חג שמח!!!

tkuihehr

New member
חביב

באמת אחלה דרך מצד חברות סלולריות להרוויח עוד קצת איך לא חשבו על זה קודם והרעיון; הסטארט-אפ השולט של הינגי בטח הכניס למפתחים מלא כסף, וזה רעיון כל כך פשוט!!

ShukyD

New member
החומרים שם רצים בקצב מטורף -

"יש לי רעיון איך לגרום להצבעות להיות מעניינות: לשמוע רייזורלייט או כריסטינה [כן אני יודעת שזה מעצבן, אבל זאת בדיוק המטרה] הרעיון הוא שתשמעו אותם עד שהם ייצאו לכם מהחורים ולא תרצו אותם במקום ראשון וזאת סיבה טובה למה MCR צריכים להיות מקום ראשון [חוץ מעוד סיבות כמו שהם מעולים אבל את זה כולנו יודעים]." שנתחיל לחרוש על מצעד הכושונים? "נגיד שMCR ימשיכו להוביל את המצעד.. יש איזושהי הבטחה שזה יזרז את בואם לארץ?? וואי אם הם באים זה יהיה אדיר... פשוט אדיר... ! " ובתגובה אליו - "טוב תראי ברור שזה יעזור אבל אף אחד לא יכול להבטיח כלום;}" עדכונים בהמשך <
זה גדול, אני אהיה מודיעין - איסוף מידע>

limors2

Active member
אבל זה לא טוב../images/Emo6.gif

כי מה אם חלילה הם יאהבו את רייזורלייט(הו צריך לשמוע תדיסק!) ואת כריסטינה וירצו להצביע להם?

Sweet Revenge

New member
כן... גם אני אמרתי את זה לחברה שלי

כשהיא היתה מכנה גם זכרים "הורסת" עד שנדבקתי בעצמי..

ShukyD

New member
שלטי בעצמך בהמה

<ובצרכים שלך> אני בטוח שאת מגרגרת כשמלטפים אותך ככה <כמו : אתם הפורום הכי טוב בעולם! ומי שאומר אחרת - טועה!> זה מה שגורם לך להרגיש טוב עם ה500 הצבעות שלך "אני ארמה ואוציא את כל הכיף מהמצעד, אבל היי, לפחות אוהבים אותי, מתייחסים אליי, נותנים לי אהבה שלא קיבלתי כל החיים"

ShukyD

New member
מצטער

אבל אם להצביע בטירוף ללהקה זנוחה מאי שם שאף אחד לא שמע עליה יותר מדי עד לפני שבועיים שהשמיעו אותם לראשונה בגלגלצ ולהיות בטוחים ש20 איש זה מה שיביא אותם לארץ זה לא להסחף אז אני בטח לא נסחפתי

limors2

Active member
לצורך ההגינות...

הלהקה קיימת הרבה לפני הפריצה שלה לגלגלצ, וגם מוכרת ומפורסמת לפני זה

ShukyD

New member
לצורך ההגינות

אני לא באמת יודע מי שמע עליהם ומתי אני מדבר עליי באופן אישי ועדיין כריסטינה הרבה יותר מפורסמת והרבה יותר מוכרת תודה

למעלה