חדיש.

אני תמיד שמה את שלי ../images/Emo9.gif

ו!!!! קיבלתי 100 בבוחן במתמטיקה
איך? המורה איבדה את הטופס שלי
ישלי מורה מטומטמת!!!!!! אבל חביבה
אה והיום הזאתי שהקימה את על"ה(העמותה ובמקרה גם הבצפר שלי) באה כל הדרך מאמריקה לבצפר ורצו דוברי אנגלית... אז זה שיחרר אותי משיעור ספורט למרות שבקושי אמרתי מילה וחצי
אבל בשעתיים שחיכינו שהמנהלת תחזור איתה ישבתי עם ידיד טוב מאוד שלי + אחת חופרת ולא קשורה + 3 ידידים שלו. קיצר היה קטע שהתחרפנו אז התיישבתי עליו והתחבקנו ^-^ כמו שהיינו עושים כשהוא עוד היה בהסעה שלי *דמעה* קיצר המורה שלי למתמטיקה יוצאת ואומרת לי בצורה מממש נחמדה שאנחנו יכולים לשבת איך שבאלנו מחוץ לבצפר אבל שאני לא אשב עליו בתוך הבצפר
אבל מה שיותר מצחיק אותי זה ששנה שעברה המורה שלי(מורה אחר) ראה אותי יושבת על ידיד שלי והוא לא אמר כלום... הוא סתם זרם עם הבדיחות המטומטמות שהם תקעו לו
אה ואגב. יתושים הם יצורים חרמנים "OO הם עקצו את חברה שלי היום בציצי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif איזו מורה ויתושים חוצפנים ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על ה- 100

יתושים חצופים ../images/Emo177.gif../images/Emo36.gif../images/Emo128.gif

הם עקצו את חברה שלי בציץ, ברגל וביד
ואותי בקטנה ביד
ובואי נקווה שהיא לא תמצא את הבוחן שלי... כי היא הביאה לי את ה100 רק בגלל שהיא חייבת לפי חוק... אם היא תמצא אותו אז היא תבדוק

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני ממש שונאת יתושים ../images/Emo46.gif

ואני מקווה בשבילך שהיא לא תמצא את המבחן

איכס. יתושים

אבל גאד זה עבר מהר
לרוה ישלי גירודים במשך ימיםםםםםםםם וכבר בקושי רואים את זה עכשיו... וזה סה"כ קרה לפני...3-4 שעות? "OO ואני גם מאוד מקווה שהיא לא תימצא

dafnashz

New member
בקשר לזה שהמורה שלך איבדה לך את הבוחן

היום ילד בכתה לשי סיפר לי ששנה שעברה המורה שלי להיסטוריה איבדה לו את המגן והמטומטם הזה לא ידע שהוא צריך לקבל 100 אז עשו לו ממוצע

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני מקווה בשבילך שהיא לא תמצא את הבוחן
חח מורים מעצבנים >< חחחחחח אגב אלה שעוקצות עד כמה שידוע לי זה יתושות! לסביות

Adi641

New member
אממ...../images/Emo9.gif

בואו נראה... 70 בספרות בבוחן מטומטם, יותר מדי ימים ארוכים ומשעממים
...ואני צריכה לעשות בדיקות דם (למרות שאני ממש שונאת את זה
) כי הרופאה שלי חושבת שאולי יש לי אנמיה.. ממש כייף לי!
טוב לפחות יש לידי בכיתה את אחד הילדים הכי מצחיקים שפגשתי, אז אנחנו מעבירים את השיעור בכייף
חח וואי הייתי אתמול בבר מצווה, ואז המלצר בא כזה ומציע אוכל אז זה הלך בערך ככה: מלצר: מה תרצי לאכול? אני: יש לך משהו צמחוני? מלצר: מה זה?
אני: משהו בלי בשר ודגים.
מלצר: אז מה זה אמור להיות?
חח הייתי חייבת, כי כשסיפרתי את זה לחברות הן ממש צחקו

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כל הכבוד על הציון ../images/Emo45.gif

חחחחח... הקטע עם המלצר

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

לא נורא 70 זה ציון טוב
ובהצלחה בבדיקות דם
חחחחח מה עובר על המלצר הזה?

IamAfreakinGirl

New member
חחחח :)

70 זה לא ציון כל כך נורא !! ובהצלחה בבדיקות דם
חחח אני מפחדת מבדיקות דם ומזרקים וכאלה פחד לא נורמלי ! כשהייתי בערך בכיתה ב' , האחות המפגרת אמרה לי לחשוב על דברים מרגיעים ואמרה שזה לא יכאב . סובבי את הראש לשניה והיא תקעה לי את החיסון המטומטם הזה !!!!! לעזאזל יש לי מזה טראומות .. אוי סליחה אני יודעת שזה לא ממש מרגיע XDD סורי , בהצלחה
חחחח איזה מלצר מפגר XDD חחחח מצחיק D:

Adi641

New member
אני לא כ"כ מפחדת מזה..

טיפה מבדיקות דם, אבל האחות תמיד מרגיעה אותי ושמה טיפה הרדמה ומחט קטנה אז הכל טוב
אבל תודה
ושבעים זה דיי נמוך בשבילי, כי אני בד"כ עם ציונים יותר גבוהים, אבל זה לא ממש משנה

למעלה