ממש לא יש אחד בבצפר שלי קופי יובל אני אחפס תמונה יש לי על המצלמה אבל לא מוצאת את הקאבל של המצלמה
Y yardenbm New member 21/11/04 #9 ממש לא יש אחד בבצפר שלי קופי יובל אני אחפס תמונה יש לי על המצלמה אבל לא מוצאת את הקאבל של המצלמה
ס סופרותמן New member 22/11/04 #21 תראי... הייתי שמחה לישון אצל מישו אבל אני לא מכירה אפחד מתלאביב... ואני צריכה מקום כמה שיותר זול... בשמחה אני יבוא אליך!! חחח
תראי... הייתי שמחה לישון אצל מישו אבל אני לא מכירה אפחד מתלאביב... ואני צריכה מקום כמה שיותר זול... בשמחה אני יבוא אליך!! חחח
° ° כינרת ° New member 22/11/04 #22 חחח את מוזמנת אבל.. לא בטוח אצלי בבית.. יש לי כאן בלונדינית מסוכנת ווואלה אני לא מכירה כאן מין אכסניות וכאלה.. סורי
חחח את מוזמנת אבל.. לא בטוח אצלי בבית.. יש לי כאן בלונדינית מסוכנת ווואלה אני לא מכירה כאן מין אכסניות וכאלה.. סורי
F Franz Ferdinand3 New member 25/11/04 #29 ../images/Emo108.gif../images/Emo184.gifדומה, אבל זאת לא מחמאה יובל דומה לקוף, אבל השירים והאופי שלו מעולה.. אז אם אתה דומה בזה שיחקת אותה
../images/Emo108.gif../images/Emo184.gifדומה, אבל זאת לא מחמאה יובל דומה לקוף, אבל השירים והאופי שלו מעולה.. אז אם אתה דומה בזה שיחקת אותה