../images/Emo32.gif קומבינההההההה
סלמונלהההההההההההההה קפצתי לפורום מיי כמיקל רומנס הזדעזעתי!!!! <מכמות הפקאצות שיש שם> מה שכן אני חייב להעתיק לכם כמה דברים שנכתבו שם
<שימו לב אולי יהיו מעט הערות באמצע, הן יהיו בתוך <>, תודה> 1. איך מקמבנים? איך מרמים -------------------------------- על מה חברי הפורום מדברים בסופי-השבוע, ולמה הם כל הזמן רושמים מספרים? הפורום מדבר על האתר של גלגל"צ, שבו אנחנו מצביעים כדי לשמור על MCR במקום הראשון במצעד הבינלאומי. המצעד נפתח ביום חמישי בשעה 14:00 ונסגר ביום ראשון בשעה 12:00 בלילה. בסוף-השבוע הזה יש שינוי בשעות- והמצעד נסגר ביום ראשון בשעה 8:00 בוקר. איך מצביעים? http://glglz.msn.co.il/default.htm נכנסים לאתר של גלגל"צ מצעד בינלאומי[הלינק הראשון] מצביעים לשיר מספר 27- My Chemical Romance-Welcome To The Black Parade ולעוד 4 שירים שלא מאיימים עלינו[רשימת השירים תתפרסם בהמשך] ממלאים פרטים ושולחים. אוקיי, הצבעתי, מה עכשיו? http://glglz.msn.co.il/default.htm מצביעים שוב. ושוב. ושוב. כמה שיותר- יותר טוב. מספר המינימום להצבעות- 300 הצבעות. <ואם מצביעים פחות לא תעריכו?> ומותר ורצוי להצביע יותר. תזכרו שכל קול קובע! בסוף-השבוע הקודם עברנו את כריסטינה ב-7 קולות בלבד. ובנוסף, יש את הפרס המאוד שווה לאלה שמשקיעים בהצבעות במיוחד... <הם בטוחים שהם יגיעו לארץ אם הם יהיו מקום ראשון> 2. באנו חושך לגרש? -------------------------- מה אסור לעשות? <להתנגד למשטר הנאצי?> לחשוב שלא צריך להצביע. אנחנו צוות, וצוות עובד בייחד. הפורום המדהים הזה העלה את MCR למקום הראשון- ואנחנו גם נשאיר אותם שם להרבה זמן ונביא אותם לארץ. <כמובן, חיזוקים> בשביל זה אנחנו צריכים להשקיע בתקופה הזאת, שהיא הכי חשובה, בסוף השנה יש לנו את הכי הרבה הזדמנויות להוכיח את עצמנו- וזאת אחת מהן. וראיתם בעצמכם כמה הקרב בפסגה צמוד. <מתכוננים לצאת למלחמה> אף אחד לא ייתן לנו את הקולות האלה במתנה, ואף אחד לא רוצה שנהיה בפסגה[כמו שראינו לאחרונה]. <זה מוקדש לי ולליאורה
> הקרב בצמרת קשה- אבל אנחנו הולכים להראות לכולם ממה אנחנו עשויים! <הייל דר פוהרר!!> רייזורלייט- התחרות העיקרית שלנו- לא הולכים לעבור אותנו, ואנחנו גם נוריד אותם מקום. אותם ואת כל השאר שחושבים שיש להם סיכוי נגדנו. אנחנו יודעים ש-MCR היא הלהקה הכי טובה ביקום, עם המעריצים הכי טובים ביקום. עכשיו הגיע הזמן להראות לשאר בדיוק עד כמה. עשינו את זה פעם אחת, ונעשה את זה שוב- ועוד הרבה פעמים אחר-כך. <ומה אנחנו בכלל צריכים את היהודים האלה אצלנו ביבשת?> אתם הפורום הכי מדהים שאי-פעם ראיתי, אסופת האנשים הכי משקיענים ודבקים במטרה שלמזלי זכיתי לראות. אתם הדוגמא שלי לעבודת-צוות, הערכה ואהבה למשהו שחשוב לך ויוזמה. ואני יודעת שאני אומרת את זה הרבה- אבל זאת האמת. <הייל כבר אמרנו?> הפורום הזה הוא הפורום הכי טוב בתפוז. ומי שאומר שלא- לא יודע על מה הוא מדבר. <או - חי מחוץ לבועה> מתנדבי סוף-השבוע: צפו למסר- חובה לענות. <או ש..?> 3. זה עבד בגלגלצ, בואו נפתח סניפים. ------------------------------------------ 'נבחרי השנה' של ראש1: השנה, MCR מועמדים ל-3 קטגוריות: 1.כוכבי השנה 2.להקת הרוק של השנה 3.שיר השנה.[WTTBP] איך מצביעים? כותבים את כל השם, ולא קיצור, או את המספר ש-MCR נמצאים בו בתמונה[שתבוא בהמשך]. לדוגמא: כוכבי השנה-מיי כמיקל רומנס. לאן שולחים? תחת הכותרת 'נבחרי השנה', שולחים למייל
[email protected] את מה שבחרתם[MCR, כמובן.] וסיימתם זכרו, אתם יכולים להצביע מכתובות מייל שונות! <והתגובות כמובן "הייל" "הייל היטלר" "זיג הייל" "שנל יודן שנל"> זה היה רגע של שיעמום וחיים שלמים בסרט.. תודה
<כאן לא יחסמו אותי>