איכס ג'סטין ביבר ועוד עם ATL? וכן בואו נעשה את המשחק אסוציאציות D:
A AdiA12 New member 15/10/10 #48 איכס ג'סטין ביבר ../images/Emo5.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif ועוד עם ATL? וכן בואו נעשה את המשחק אסוציאציות D:
איכס ג'סטין ביבר ../images/Emo5.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif ועוד עם ATL? וכן בואו נעשה את המשחק אסוציאציות D:
A Adi641 New member 16/10/10 #77 אני כ"כ שונאת את ג'סטין ביבר! אני גם לא מבינה את מי שכן אוהבת אותו... הרי הוא לא כ"כ מוכשר, ובינינו, הוא לא נראה כ"כ טוב כמו שהמעריצות שלו חושבת.. מישהי יכולה להסביר לי למה הוא בכלל מצליח??
אני כ"כ שונאת את ג'סטין ביבר! אני גם לא מבינה את מי שכן אוהבת אותו... הרי הוא לא כ"כ מוכשר, ובינינו, הוא לא נראה כ"כ טוב כמו שהמעריצות שלו חושבת.. מישהי יכולה להסביר לי למה הוא בכלל מצליח??
K Katia112 New member 17/10/10 #86 המדענים באוניברסטיאות השונות מנסים להבין... אבל בינתים אין תשובה הגיונית XD אבל ברור שאטל יותר מצליחים מהאפס הזה והם לא כאלה סלבס כמוהו , אבל הכישרון שלהם יום אחד ישתלט על העולם (H)
המדענים באוניברסטיאות השונות מנסים להבין... אבל בינתים אין תשובה הגיונית XD אבל ברור שאטל יותר מצליחים מהאפס הזה והם לא כאלה סלבס כמוהו , אבל הכישרון שלהם יום אחד ישתלט על העולם (H)
T Tommy89 New member 15/10/10 #31 חזזזזזזרתי! הלו. התגעגעתי. חסרתן לי. מה התחדש? אני עפה להתעדכן. אה, והיה אדיר. אל תפספסו את המסע ישראלי שלכן!!
חזזזזזזרתי! הלו. התגעגעתי. חסרתן לי. מה התחדש? אני עפה להתעדכן. אה, והיה אדיר. אל תפספסו את המסע ישראלי שלכן!!
A animfanatic New member 15/10/10 #44 ../images/Emo83.gif תוווומי, ברוכה השבה ../images/Emo140.gif התגעגעתי אלייך נורא יווו... איזה כיף לך, היה לך כבר מסע ישראלי *_* שלי לצערי הרב נדחה למרץ שמחה שנהנת
../images/Emo83.gif תוווומי, ברוכה השבה ../images/Emo140.gif התגעגעתי אלייך נורא יווו... איזה כיף לך, היה לך כבר מסע ישראלי *_* שלי לצערי הרב נדחה למרץ שמחה שנהנת
T Tommy89 New member 15/10/10 #51 גמאני התגעגעתי ../images/Emo24.gif היה לי מסע שייכות... זה מקוצר כזה, כי משרד החינוך הבני זונות האלה לא אישרו לנו מסע ישראלי. אבל היה מדהים. תודה !
גמאני התגעגעתי ../images/Emo24.gif היה לי מסע שייכות... זה מקוצר כזה, כי משרד החינוך הבני זונות האלה לא אישרו לנו מסע ישראלי. אבל היה מדהים. תודה !
A animfanatic New member 15/10/10 #54 ../images/Emo83.gif מה ? O_O למה לא אישרו לכם מסע ישראלי ? מה זה השטויות האלו ?
S StayAwake New member 15/10/10 #71 גם לנו לא אישרו ../images/Emo10.gif הם אמרו שאין להם אישורים להוציא אותנו לטיול הזה ובמקום זה עושים לנו איזה טיול מעפן של שלושה ימים ועוד עד שהייתי מוכנה נפשית!
גם לנו לא אישרו ../images/Emo10.gif הם אמרו שאין להם אישורים להוציא אותנו לטיול הזה ובמקום זה עושים לנו איזה טיול מעפן של שלושה ימים ועוד עד שהייתי מוכנה נפשית!
S StayAwake New member 15/10/10 #45 ברוכה השבה!../images/Emo24.gif לי ביטלו את המסע ובמקום זה יש לי טיול של שלושה ימים
T Tommy89 New member 15/10/10 #50 החליפו לנו את המסע ישראלי במסע שייכות.. אותו עיקרון, רק קצר יותר. במקום שבוע חמישה ימים.. הטיול הכי מרגש שהייתי בו.. אין דברים כאלה.
החליפו לנו את המסע ישראלי במסע שייכות.. אותו עיקרון, רק קצר יותר. במקום שבוע חמישה ימים.. הטיול הכי מרגש שהייתי בו.. אין דברים כאלה.
A AdiA12 New member 15/10/10 #67 חח מה זה מסע שייכות? ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif אין לי מושג בדברים האלה XD אני שמחה שנהנית D:
חח מה זה מסע שייכות? ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif אין לי מושג בדברים האלה XD אני שמחה שנהנית D: