זקוקה

עינבלית

New member
יום חופש ומסע תענוגות

הוא עם הילדים, ואת הולכת ליום פינוק באיזה ספא חביב, מקבלת: שיאצו אמבט חם סאונה שעת שינה בשלווה בצהריים רפלקסולוגיה טיפול פנים טיפול ארוודה וחוזרת חדשה נוצצת ורעננה הביתה

אולי :

איזה סופ"ש בתורכיה/יוון/קפריסין ? (זה לא יקר וכייף) או לחילופין בארץ באיזה צימר כייפי בצפון. אולי איזה יום כייף בספא? (מסאז'/סאונה/ג'קוזי) אולי איזו מסעדה שאת אוהבת ומשם לבילוי מטריף בשניים לאיזה פאב או ריקודי שנות ה-60 או סלסה וסיום של הערב בבית מלון נפלא. אולי שהוא יחליף אותך בטיפול הילדים לשבוע שלם ? ניקיונות/בישולים/החתלה/האכלה וכו'...הכל הכל ? (נשמע מצויין אה?)
ותהני מכל מה שתקבלי
מקסימוששששששש

ענתש

New member
אני תמיד מבקשת שטויות שאני רוצה

ותמיד כואב לי הלב לקנות/ נראה לי מותרות... למשל בייביליס. למשל קורס איפור (ללמוד להתאפר). כאלו דברים שהם כיפים לי ולעצמי בלבד.

רעיונות

אני יודעת שאמרת לא תכשיטים אבל רעיון שונה : מה לגבי תכשיט עם אבן יום ההולדת שלך או שאת יכולה ממש להזמין תכשיט ממעצב/ת תכשיטים שבו כל אבני החן שלך של בעלך ושל הילדים יהיו בו (סתם רעיון ). אני מצרפת לך קישור של הטבלה עוד רעיון לקחת תמונה של החתונה שלכם ולהפוך אותה לציור שמן הכל תלו מי את ומה את אוהבת לדוגמא אם את אוהבת ספורט אז אולי אופנים (ואפילו אפשר 2 זוגות אחד לך ואחד לבעלך ) אם את אוהבת להתלבש ע"פי צו האופנה : תיק של לואי ויטון יכול להיות מתנה משגעת אם את אוהבת לבשל או לאפות או כל דבר כמו לעצב לרקום לפסל קורס בתחום אם את אוהבת ללכת לבריכה ולים איזה סט של בגד ים ואם יש תקציב גדול אפילו כמה בגדי ים . בקיצור אין סוף רעיונות למתנות מקוריות הכי כייף היה אם בעלך היה מפתיע אותך לבד אם איזה מתנה אבל אני מבינה שהוא ממש עובד עצות או לחילופין קנה ואיכזב בעבר . בכל אופן מקווה שעזרתי עם איזה רעיון ואני מאוד טובב בתחום הזה ( מתנות מקוריות , להפתיע ,לארגן מסיבות , ולחשוב על דברים מקוריים) אז אם תרצי את עזרתי עוד בעניין זה או אחר אשמח לעזור . שיהיה במזל טוב ויום הולדת שמח

Shprintzak

New member
קורס להכנת פרלינים, או...

סדנת שוקולד... או... חוג קרמיקה... או... עיסוי רגליים מפנק (אני פשוט יושבת ומפנטזת על דברים שאני רוצה...) משהו אישי... למיטה... אולי...

אור67

New member
../images/Emo32.gif זקוקה ../images/Emo91.gif../images/Emo28.gif../images/Emo65.gif

לסבתא יש יום הולדת 70(צעירה לא?!) מכינים לה מסיבת הפתעה קטנה והנכדים רוצים לארגן משהו שיחמם לה את הלב הגדול חשבנו על מצגת מתומללת...אין לנו יותר מידי רעיונות יצירתיים...תעזרו? בנוסף לי באופן אישי אין שמץ של מושג מה לקנות לה, התחביב הכי גדול שלה הוא לטייל בעולם ולקרוא ספרים. כל הצעה תתקבל בברכה,

אנידס

New member
אם היא אוהבת לטייל, אולי אפשר לארגן

שיט או לארגן ספר חיים שכאלה (יש מוצחים שעושים את זה) או להשיג לה ספר מיוחד שהיא מחפשת. ואולי לקנות מפת עולם גדולה מיוחדת עם סיכות על מנת לסמן את כל המקומות שהייתה בהם ושרוצה לנסוע אליהם.

comfi

New member
אולי אלבום

עם תמונה של כל זאטוט ציור או כיתוב תלוי בגיל ואלה שממש קטנים אפשר להטביע את כף רגלם או אתהיד שלהם (אחרי שניטבלה בצבע כמובן)

rona25

New member
../images/Emo32.gifמישהו ראה "עובדה"?../images/Emo32.gif

האם רק אני ראיתי את אחד הסרטים החשובים שנעשו בשנים האחרונות על ההפרטה והזדעזעתי
מה קורה במדינה הזו? ממש בושה וחרפה

מזועזעת איתך.

המדינה הזו הולכת מדחי אל דחי. מקומם,מכעיס,לא יאומן...פשוט הפקרות
מעבר חד אבל... כל הכבוד לצוות "עובדה" ,לאילנה דיין ולערוץ 2 על תוכנית משובחת שכזו.

narkisi

New member
גם אני הזדעזעתי מרמת האפליה

ומה שהכי גרוע זה שבטוח המצב דומה בהרבה מקומות נוספים ושבסופו של דבר שום דבר לא ישתנה. העשירים ימשיכו להתעשר ולנצל את החלשים. לפעמים נדמה לי שהפכנו להיות חברה לא רק לא סולידרית, אלא ממש אדישה לגורלם של אנשים אחרים. ונורא הרגיז אותי איך שהאנשים מ"המעמד הגבוה" דיברו בשחצנות על כל סכומי הכסף והמתנות שהם מקבלים, בלי טיפת חמלה או אכפתיות כלפי אלה שלא מקבלים דבר, גם לא את הדברים הבסיסיים והיחס המינימלי שמגיע לכל עובד.

comfi

New member
אני תהיתי

אם הסרט צולם בישראל משום מה רציתי להאמין שזו איזושהיא הגזמה או פיברוק כי אחרת מצבנו רע מאוד ,

narkisi

New member
כמו שאמרתי- נראה לי שזה לא מקרה

בודד. בטוח שיש מקרים כאלה במקומות נוספים. לפני כ- 10 שנים עבדתי בבזק וגם שם היתה הבחנה בין עובדים עם קביעות, עובדים ללא קביעות (שניתן לפטרם בכל רגע גם על שטויות), ועובדי קבלן חסרי זכויות שעושים את אותה עבודה ומקבלים פחות כסף וללא כל מתנה לחג או צ'ופר שמקבלים העובדים האחרים. אני לא עבדתי דרך קבלן ואי-אפשר לומר שאני באה ממשפחה עניה, אבל הניצול שיש כיום של השכבות החלשות דרך חברות כוח-אדם הוא פשוט נורא בעיני. פשוט סחר בעבדים של המאה ה- 21.

Shprintzak

New member
אולי איזו הצגונת לסבתא או איזה שיר

עם ריקוד? עיבוד של שיר מוכר עם מילים חדשות שהולבשו במיוחד ליום ההולדת של הסבתא.

למעלה