/Emo3.gif

הפעולה האחרונה (ביום שישי) הייתה ממש טובה :} הגעתי לסניף ממש מבואסת ועצבנית, ולא הייתה לי פעולה מוכנה, ומי שמדריכה איתי לא הגיעה (שוב). אז ישבתי ובניתי פעולה, והיה קצת בלאגן במהלך השבוע בצוותי הדרכה, אז סתם עשיתי פעולת כיף ושיתוף פעולה. הגיעו 16 חניכים, והיה ממש קצת להשתלט עליהם... אני מדריכה ג', והם מתרוצצים מצד לצד בלי הפסקה! אבל הם היו ממש מתוקים. בסוף הפעולה הם באו וחיבקו אותי ואמרו שהם ממש נהנו
בימים האחרונים היה כל כך כיף בבי"ס.. התבטל מתמטיקה (שזה השיעור השנוא עליי) אז כל היום שכבתי בשמש... :) היום הייתה לי פגישת ועדה ממש קצרה ולעניין, ואחרי זה הקדשתי את שאר היום להכנת שיעורים בהיסטוריה.. אה, ביום חמישי הייתי בהופעה מחווה לבוב מארלי עם אחותי (ונכנסתי חינם :) ) והיה פשוט כל כךךך כיף! היום ב8 יש לי פעולת שישיות.. ואני ממש אוהבת את הפעולות :) וחוץ מזה, ביום שישי לי יומהולדת
ועוד שבוע וחצי אחותי מתגייסת :/

Retama

New member
חח תודה רבה, אבל יש עוד יומיים (:)

שיהיה לך סופ"ש מעולה! :) שמחה שהעלתי חיוך על פנייך!

שי559

New member
מזל טוב! ../images/Emo13.gif

איזה חניכים חמודים. הלוואי שהחניכים שלי יהיו כאלה.

Retama

New member
תודה רבה :)

אתה מדריך השנה? לאחר שעברה עליי שנת הדרכה קשה ביותר.. קיבלתי חניכים מדהימים הפעם :) זה הכל עניין של מזל ויחס.

Retama

New member
חחח באמת חשבתי שזה ספורט.. ../images/Emo9.gif

איך הלך במבחן?!

Retama

New member
יאפ.. ../images/Emo3.gif

ממש תכף. על מה היה המבחן? כמה יחידות את עושה? :)

למעלה